PBC 167: Please tell me Moore

PBC:n miehistö palasi palkattomalta kesälomaltaan takaisin sorvin ääreen ja nauhoitti uuden luvun tähän pelipodcastien synkkään kirjaan. Panelistikolmikkomme kävi läpi aiheita jos minkälaisia ja jos olet aina halunnut kuulla erittäin huonoa läppää esim. EA-pomon perhesuhteista, parisuhdetta parantavasta avaruuspelistä, tai ”fedoraatioista” (luit oikein), on tämä jakso kuin tehty sinua varten.

Jaksossa paljastetaan myös kysymyskilpailun voittaja joten kuuntele jos Arkham Knight lähtee juuri sinulle!

01:13:31 Uutiset
EA: Star Wars Battlefrontin julkaisu viivästyy, jos pelin laatu ei tyydytä
Microsoft voimistaa Games with Gold -ohjelmaansa – tässä heinäkuun lahjapelit
Älä yritä perässä: Fallout 4 ennakkotilattiin onnistuneesti pullonkorkeilla

01:40:25 Boardit
Muu musiikki
Final Fantasy

02:00:38 Edellisen viikon kysymys
Mikä oli E3 messujen isoin yllätys? Entäpä pettymys?

Musiikit:
Secret Of Mana – What The Forest Taught Me, Upperland
The Little Mermaid – Title Theme
Kid Icarus: Uprising – Magnus’s Theme
Gex 3: Deep Cover Gecko – Anime Channel
Captain Toad: Treasure Tracker – Space
Monster Hunter 4 – Ruins Field Battle Theme
Sonic the Hedgehog 3 & Knuckles – Special Stage
Paper Mario: The Thousand-Year Door – Credits

Viikon kysymys:
Kirby’s Epic Yarnin, Yoshi’s Woolly Worldin ja E3-messuilla nähdyn Unravelin jälkeen, mikä peli tai pelisarja olisi hienointa nähdä langallisessa muodossa?

PBC 167: Please tell me Moore
Ganon Era

 
 
00:00 / 02:40:50
 
1X
 

10 thoughts on “PBC 167: Please tell me Moore

  1. Joku autopeli tyyliin Forza Horizon olisi kiva nähdä söpöilyversiona. Paljon luontoa josta voisi tehdä siistin näköistä samanlaisilla kikoilla kuin Epic Yarnissa ja sit autot totta kai erilaisista lankaviritelmistä ja lankarullat pyörinä luonnollisesti.

  2. Kun nyt sakarin villapaitapeli oli E3:ssa vahvasti läsnä ja tämä pikkutekijä Yoshi sai oman nyörinsä kaulan ympärille, niin kyllähän lankapelejä tarvitaan lisää. Mielenkiintoisinta olisi nähdä Call of Dutyn pikimusta lankarulla 3, jossa sitten mustat lankamiehet painiskelisivat menemään aseet paukkuen. Toki myös virkattu versio Assassin’s Creedistä otettaisiin innolla vastaan, saisi sekin sarja suurimman uudistuksen sitten…koskaan!?

  3. Pussimäyrä crash bandicoot olisi hauska saada lankamuotoon vanhojen pelien parasta antia olivat kuolinanimaatiot kuten esim kun crash törmää nitro laatikkoon ja muuttuu enkeliksi kertokaapa mikä on hassuin crahin kuolinanimaatio?

  4. Kiitti vaan palkinnon voitosta. Tuli kyllä tarpeeseen etenkin kun julkkarissa jo plegelle pelin ostin. Vastaus tän viikon kysymykseen on EI MIKÄÄN. Lankatouhut oli ihan jees Kirbyn kanssa mutta jos niitä nyt alkaa tulemaan joka rööristä niin ei kiitos.

  5. Miten olisi Yarn of Duty? Jossa neulotut sotamiehet tykittäisivät toisiaan erilaisilla langoilla ja heittelisivät lankarullia kranaatteina. Meleehyökkäyksissä voisi käyttää neulontapuikkoa vastustajan purkamiseen. Pelin edetessä uusia materiaaleja löydettäessä voisi sitten neuloa itselleen erilaisia panssareita, ja siitähän saisikin samalla hauskan minipelin! Ai että, ostaisin heti.

  6. Antakaa minulle lankaa sisältävä spiderman -peli. Siitä minä nauttisin. Myös Kudonta Simulator 2016 on hankinta listalla.

    Mutta för realz Unravel oli parhaiden joukossa E3-messuilla. En toivoisi kuitenkaan yhtään enempää lankapelejä ihan vain lankojen takia. Jos on ideaa niin antaa tulla vaan.

  7. David Cagen mukasyvälliset jaarittelupelit voisi tehdä lankaversiona sillä ehkä tuolloin noiden sekamelskojen tarinaan voisi löytyä punainen lanka (CSI Miamin tunnari tähän kohtaan)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.