PBC 405: GOTY 2020

Luojan kiitos kaikella huonolla tavalla ikimuistoinen vuosi 2020 on lopuillaan, ja loppu ovat myös PBC-tyyppien akut tältä vuodelta. Vielä kuitenkin olisi yksi jakso puristettava elimistöstä ulos, ja onneksi se kertoo kaiken niistä harvoista asioista, jotka tänä vuonna antoivat aihetta riemuun. Vuoden ei-parhaita ja parhaita pelejä tämän vuoden GOTY-jaksossa, olkaa hyvät.

00:21:58 Sony
01:05:30 Nintendo
01:38:27 Microsoft
02:09:04 3rd partyt

02:58:57 Edellinen kahden viikon kysymys:
Mikä on vuoden 2020 paras videopeli?

Musiikit:
Ace Attorney – It´s Detective Gumshoe
Demon’s Souls Remake – Old King Allant
Final Fantasy VII Remake – The Promised Land
Sackboy: A Big Adventure – Vex Victorious
Paper Mario: The Origami King – Thrills at Night
Animal Crossing: New Horizons – 3PM
Super Wrestlemania – Hulk Hogan Theme
Ori And The Will Of The Wisps – Main Theme
Microsoft Flight Simulator 2020 – Menu Music Color 1
Streets of Rage 4 – Funky HQ
Cyberpunk 2077 – Main Menu
Hades – The King and the Bull
Pikmin 3 – Staff Credits

Kahden viikon kysymys:
Mitä vuodelle 2021 luvattua tai sinä vuonna varmasti ilmestyvää peliä odotat eniten?

3 thoughts on “PBC 405: GOTY 2020

 1. Kona on sellainen peli joka pomppasi hyvällä tavalla esiin tylsänharmaasta next-gen pelien esitellyistä tuotteista. Värikästä toimintatasoloikkaa ei ikinä ole liikaa.

 2. Joku näistä.

  NHL 22
  FIFA 22
  Uusi Call of Duty
  Uusi Assassins Creed
  Mikä tahansa vitun Pokemon

  Niin eikö uusi kyssäri ollut tosiaan että mitä peliä ensi vuonna pelaamalla teet itsestäsi naurettavan lammaspellen?

 3. Vuoden 2021 odotetuin pelini ilmaiseminen vaatii pienen alustuksen.

  Olen nähkääs aina elänyt niukkuudessa. Niukkuutta on ollut niin aivosolujen määrässä, peuniksen mitassa kuin pelien määrässä. Jos olen jostain jonkun pelin saanut käsiini, olen pitänyt siitä kiinni kynsin ja hampain. En ole koskaan jättänyt peliä kesken, vaan olen hinkannut sitä edestakaisin, mikäli cd:ssä on ollut tahroja.

  Tällainen niukkuus voi olla vaikeaa ymmärtää, mutta PBC:n oma tuhkimotarina, Tootsi69, ymmärtänee mistä puhun. Tootsikin on katulapsena joutunut tyytymään kivuliaisiin hernepyssypeleihin ennen kuin on voinut haaveillakaan oikeista peleistä. Kun Tootsi on sitten päässyt käsiksi Halo Warsin ja CS:GO:n kaltaisiin oikeisiin peleihin, hän on pitänyt niistä kiinni loppuun saakka. Tämä sinnikkyys on nostanut hänet ryysyistä rikkauksiin ja sitä kautta täysin epäkyseenalaiseen maineeseen.

  Oma pelini on vuosikausien ajat ollut CIV6, jota en ole jättänyt unholaan, vaan pelannut sitä jatkuvasti taitoja hioten. Olen yrittänyt eri taktiikoita, vaikeusasteita ja jopa pelannut mielikuvituskaveria vastaan. Vuosikausien sinnikäs työ on tuottanut hedelmää ja nyt pystyn voittamaan itseni. Tämän virtsanpylvään saavuttaminen on jättänyt toisaalta sisälle syvän kaipuun. Kunpa olisi joku samankaltainen peli, mutta tarpeeksi erilainen, että se kilvoittaisi taas urotekoihin.

  Kuinka ollakaan, sellaisen pelin on määrä saapua vuonna 2021 ja se on myös vuoden odotetuin pelini. Peli on tietysti Segan julkaisema Humankind (Kanadassa Peoplekind). Minulla ei ole totta puhuakseni minkäänlaista ennakko-odotusta siitä, tuleeko peli olemaan hyvä vai huono. Tämä tietämättömyys kuitenkin vain lisää suolan odotuksen kattilaan, jossa muutoin olisi vain kiehuvaa vettä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.