PBC 287: Unelmien cast

P-B-C Yeah!
Täällä ollaan taas ja voi hyvää päivää miten rautainen annos videopelejä, tiukkoja faktoja ja paskaa läppää saatiinkaan kaavittua teille kasaan.
Hazukin seuraan liittyi Norsukampa sekä Vulpes Arctos ja miehet pölisivät pitkääkin pidemmät tovit nykyisestä Nintendosta, menneestä Segasta, pelimuseosta ja jopa mobiilipeleistä.
Ota siis rento asento ja ota jakso välittömään kuunteluun.

01:25:37 Uutiset:
Splatoon 2 saa jälleen lisäboostia päivitysten muodossa
EA otti takapakkia Star Warsin mikromaksujen kanssa
Valkyrie Chronicles 4 on totisinta totta – Myös lännessä

01:58:15 Viikon pääaihe:
Sega Dreamcast 19v

03:00:45 Edellisen viikon kysymys:
Saako vielä betassa/early accessissa olevaa peliä äänestää vuoden peliksi?

Musiikit:
SoulCalibur – The New Legend
Jet Grind Radio – Let Mom Sleep
Phantasy Star Online – Crossing 3084
Skies of Arcadia – Blue Pirates’ Theme
Street fighter III 3rd Strike – Ken & Alex, “Jazzy NYC ’99”
Sonic Adventure 2 – City Escape
Grandia II – Purification Of Darkness
Shenmue – Sadness & Hope

Viikon kysymys:
Mikä on paras Dreamcast peli?

6 thoughts on “PBC 287: Unelmien cast

 1. Uhhuh kyllä Dreamcast oli aika herkkua, ja koneesta saa paljon irti tänäkin päivänä kiitos tuon kopionsuojauksen ja sen mahdollistaman homebrew:n.

  Power Stone menee nyt kovimmaksi mätkinnäksi. Vähän kyllä pyörittelin silmiäni kun kuulin mainittavan Power Stonen ja Smashin samassa lauseessa. Ensituntumaa peliin tuli otettua toissavuonna Sugoissa, missä tämä erottui kyllä edukseen perus-3d mätkintäjen seasta. Kun sain kotiversion reilulta frendiltäni eestistä, Dreamcast näytti kyllä kyntensä. DC starttasi muutenkin sen konsolipolven missä kotikoneet oikeasti ottivat arcaden kiinni. Jatko-osa nokittaa vielä lisäämällä nelinpelin, mutta valitettavasti vastaavanlaisia pelejä ei oikein muutoin ole jonoksi asti, paitsi jotkut sellaiset joissa on jokin paska animelisenssi.

  Sonic-peleistä en halua puhua sillä haavojen tulee antaa parantua.

  Muita top-tekeleisiin lukeutuvat mm; Silver, Dynamite Cop, Time Stalkers ja MDK 2.

 2. Piti sanoa ensin että Soul Calibur olisi laitteen paras peli mutta elitistirunkkari päätti lopussa kieltää että yhtä tiettyä ihan jees FPS-peliä ei saa muka sanoa niin vastataan sitten että Maken X

 3. Ekan kerran edes näin Dreamcastin ohjaimen livenä vasta joskus vuoden 2010 paikkeilla. En ole siis tainnut yhtään Dreamcast-peliä pelata, joten vastataan REZ. Tai mikä tahansa muu peli kunhan ei Jet Set Vitun Radio, jota vihaan Vita-käännöksen pohjalta. Ja se oli täysin pelin, ei Vitan syytä.

 4. Ui juma! Vulpes jaksossa ja vielä tällä porukalla niin laatuläppä on taattua ja hyvää kamaahan sieltä tuli. Pariin kertaan sai repeillä itsekin oikein ääneen.

  Dreamcastin parhaaksi peliksi valitsen itsekin tylsästi porttauksen jota olen pelannut PS2:lla eli Resident Evil Code Veronica joka on mielestäni sarjan paras peli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.