PBC 135: Synttärien fallout

PBC täytti viime viikolla ruhtinaaliset 3-vuotta ja tätä myöten starttaa PBC:n neljäs tuotantokausi! Tällä kertaa miitistä krapuloituneet oululaiset (Oselot & RottenHarvester) sekä kankaanpään sankarit (Drifu & Mixon) heittäytyivät yhteen ja puhuivat tällä kertaa mm. konsoli ja pc pelaamisen parhaista ja huonoista puolista, tulevista Digiexpoista sekä baby mäkisestä. Jep, mitä vittua?

00:39:45 Uutiset
Kuinka tietokoneesi pärjää Assassin’s Creed Unityn kanssa? Tässä vaatimukset
Uusi Super Smash Bros. on pelisisällön ydinpommi – tämä kaikki julkistettiin viime yönä
Valmistaudu eeppisyyteen, katso The Witcher 3:n alkuanimaatio
Grand Theft Auto: San Andreas saapuu Xbox 360:lle

01:09:00 Boardit
Pelaajaboardin Top 10-listat
Digiexpo 2014

01:44:20 Edellisen viikon kysymys
Mikä on mielestäsi paras selviytymiskauhupeli?

Musiikit:
Metal Slug 3 – Ocean Blue Fangs
Persona 4 Arena Ultimax – Teddie Circus
Fallout 2 – My Chrysalis Highwayman
Ocarina Of Time (3DS) – Gerudo Valley
MDK2 – Main Theme
Seiken Densetsu 3 – High Tension Wire
Ninja Gaiden 3: The Ancient Ship Of Doom – Credits

Viikon kysymys: 
Kumpi on parempi: Konsoli vai pc?

10 thoughts on “PBC 135: Synttärien fallout

  1. Omasta mielestäni ehdottomasti konsoli, Konsolilla pystyy omasta mielestäni saamaan paremmin pelaamisen tunnelman. :)

  2. Koko ikäni olen pelannut ainoastaan konsoleilla, joten ei kauan tarvitse miettiä vastausta. PC on edelleen itselleni pelkkä työväline, josta haluan pitää pelaamisen mahdollisimman kaukana.

  3. Konsoli. Any day, any time. Konsoleilla on vaan yksinkertaisesti kaikinpuolin mukavampi pelata. Vaikka on päässyt pelaamaan huippukrafiikoilla, niin paluu konsolilla pelaamiseen on aina mielekkäämpää kuin jatkaa pc:llä pelaamista. Lisäksi pelivalikoima on vähintään 100-0 konsoleille, viimeisin loistava yksinoikeus pc:llä on ollut ensimmäinen Witseri.

  4. Taidan kallistua konsoleiden puolelle (etenkin kannettavat). Konsoleihin on tottunut varmatoimisuuden ja käytön helppouden ansiosta, mutta PC:n edut tulee esiin lähinnä nettipelaamisessa kavereiden kesken, kun samaa konsolia ei löydy kuin parilta. Tässä kohtaa voi tietenkin osoitella syyttävällä sormella, että miksi ostivat väärän koneen! Konsolipädit on myös varta vasten suunniteltu pelikäyttöön, mitä ei voi sanoa pc-näppäimistöstä.

  5. Vastaus on konsoli. Koska konsolilla on omasta mielestäni parempi tuntuma. Ja tunnelma. Nautin vain enemmän konsoleilla pelien pelaamisesta.

  6. Konsoli se on pakko nostaa itsekin nyt paremmaksi vehkeeksi, kun tuli eteen tilanne että olisi pitänyt päivittää tietokonetta usealla satasella ja PS4 lähti halvemmalla. Nyt toimii kaikki kuin unelma ja tietää että pelit näyttävät varmasti hyvältä. Kiitos Allah ja kiitos Tiber Septim.

  7. Vakaasti täältäkin ääntä konsolin suuntaan. Ei ole ainakaan itsellä intoa saati (etenkään) rahaa laittaa muutaman vuoden välein pelimasiinaan, kun pelitkin maksavat itsessään jo sievoisen summan. Noh PC:lle siirtyessä ne tietty halpenisivat tuntuvasti, mutta milläs sitä sitten pelaisin pätsiä anelevaa DriveClubia, Wii Party U:n piirrä- ja arvaa -kopiota tai vaikkapa viime genin messiasräiskintää, The Conduittia? (älkää huoliko, eka ja vika on vielä kokematta)

  8. Tietokone on se ensimmäinen laite mikä tutustutti minut pelien ihmeellisen maailmaan. Ensimmäisen käsikonsolin hankin vuonna 2006 ja varsinaisen konsolin vasta 2008, joten pc juuret ovat nyt ja ikuisesti paljon syvemmät. Konsolien mukavuus ja yksinkertaisuus on kiistatta hyvä juttu, mutta itse en strategia ja taktiikkapelien suurena ystävänä voisi kuvitellakaan vaihtavani hiiri/näppis comboa padiin (poikkeuksena halo Wars, joka yllättäen on ihan toimiva konsolistrategia). Ylipäätään pelaan pelini mielummin edellä mainitulla combolla. Poikkeuksena kuitenkin ne pelit, joiden kontrollit ovat niinsanotusti oksennettu näppäimile, esimerkkinä tämän vuotinen Thief, jonka kohdalla iskin nopeasti padin kiinni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *