PBC 265: Juhannusyön taikaa

Kun keräät juhannusyönä seitsemän eri kukkaa tyynysi alle, saat maanantaina uuden PBC-jakson joten tässä sitä taas tulisi. Tuoreessa kesäilmojen pilaajassa käydään läpi hieman uutta kotimaista Nex Machina-peliä, uutta ulkomaista ARMS-peliä, vanhoja ties mistä maasta peräisin olevia latauspelejä ja monen monta muuta asiaa joista ei ainakaan juhannuskrapula parane. Jakso sisältää myös visailua joten kuulijatkin pääsee osallistumaan tähän keskikesän kärsimysnäytelmään!

00:37:27 Uutiset
Segan uusin maailmanvalloitus alkaa mobiililla
Pokemon Go saa Raid sisältöä
Uusvanha COD saa uusvanhan julkaisun uusvanhalla hinnalla

00:59:02 Tietovisan uhka

01:51:22 Edellisen viikon kysymys:
Mikä oli E3-messujen pahin pettymys?

Musiikit:
Nex Machina – Dark Shivers
WWF Raw (SNES) – Owen Hart
Blaster Master Zero – Next Level [Dungeon Theme 2]
Ever Oasis – Palace
PuyoPuyo Tetris – music no.7
The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Kass’ Theme
Megaman 6 – Tomahawk Man
Arms – Credits

Viikon kysymys:
Mistä lähteestä ammennat peliaiheiset uutisesi?

PBC 265: Juhannusyön taikaa
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 02:14:29
 
1X
 

10 thoughts on “PBC 265: Juhannusyön taikaa

 1. Kotakua tulee käytettyä ulkomaalaisista ja kotimaisista Pelaajan nettisaittia. Visailulle pakko antaa peukkua. Miten paskaa voikaan olla tuon tason nimellä varustettu pitkäikäinen pelisivusto? Fräntilä pilaa kaiken mihin koskee.

 2. Voi voi Tilt. NK:n visailu toi taas mieleen miksi en kyseistä saittia tahdo tukea missään muodossa. Pelaajan sivuilta itse luen suomeksi kaikki peliaiheiset uutiseni ja ulkomaisista tykkään Destructoidin tarjonnasta.

 3. Mikä kysymys tämänyt oli.. varmaan pelaajaa tulee käytettyä muut on tietenkin paskaa. Etenkin pelaaja sivujen kysymys osioon voi mennä klikkailemaan aina kuinka en tule koskaan ostamaan nintendon leikki konsoleita ja muita perse vempaimia

 4. Yleensä podcasteista isommat uutiset kuulee, mutta jos haluaa jutuista enemmän lukea niin kyllä Kotakun sivuille tie ensimmäisenä vie. Muuten en sivustoja selaile, ja kun paria peliaiheista castia kuuntelee nii pysyy kärryillä iha hyvin isoimmista jutuista.

 5. Enään ei oikein tule pyörittyä millään sivuilla päivittäin. Villissä nuoruudessa tuli yllättäen Pelaajan sivuilla norkuiltua, mutta nyt kun töissä menee suurin osa illoista ja aamuista niin lehdistä tulee sitten luettua tärkeimmät uutiset. Somessa näkee otsikoita joiden kautta pysyy jotenkin menossa mukana, mutta harvoin niitäkään tulee aukaistua. Eikä somea saanut vastata joten haistakaa vittu.

  Ryäukko on ryäukko ja pelit on lapsille. Ei muuta.

 6. PBC:n asiantuntevuus on sitä luokkaa, ettei muita uutislähteitä tarvita. Muistan vieläkin kuinka viikko ennen Bayonettan ilmestymistä Steamissa Hazuki totesi asiantuntevasti, että kyseisen julkaisun tapahtuminen on oikeastaan mahdotonta. Tilt voisikin palkata castilaiset kirjoittamaan kyseisen laatusivuston uutiset jatkossa.

  Tiltin ja PBC:n yhdistyminen olisi oikeastaan vuosikymmenen combo. Jälki olisi luultavasti suoraan verrattavissa Nintendon ja Philipsin yhteistyöhön.

 7. 4chan, Feminist Frequency ja PBC ovat pyhä kolminaisuus.

  Eniten klikkailen kuitenkin pelaajan sivuilla. N4G on myös muodostunut vakkarisivustoksi viime aikoina.

 8. Nykyään ei jaksa kuin Pelaajaa seurailla aktiivisesti, aikaisemmin tuli Domea ja V2:takin kurkittua, mutta etenkin jälkimmäisen otsikoinnin taso lähentelee välillä tuota Tiltin menoa niin eipä ihme että on unohtunut.

  Mutta aikamoista luovuutta osoitti tuo viimecastin tilt-visa. Ei voi kun vaan ihmetellä, miten syvälle perseeseen asioita voi tunkea, eli tuon “matkan” minkä se vanha kunnon peliohjelma teki muuttuakseen vain VR-pelleilyohjelmaksi plus jo aikaisemminkin ruodittuun “uutissivustoon”.

 9. Sai kyllä huutonauraa ja naamapalmuilla oikein urakalla noille visailukysymyksille. Vittu mikä paskasivusto ja paskauutisoija. Viikon kysymykseen vastaan Pelaajan nettisivut. Vaikka sieltä tulee lähinnä kaiken muun hiljaisuuden ohella tsekattua vain uutisia niin pitää sanoa että saitin sisältö uutisineen on jopa lehteä parempi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.