PBC 248: Hätäcast

PBC:n uusin tuotos on nyt täällä ja se on tällä kertaa niinkin tuore että sen maiskuttelu saattaa jopa polttaa.
Hazuki_exe päätyi saman tilaan Oselotin sekä Drifun kanssa ja meininki oli kaikesta kiirestä huolimatta varsin lupsakka. Keskusteltavaa piisasi vähän mutta tarpeeksi ja puheenaiheina tällä viikolla toimivat suurta menestystä niitannut Nioh, Crash bandicoot pelien uudelleentuleminen sekä Konamin kikkailut.

00:43:55 Uutiset:
Pussimäyrän uudentulemisen päivät on luetut
Pokemon GO sai vihdoinkin lisää pokemoneja
Konami lopetti isojen pelien tekemisen; Temppu osoittautui huippukannattavaksi

01:00:42 Viikon pääaihe:
Team Ninja

01:39:03 Edellisen viikon kysymys:
Oletko saanut videopelien kautta ystäviä tai jotain ns. vakavampaa?

Musiikit:
Sonic Adventure – Azure Blue World …for Emerald Coast
Mamoru Has Been Cursed! – Will Force
Chrono Trigger – Black Omen
Tekken 3 – Forest Law
Metal Slug – Assault Theme
Undercover Cops – Track 02
Shenmue – Nightfall
Resident Evil 7 – Main Theme ”Go Tell Aunt Rhody”

Viikon kysymys:
Mikä on sinun lempi videopelissä esiintynyt samurai/ninja hahmo?

PBC 248: Hätäcast
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 01:59:01
 
1X
 

8 thoughts on “PBC 248: Hätäcast

 1. Olipas mukava kuunnella Oselotin häröjä juttuja ja Drifuakin pitkästä aikaa. Pelotti jo hetken että herrat on lopettaneet tyystin. Viikon kysymykseen helppo vastaus. Grey Fox Metal Gear Solidista jos siis vastaukseksi käy myös kyberninjat.

 2. Olen kuunnellut podcastejanne jo pitemmän aikaa ja täytyy sanoa että olen tykännyt. Joidenkin podcastien taso on ollut heikompi ja joidenkin taso on ollut täyttä timanttia mutta se taitaa kuulua asiaan. Ei kakkakaan voi aina kiinteää olla. Vitsit sikseen ja itse asiaan :) Vastaukseni viikon kysymykseen on ehdottomasti Ryu Hayabusa NES:n Ninja Gaidenista. Muistan kun ala-aste ikäisenä lainasin ko. pelin kaverilta ja jos muistini palvelee minua oikein, niin pääsin toiseksi viimeiseen kenttään. Aika hyvin ala-aste ikäiselle? Pelasin peliä uudestaan muutamia vuosia sitten ja meinasin raastaa naamani raastinraudalla, vitutti niin paljon. En voi ymmärtää kuinka pienenä jaksoin pelata peliä turhautumatta. Nyt kun mietin niin taitaa kertoa enemmän minusta kuin itse pelistä. Loppukaneettina, paras ninja-hahmo mutta anaalirauhasia turvottava vaikeustaso. Pakko tähän loppuun vielä mainita kunniamainintana ninja-hahmo Hagane pelistä SNES:lle. Loistava peli, loistava päähahmo, ja taas vaikeustaso on tasoa nyrkkiä perseeseen. Toiset tykkää, toiset ei.

 3. Luojan kiitos pitkästä aikaa jakso ilman Norsu ”ainoastaan mun mielipiteellä on väliä” Kampaa ja enemmän pelien valmistuskoodista kuin itse peleistä nautintoa saavaa Tootsia. Pystyi jopa jakson kuuntelemaan ilman että tekee mieli lahdata jokainen lenkkipolulla vastaan kävelevä sivullinen.

  Paras ninja peleissä on tietty Greninja. Kieli on pitkä kuin NK:n kromosomien määrä ja Smash Brosissakin hahmo on yksi nautinnollisimmista pelata.

 4. Ninjoista paras on ehdottomasti Final Fantasy kutosen Shadow. Vaikka ei hahmo paljoa puhu niin silti syvyyttä ja persoonaa löytyy

  Samuraista paras on varmaan Fire Emblem Fatesin Birthright-puolelta tuttu Ryoma joka on pelin OP:ein hahmo ja myös pelaajan alter egon isoveljellinen opettaja

 5. Tähän voisi vastailla todella tylsästi I-NINJA, mutta mennään sieltä missä maa on vielä jäässä ja vastataan Earthquake tai Nicotine Caffeine eivät ihan klassisimmasta päästä olevia ninjoja saatikka samuraita mutta tuskinpa kukkahattutädit siellä toisessapäässä suuttuvat.

 6. Ninjat ja samurait on parasta mitä historiasta löytyy ja valitettavan vähän näistä oli puhetta yläasteen hissan opetuksessa. Olisi varmaan ollut mielenkiintoisempaa kuin joku länsinaapurin kuninkaallisten viininmaistajaisteb kertaaminen ja vuosilukujen opettelu. Peleissä paras samurai on totta kai Soul Blade ja Soul Calibur-peleistä tuttu Mitsurugi. Stereotyyppisempää samuraita saa pelimaailmasta oikein etsimällä etsiä.

 7. Oikeassa elämässähän samurait vetävät ninjoja pataan 6-1 (never forget), mutta peleissä tilanne on tasaisempi.

  Gray Fox on ninjoista coolein ja yksi suosikkihahmoista ikinä. Hahmon karisma ei jää pelkkään ulkokuoreen: erittäin kyvykkääseen ja cool to the max -tyyliseen exoskeletoniin. Sisältä paljastuu masokistinen ammattilainen, jonka mielenterveys on vähintään menetetty, silleen hyvällä tavalla.

  Samuraiden puolella taas Tekkenin Yoshimitsu on coolein ja häröin. Kyseisen hahmon vaihtuva asustus on aina mieleenpainuva ilmestys ja häröt liikkeet pistävät pään pyörälle. Tosi samurain tapaan Yoshimitsu tekee seppukun kuin seppukun tuosta vain.

 8. Parhaan ninja-pinjan pystiä vois tarjota FF4:n Edgelle, FF6 Shadowlle, Mortal Kombatin muutamalle ninjalle ja tais se Zeld… siis Sheik olla myös ninja. No ei tää niin vaikea ole. FF6:n Shadow vie voiton, kunhan muistaa vaa odottaa hetken että kaveri kerkee mukaan. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.