PBC 168: July the 4th be with you

PBC juhlisti maailman fiksuimman ja arvostetuimman valtion itsenäisyyspäivää, nauhoittamalla kyseisen valtion arvoon sopivan lahjan; uuden PBC-jakson. Panelistiviisikkomme (jossa mukana myös uusi tulokas!!) vuodattaa ääniaalloille mm. viimeiset vihat Arkham Knightin PC-versiosta, keskustelua Digimonista sekä vuoden 2015 parhaat pelit (so far). Jaksossa tavataan myös henkilö jonka ensimmäinen verkkoräiskintä ei ollut CoD tai Battlefield… vaan Splatoon…!!??!??

00:54:23 Uutiset
Raportti: Warner Bros. tiesi Batman: Arkham Knightin pc-ongelmista reilusti ennen julkaisua
Digimonit palaavat Eurooppaan PlayStation-roolipelillä
Fanien pyynnöt kuultiin: Shenmue III:sta myös fyysinen PlayStation 4 -versio
Avoimen maailman toimintarooliseikkailu ELEX paljastui
Spencer: Xbox Onen pitää petrata Euroopassa

01:51:54 Puolen vuoden GOTY ehdokkaat

02:24:00 Edellisen viikon kysymys
Kirby’s Epic Yarnin, Yoshi’s Woolly Worldin ja E3-messuilla nähdyn Unravelin jälkeen, mikä peli tai pelisarja olisi hienointa nähdä langallisessa muodossa?

Musiikit:
Yoshi’s Woolly World – A Little Light Snowfall
Pilotwings – Bonus Game
Final Fantasy X – Besaid Island
TMNT – Overworld
Mario Kart 8 – Super Bell Subway
Batman Arkham Knight – Fear Within
Double Dragon Neon – Pick Yourself Up And Dance
Snake’s Revenge – Ending

Viikon kysymys:
Mikä on ollut tämän vuoden tähän mennessä paras peli?

PBC 168: July the 4th be with you
Ganon Era

 
 
00:00 / 02:53:17
 
1X
 

9 thoughts on “PBC 168: July the 4th be with you

 1. Eihän tähän ole kuin yksi oikea vastaus, eli Witcher 3. Oli vaan niin kerpeleen loistava tekele, että eiköhän pysy vuoden loppuun saakka GOTYna.

 2. Bloodbornen ja Witcher kolmosen välillä tuli mietittyä ja voittajaksi mun kirjoissa nousee Bloodborne. Onneksi saivat pelin pätsättyä tosi nopeasti että latausruutuongelmasta päästiin eroon sillä se oli ainoa miinus ilmestymisaikana tässä loistavassa pelissä.

 3. Witcher 3 on kyllä saatanan kova mutta Majora’s Mask 3D vie silti voiton. Päälliköin Zelda-peli vielä orkkistakin parempana ja hiotumpana, fuck yes please!

 4. Vaikka länsimainen miekka ja magia ei ole ominta genreä, ja vaikka peli on vielä kesken, niin Witcher 3 on nostettava koreimmille palleille. Pelin maailma on todella elävän tuntuinen ja moniulotteinen synkkä teema uppoaa todella hyvin. Komiikkaakin löytyy sivutehtävistä, esim. palavana pensaana ilmestynyt huijarijumala ja tahatonta komiikkaa noitien manauskielestä, josta tulee lähinnä mieleen Ropeconin finnipäiset larppaajat. Tämä mielleyhtymä tosin tulee kaikesta loitsujen huutelemisesta. Taikokaa, mutta taikokaa hiljaa.

  Pelattavuus pienestä nykimisestä huolimatta on sujuvaa sekä nautinnollista, mitä nyt hevonen sutii välillä tyhjää puun edessä. Mikä tärkeintä, Geralt on äijä ja äijyyttä voi vielä vahvistaa omilla valinnoillaan. On hienoa, kun voi sanoa tyttärensä perään itkevälle paronille: ”lakkaa itkemästä säälittävä mies”.

 5. Ori and the blind forest

  Loistava peli pikkurahalla. Voittaa minä päivänä tahansa värikkyydellään jonkun synkistelyn nimeltä Bloodborne

 6. Xenoblade Chronicles 3D. Tuntuu tietysti pahalta antaa ääni uudelle vanhalle pelille, mutta kun se on kerran julkaistu tämän vuoden puolella ja tuonut eniten sitä tahdottua nautintoa, niin vaikea tuohon on muuta sanoa. Näitä muita vastauksia kun lukee niin voisikin lopettaa muidenkin uusien pelien pelaamisen ja mennä se Witcher 2 läpi vihdoin.

 7. Witcher 3. Ei ainoastaan tämän vuoden kovin teos mutta paras peli sitten sarjan toisen osan joka oli vähintään viime genin yksi kovimmista peleistä. Tästä on vaikea vetää enään paremmaksi.

 8. Olen erilainen nuori eipäs kun vanha ja vastaan Life Is Strange. Tämä silläkin kiusalla, että kaksi viimeistä jaksoa on vielä tulematta. Aika ja rahat eivät riitä uusille AAA-titteleille, joten episodipohjaiset latauspelit ovat meikulle nannaa. Ja siinä missä Telltalen episodipelit alkavat olla melko lailla kopioita toisistaan, Life Is Strangessa on omia ideoitaan ja tekniikka kunnossa.

  Ja jos kuuntelet tämän jakson heti tuoreeltaan, on LIS:n kausipassi alennuksessa PlayStation Storessa sekä PS4:lle että myös PS3:lle. Osta, osta, osta! Ja Hakalalle tiedoksi, tässä pelissä on vähäpukeisia teinityttöjä että vink vink ja fap fap vaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.