PBC 264: Aika E3-messujen jälkeen

Siinä missä muut jäävät lomille, niin jatkaa PBCn karavaani vaan porskuttamistaan.
Tämän viikon aiheissa pyörivät vieläkin vahvasti E3-messut, mutta myös paljon muuta kuullaan jakson tiimellyksessä.
Keskustelua saatiin aikaan mm. 3DS-käsikonsolin kohtalosta, Wipeoutista sekä Atarin uudesta tulemisesta

00:57:24 Uutiset
Atari tulee jälleen
Reggie sanoo että 3DS ei ole vielä kuolemassa
IO lähti käpälämäkeen Squarelta
Preuso-MMO pelisarja .Hack saa uusiojulkaisun

01:22:15 Viikon pääaihe
E3-pressien ulkopuoliset pelit

02:16:16 Edellisen viikon kysymys:
Mikä oli valintasi E3-messujen parhaaksi peliksi?

Musiikit:
Megaman & Bass – Museum (Intro Stage)
Westerado : Double Barreled – Forest Theme
Disc Jam – Top Of The World
Shovel Knight: Specter of Torment – Tools Of War (Clockwork Tower)
Sonic the Hedgehog 2 – Casino Night Zone
Indivisible – In a Lonely Place
Senran Kagura: Estival Versus – Pink Sadism
I am Setsuna – The Winter Breeze

Viikon kysymys:
Mikä oli E3-messujen pahin pettymys?

9 thoughts on “PBC 264: Aika E3-messujen jälkeen

 1. Mikkiksen koko pressi oli aika isoa pettmystä. Maailman tehokkain superpelikonsoli jolle tulee Minecraftia ja PC:n paskalta näyttäviä nettipelejä. Joopa joo

 2. Isoimmat odotukset kohdistuu aina niihin kolmeen suurren ja nyt näistä kolmesta suuresta kaksi petti ja yksi oli ihan OK. Sony ja Microsoft siis isoimmat pettymykset.

 3. Täyttä paskaahan toi koko e3 oli.. Pahin pettymys varmasti nuo kaikki tosissaan tehdyt tunteikkaat 3rd person action adventure copypaste lammas pelit mitä noi kaikki firmat yrittävät tunkea ulos. Pelkkää myötähäpeää lukuun ottamatta paria valon pilkahdusta. Lopettais tapahtuman jos on menny tollaseks lasten ja naisten hiekkalaatikoks vitun mario ja rabbitsit sieltä vielä naamaan ja maksulliset modit bethesdalta jos seuraava fallout olis ees pelattava eikä tollanen yhen kylän mainstory voisin tukea tota jutkufirmaa

 4. Sonylle menee tämä kyseenalainen kunnia tänä vuonna. Ei paljon mitään kiinnostavaa näytettävää ollut viime vuosien voittajalla.

 5. Syyttävä sormi voisi sojotella niin Mikkiksen, Sonyn tai EA:n suuntaan mutta todettava se on itsekin että kokonaisuutena jäi meno aika vaisuksi. Siinä missä esim. totaalisille trainwreckeille naureskelee yhä (mallia Konami ’10), ei tällaisia tasapaksuja ja ennalta arvattavia löpinötä jaksa muistella. Toisaalta ne messujan valopilkut pysyy paremmin mielessä.

 6. Näytetyistä asioista pahiten tais pettää kaikki helvetin zombipaskeet. Alkais jo riittämään.

  Ja pettymyksen aiheutti myös se että ei vieläkään ilmoitusta uudesta Animal Crossingista!

 7. Huomasin tuossa aamulla kiveksiä pestessä että sissijuustokertymistä oli muodostunut Nintendon logo vasemman kiveksen ylänahkan väliosaan. Niin joo pettymyksiähän se sou oli täynnä nii notta voisipa melekeenpä sanua että suurin pettymys oli E3:t itsessään. Hyviä juhannuksia vaan ja muistakaa pitää persekarvat ojossa ettei uloste tartu liikaa poskien väliin hiostamaan.

 8. Näin alkuun Hazukille tiedoksi: olen eläköitynyt casteistä.

  Ja kysymykseen. Onko muuta vastausta kun että koko messut? No jos jotain yksittäistä pitää nimetä niin vaikka Ages of Empires. Miksi tehdä taas yksi HD päivitys? Tai “4K” päivitys.. Jos edellinen päivitys tehtii toiseen osaan niin miksi yhtäkkiä palataankin ensimmäiseen peliin? Miksei suoraan tehdä vaan jatko osaa? Kyllä sitäkin ihmiset haluaa. Ymmärrän kyllä että varmasti on halvempi tehdä päivitetty versio vanhemmista osista, mutta miksi järjestys sitten on 2-1 eikä lähdetä liikkeelle normaaliin tapaan ensimmäisestä?

  Toivottavasti ensi messut olisi paremmat. Enemmän pelejä jotka julkaistaan kyseisenä vuonna olisi jo huomattavasti mielenkiintosempaa. Toivoa sopii mutta petytään silti! Ehkä Gamescomit yllättää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.