PBC 134: #Pelaajaportti

Jo perinteeksi muodostunut kolmen kopla (Hazuki_EXE, Tootsi666, Norsukampa) nosti taas jälleen kerran sen kuuluisan kissan pöydälle ja puhuivat suunsa puhtaiksi. Älämölöä syntyi mm. Saints Row -sarjan kyseenalaisesta huumorista, Gamergaten mutkikkaista kiemuroista sekä Wii U-konsolin tulevasta Messiasteoksesta nimeltä Bayonetta 2.

00:50:00 Uutiset
Vieläkö Ultra-kombot ovat hallussa? Uusi Killer Instinct -kausi starttasi
Analyytikko: Xbox One ohitti PS4:n syyskuun myynneissä
Saints Row’n paluu aikaistuu – näin syntistä toimintaa Helvetissä harrastetaan

01:20:05 Boardit
Pokemon-pelisarja
Lord of the Rings Pelit
Wii U

01:52:30 Edellisen viikon kysymys
Mikä on paras Alien-sarjan elokuvista? Entäpä mikä on mielestäsi paras Alien-aiheinen videopeli?

Musiikit:
Kirby Mass Attack – Meadow Breeze
Battle Arena Toshinden – Eiji Theme
MegaMan StarForce – Echo Ridge
Mars Matrix – Descending to Mars
Hyper Street Fighter II: The Anniversary Edition – Guile’s Theme [CPS2]
Sonic 3 – Final Boss
Loaded – Badlands
Transistor – Old Friends

Viikon kysymys:
Mikä on mielestäsi paras selviytymiskauhupeli?

PBC 134: #Pelaajaportti
Ganon Era

 
 
00:00 / 02:19:05
 
1X
 

9 thoughts on “PBC 134: #Pelaajaportti

 1. Oli kyllä pitkästä aikaa teknisesti laadukas jakso kun kenenkään ääni ei pätkinyt tai kuulostanut paskalta. Lisäksi gamergatesta avautuminen oli asiallinen veto ja laittoi jopa vähän miettimään että kuinka huonosti asiat onkaan tällä hetkellä pelialalla.

  Vastaus viikon kyssäriin on Silent Hill 2. Parhaan (selviytymis)kauhupelisarjan paras osa. Peli on myös samalla viimeinen peli mikä on oikeasti pelottanut. En ole jaksanut näihin pewdiepie-peleihin (PC:n kauhupelit jossa ei ole yleensä edes invistä) koskea koska niissä ei yleensä ole niin paljoa sisältöä että niitä jaksaisi pelätä ja ne painottuvat yleensä vain halpoihin jumpscareihin.

 2. Peli mikä oikeasti pelotti, eikä vain säikäytellyt on ensimmäinen Silent Hill. Se fiilis kun et uskalla avata ovea, koska pelkäät sitä mitä oven takana saattaa olla. Se mankan kohina tuo vieläkin kylmät väreet. Ja se koulu…huh.

 3. Pelikuution Eternal Darkness Pelissä oleva mielenterveys mittari teki pelistä todella pelottavan ja siinä olevat hallusaaniot olivat melko aitoja aina hahmot huusivat harhan jälkeen this cant be happening se jäi minulta parhaiten mieleen eternal darkness testaa pysyykö pelaaja järjissään pelisession jälkeen. pelasin kerran läpi enkä koske siihen enää.

 4. Selviytymiskauhupelejä tulee hyvin harvoin pelattua, koska en uskal…öööh…koska minulla ei ole ollut aikaa ja kiinostusta tutustua tähän genreen.

  Olen kuitenkin pelannut Resident Evil 3: Nemesis -pelin alusta loppuun. Pelin pääpahis Nemesiksen läsnäolo aiheutti aikanaan suurta kuumotusta uhkaavan musiikin soidessa ja örkin karjuessa. Pelissä oli myös kahdesta aiemmasta pelistä tuttuja säikäytyksiä (koira hyppää ikkunasta jne.) ja ne onnistuivat myös nostamaan meikäläisen sykettä, koska en ole pelannut Resident Evil 1 & 2:sta.

 5. Silent Hill 2 on erinomainen esimerkki siitä miten kakkonen on ykkönen. En tule varmaan koskaan unohtamaan sitä hetkeä kun ensimmäisen kerran lykkäsin levyn sisään ja alkuanimaatiohässäkän jälkeen ihmettelin että miksi hahmo ei liiku, kunnes tajusin että hahmoa voi jo itse liikuttaa! Graafinen anti oli siis jotain täysin järjetöntä ja hienoa. Eikä se jäänytkään siihen. Tuli tutuksi Pyramidipäät ja raiskatut mannekiinijalat, ja vaikka juonikuviot olivat astetta rankemman sekavat, piti peli otteessaan ja aina penkin kulmalla. Ja muistatteko kun sai vielä valita aivopähkinöiden vaikeusasteen? Ai että sitä autuutta kun pähkäili tuntikaupalla jotain hard puzzlea ja vihdoin sen selvitti. Kerran taisin jäädä johonkin jumiin jolloin pitikin mennä kirjastoon ja varata aika että pääsi käyttämään internettiä kun ei moista hienoutta omassa taloudessa ollut.

  Syystä tai toisesta tämä on myös ainoa oikeasti jännittävä ja pelottava pelisarja jota uskallan yksinkin pelata vaikka yöllä…tiedä sitten mistä johtuu. Jokin siinä sumuisessa tunnelmassa on äärimmäisen kiehtovaa. Eikä haittaa vaikka välillä niitä rupisia koiria säikähtääkin niin että paskat solahtaa housuun, kyllä ne vaatteet saa pestyä.

  P.S. Älkää ostako niitä HD paskaremakeja. Twin Perfect kertoo teille tarkemmat syyt: http://www.youtube.com/watch?v=wya4XhTPMcc&list=PL87676CF7D0B816B4&index=27 (Loistosettiä kaikille SH-faneille)

 6. Eternal Darkness kyl erinomainen valinta myös. Miksi ei voi muokata viestiä saatana?

  ADMIN: Se riittäkööt että me voimme muokata (oikeesti ei mitään käryä miksei itse kommentoijat voi muokata)

 7. Tiskit on levällään, päivän ruoka tekemättä ja imurinvarsi eteisen komerossa visusti piilossa. Kello tikittää tik tok tik tok ja sinun pitää häippästä töihin iltavuoroon. Pääset illalla himaan ja tiedät että eukko odottaa siellä. Siinä on selviytymiskauhupeli mallia AAAAA.

  Ja niistä peleistä jos mietitään, niin Luigi’s Mansion voisi sopia muottiin, mutta sanottakoon nyt kumminkin se SIlent Hilli (toim. huom. pelottaa myös kun resoluutio on <1080p).

 8. Ääni menee ehdottomasti Bioshockille (1). Rapture on todella tunnelmallinen mesta ja ensimmäisessä osassa se oli parhaimmillaan. Myös muuten peli oli todella timanttista laatua. Itse pidän peliä tarpeeksi selviytymiskauhuna, onhan siinä kokoajan mukavan jännittävä tunnelma yllä.

  Sen verran vielä, että olin antamassa ääntä Dead Space 2:lle, kunnes muistin Bioshockin. Alien: Isolation on parasta selviytymiskauhua pariin vuoteen.

 9. Eka Dino Crisis, dinosauruksia, helvetin huonot kontrollit..täydellistä. Pysyy myös ainoana selviytymiskauhupelinä jonka olen jaksanut pelata loppuun asti.

  Jatko-osasta nautin enemmän, mutta se ei ole suhoa nähnytkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.