PBC 169: Zombiet söi mun naapurit

PBC:n apinakolmikko parsi kasaan uuden jakson josta nyt pääsette kaikki nauttimaan. Juttua piisaa mm. Mega Driven peleistä, armeijamuisteloista, vuoden kovimmista elokuvista sekä nykypäivän pelaajien grafiikkaitkuista.

00:43:13 Uutiset
MGS V -video herätti väitteitä grafiikan heikentämisestä, tuottaja rauhoittelee kohua
Toinen maailmansota ei lopu koskaan: uusi Company of Heroes 2 -laajennus saapuu
ZombiU näyttää tulevan Xbox Onelle ja PS4:lle

01:06:41 Boardit
Armeija, siviilipalvelus, totaalikieltäytyjät jne.
Elokuvat

01:55:22 Edellisen viikon kysymys
Mikä on ollut tämän vuoden tähän mennessä paras peli?

Musiikit:
Grandia 2 – Commercial Town Lilig ~ Apparent Prosperity
Kirby and the Rainbow Curse/Paintbrush – Fly! Kirby Rocket
Perfect Dark – Villa
Voodoo Vince – On Fire
Super Mario Galaxy 2 – Bowser’s Lava Lair
Madden NFL 98 – Menu Music 2
Chrono Cross – On the Beach of Dreams
Ufouria – Ending / Credits Theme

Viikon kysymys:
Mikä on paras zombeja sisältävä videopeli?

17 thoughts on “PBC 169: Zombiet söi mun naapurit

 1. Viikon kysymykseen vastaan yllättäen ZombiU. Viime vuosien ylivoimaisesti paras selviytymiskauhupeli (eli siis nimenomaan selviytymis+kauhu) innovatiivisilla kontrolleilla. Lisäksi autenttiselta tuntuva Lontoo oli tällaselle 28 päivää myöhemmin-elokuvasta pitäneelle aika napakymppi. Lähitaistelu olisi voinut olla vähän parempaa mutta tällaisenaankin ihan hemmetin hyvä peli.

 2. Kuten jaksossakin sanottiin niin alkaa tosiaan olemaan toozia ikävä koska ei oo vähään aikaan podcasteja kuunnellessa tehnyt mieli heittää iPhonea seinään raivosta. Takas ääneen niinku olisi jo!

  Kysymykseen vastaus on Resi 2. Ette muistaakseni ole Minecraftjonneja niin veikkaan ettei tarvi pahemmin valintaa perustella

 3. Paras zompie peli o walking dead: survival instingt.5\5 goty.
  Ps: voisitteko tehdä energiajuoma arvostelun ja ensi viikon kysymykseksi kuinka paljon vihaat Vulpesia?

 4. koska FF VII:ssä ei ole zombeja niin vastaan FF XII, mikä on siis heti toisiks lemppari peli koskaan. Jos ei kelpaa niin fak juu, noeivaa, eiköhä se ole sitten tuo Doom kaksi siis 2.

  PS. tsompit fakin saks!

 5. Helposti paras sombipeli on Dead rising. Siinä oli sekä teknisesti että pelillisesti yksi vaikuttavimpia koskaan pelaamiani pelejä. Olet ostoskeskuksessa, sinulle annetaan massiivinen läjä erilaisia aseita ja vastassasi on niin iso lauma örisijöitä että toista ei oltu aikaisemmin nähty. Tähän kun vielä lisättiin täysin kieli poskessa väännetty juoni ja kahjot psykopaatit , niin Capcom sai aikaan pelin, jota pidän Parhaimpana Xbox 360 yksinoikeutena tähän päivään asti. Jatko-osat ovat parantaneet sarjaa teknisesti, mutta nostalgian ja Frank westin voimalla pidän ykköstä pelisarjan parhaimpana.

 6. Dead Rising 3

  Ainoa tämän sukupolven exklupeleistä jossa edes on häivähdys oikeaa nextgeniä graafisesti ja muutenkin helvetin hyvä peli

 7. Ehdottomasti ensimmäinen Dead Rising…toki pelissä oli mukana raivostuttavia pelastus-tehtäviä, mutta se massiivinen zombien määrä, kauppakeskus tapahtumapaikkana ja täysin päättömät, psykopaattiset pomot, sekä kaikki se aseiksi kelpaava tavara mitä nyt kauppakeskuksesta löytyy…ja tämä kaikki 7.konsolisukupolven alkutaipaleella, niin voittaja on selvä.

 8. Paras zombiepeli mitä on ikinä tehty on tietty Plants VS Zombies. Ykkösosaa pelattu varmaan parisataa tuntia ja jatko-osa uudisti sarjaa tavalla jollaista ei olla varmaan Zeldan tai Toejam&Earlin jatko-osien jälkeen nähty.

 9. Oon tässä kuunnellut parikymmentä jaksoa ja täytyy sanoo että pitäkää sama meno yllä. Erittäin hyvää kamaa ja paljon parempaa kuin näiden ammattikseen alalla olevien mainospodcastit. Tootsi, hasuki, Norsukampa ja Dynamithix on kyllä mitä mahtavimpia jutunheittäjiä ja tuntuu tietävän pelimaailman asioista enemmän kuin pieni kylällinen ihmisiä.

  Viikon kysymykseen vastauksena on ehkä jopa vähän tylsästi Resident Evil: Code Veronica. Resident Evil 4 ei kelpaa vastaukseksi koska pelissähän ei varsinaisesti epäkuolleita esiinny mutta valitaan sitten sarjan toiseksi paras osa.

 10. Aika vähän on kokemuksia mistään zombeihin perustavista peleistä, mutta The House Of The Dead-sarja tulee ensinnä mieleen (Resident Evilin lisäksi). Lähinnä Wiille julkaistuja 2&3 ja Overkill on tullut pelattua ja nämä edustavatkin sitä perinteistä lightgun-räiskintää, jonka Wii omissa silmissäni herätti eloon vuosien jälkeen. Co-op kultaa!
  3DS:llä on tullut myös pelailtua sellaista pikkupeliä kun Zombie Incident joka erottuu joukosta ollen MSX-raudalla toimiva uusretro toimintahyppely metroid-henkisessä kartassa. Hintakaan ei pankkia kaada.

 11. Zeldojen Re-Dead-vihuja ei varmaan zombeiksi voi sanoa joten vastataan ensimmäinen Left 4 Dead jota on tullut pelattua eniten peleistä joissa näitä aivonsyöjiä on.

 12. Nostalgialla mennään eli Resident Evil 2, koska se oli peli, joka sai minut todella rakastumaan zombeihin. Perustallaaja-zombien ja poliisi-zombien lisäksi pelistä löytyi myös lyhytshortsisia hottis-zombeja, mikä oli aika bueno. Muistan vieläkin jonkin pelilehden mainoksen, jossa mainostettiin kyseistä peliä tyyliin: “They are hungry… and you are food”. Silloin ei zombbareita coolimpaa ollutkaan.

 13. Zombit jotka saivat miut nauramaan ääneen oli pleikkarin klassisessa tasoloikka pelissä medievil zombien ajoittainen maahan kaatuilu muistutti lasta joka opettelee kävelemään

  hazuki mitä pelineuvosto kanavalle tapahtui?

 14. No, jos THE LAST OF USin infektoituneet ja klikkerit laskettaisiin zombeiksi, olisi voittaja selvä. Valitettavasti näitä ei hyväksytä, joten täytyy keksiä jotain muuta.

  HALF-LIFE 2:n päähahmo Gordon Freeman on aika zombi ja onhan pelissä myös päärapujen muodostamia aivottomia haahuilijoita.

  Mutta ei näitä. Paras puhdasverinen zombipeli on nyt ja aina ikiklassikko RESIDENT EVIL 2. Ottakaa lakit päästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.