PBC 256: Kuolonruutu

PBC:n pääsiaisrieha on nyt täällä ja kyllähän se taas yhdeksi munimiseksi meni.
Keskustelun pyörät lähtivät pyörimään niinkin kutkuttavilla aiheilla kuin Yooka Layleen laatu, Lahnajärven kuppilan pelisali sekä Nes Minin valmistuksen lopetus. Nämä samaiset pyörät lähtivät kuitenkin aivan raiteltaan viimeistään kun alettiin puhumaan Nipan uusimmasta direct -lähetyksestä sekä mämmin syömisestä.

01:17:37 Uutiset:
Bandai Namco vihjailee uudesta projektista
Rahojen takaisinpyyntö kohta mahdollista myös konsoleilla
Nes mini klassikon taru on ohi
Yakuza Kiwamin julkaisupäivä vahvistettiin

01:56:21 
Xzibit osio:
Pressicast – Nintendo Direct 13.04.2017

03:04:36 Edellisen viikon kysymys:
Montako tuokkosta menee mämmiä pääsiäisen pyhinä?

Musiikit:
The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Rito Village (Day)
MGS VR Missions – Weapon Mode
Sonic the Hedgehog – Spring Yard Zone
Castlevania Bloodlines – Calling From Heaven
Shining the Holy Ark – Uninvited Guests
Thunder Blade – Track 2
Animal Crossing: City Folk – 2 AM
Child of Light – Down to a Dusty Plain

Viikon kysymys:
Paljonko olisit valmis maksamaan Nes Classic mini -konsolista?

8 thoughts on “PBC 256: Kuolonruutu

 1. 0€

  Ei oikein nappaa vanhat kasibittiset jotka voi halutessaan imuttaa koneelle alle viidessä minuutissa.

 2. Nyt kun miettii että ladattavana on mm. 6kpl kasibittisiä Disney-pelejä sisältävä kokoelma 20€ hintaan ja kuusi kappaletta kasibittisiä Mega Man-pelejä alle parinkympin hintaan, on tuo minimatolaatikon myyntihinta (60-80€) aika naurettavan pieni. Alle satasen olisin valmis maksamaan mutta en senttiäkään enempää vaikka mukaan olisi haxattu miljoona peliä lisää.

 3. Maksaisin facebookretroryhmän likaisten trokaajien uudesta lempilelusta jotain 50-60 euroa. Mielestäni 30 erinomaista peliä sisältävälle laitteelle se olisi varsin sopiva hinta huomioiden, mitä maksaisi esim. eshopista ostaa kaikki nuo pelit. Toisaalta en kyl hirveästi maksaisi tuota enempää jo siitä syystä, että kyseessä on emulaattorikonsoli.

  Hinnat tulee silti olemaan ainakin kaksinkertaiset tulevaisuudessa, koska Nintendo jostain syystä päätti, ettei nyt halutakkaan tehdä lisää, ja Facebookin likaisilla trokareilla ei ole sielua.

 4. NES Mini Classic, tuo pikkuinen loota, josta maksetaan yli satoja euroja nykyään. Paljon siitä itse maksaisin? Kuten aiemmatkin, niin 50-70€ on hyvä “kuluttajahinta” mielestäni. Typerä liike Dindendolta tyrehdyttää rahaa takova kultakaivos. Nyt likaiset trokarit sitte alkaa myymään konsoleitaan ylihinnalla koska ei tätä enää ole saatavilla.

 5. Pikselipaskaa jota indiestudiot tekee nykypäivänä paremmin ja mielenkiintoisemmin. Ei kiitos vaikka ilmaiseksi saisi.

 6. Alkuperäinen myyntihinta oli ihan jepa. Kalliimmalla en laitetta ostaisi.

  P.S. Hieno ennustus PBC:ltä jälleen kerran syistä miksi mininintendon tekeminen lopetettiin. Toivottavasti Mini SNES-huhut on totta.

 7. Parikyrsää kotiinkuljetettuna.

  Hazuki: olet kova jätkä ja huonoimmillasikin 2 kertaa enemmän mies kuin minä koskaan, mutta työnnä jo ne flipperit perseeseen.

 8. Maksaisin sen 60-70 eli noin yhden nykypelin hinnan. Kaikki pelit on oikeesti niin helppo emuloida. Se että maksais maltaita harmaasta pölyä keräävästä laatikosta ja ohjaimista ei ole sen väärti ku voi pelata vaikka mukavalla xbox ohjaimella ne muutamat pelit koneelta ja vaikka television kautta jos saman kokemuksen haluaa. Mielummin ostaisin ne muutamat pelit mitä tulisi pelattua virtual consolesta jo olemassa oleville laitteille jos hinnat on kohdallaan kuin laittaisin rahaa hirveesti tuommoiseen nostalgia pläjäykseen ku kumminki nostalgialasit päässä moni peli on niin hyvä mut pelatessa huomaa että ei se ollukkaan niin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.