Pelaajaboardcast Episodi 76: Mörpit, sinkohipat ja muut nettileikit

Pääaiheena nettipelejä listaamassa Oselotin johdolla Demppa, Illosipuli ja Mardi. Mukana myös perusteettomat väitökset kuinka Resident Evil 4 on huonompi kuin ensimmäiset RE:t, viimeisimmät Animal Crossing kuulumiset, World of Warcraft muisteloita, haaveilua hampurilaisista ja ties mitä kaikkea turhuutta.

Uutisissa mietiskeltiin GTA Onlinea, Xbox Onen myöhästymistä, DOTA 2:n suomalaismenestystä (ilman rumpujen pärinää) sekä Diablo 3:n ja World of Warcraftin lisäreitä.

Muistakaa osallistua PBC 2v. spektaakkeliin 19.10.! Tulkaa mukaan irkkiin höpöttelemään http://www.pelaajaboardcast.com/chat (#pelaajaboardcast @ quakenet) ja otamme sitten juhlajakson nauhoituksissa kysymyksiä vastaan. Livelähetys laitetaan myös sitten pyörimään joten pääsette samalla kuuntelemaan höpötyksiämme.

Musiikit:
WoW – Main Theme
Runescape – Newbie Melody
Quake 2 – Descent Into Cerberon
Call of Duty 4 – Main Theme
Neverwinter Nights – Main Theme
Warcraft 3 Frozen Throne – Main Screen
Team Fortress 2 – Main Theme
Neverwinter Nights – Docks (day)
Quake III Arena PC Music – End

Pelaajaboardcast Episodi 72: Somewhere Over the Rainbow

Miehiset miehet Oselot, Norsukampa, illosipuli ja Mixon ottivat viime viikolla käydyn Pride-viikon hengessä aiheekseen seksuaalivähemmistöt ja näiden edesottamukset videopeleissä. Nelikon ”juna” suistui kuitenkin raiteiltaan useaan otteeseen mitä keskusteluun tulee ja löpinää kuultiinkin laidasta laitaan mm. heviyhtyeiden typeristä nimistä, puhelinseksipalveluiden vähäisestä tarjonnasta, stealth-jalkapallopelistä ja monesta muusta mukavasta asiasta. Paljastaako joku panelisteista oikean sukupuolensa ja nähdäänkö jaksossa kotimaisten pelipodcastien ensimmäinen miesten välinen suudelma? Kuuntele jakso niin tiedät…

Viime jaksossa julkistettu palautekilpailu on yhä käynnissä, jossa sinulla mahdollisuus voittaa (lähes) vapaavalintaisen pelin. Osallistumisohjeet löydät castin loppupuolella.

Pelaajaboardcast Episodi 63: Pelaaja Shokissa

Bioshock. Tällä kertaa mukana kaksi podcastneitsyttä; Barrakuda ja illosipuli! Myös valitettavasti vanhoista tutuista Mixon ja juontajana toimii Oselot.

Spoilerit Infinitestä alkaa 02:11:19 ja loppuu 02:33:13

Uutiset:
Legendaarisen LucasArts-pelitalon pelinkehitys päättyy
Lord British vetoaa vielä kansaan – uutuusroolipeli sai pelaajat anteliaiksi
Xbox 360 aseena oudossa murhassa?
EA-pomo: Haluamme ja pystymme tekemään asioita paremmin

Musiikit:
Bioshock – Rapture News Daily
Bioshock – Welcome to Rapture
Bioshock – Please be kind
Monkey Island Intro
Fate of Atlantis – Darkness at the Entrance of Atlantis
BioShock Under the Sea Parody

Bioshock – La Mer
Henry Hall – Hush, Hush, Hush, Here Comes the Bogeyman
Bioshock Infinite – Lighter Than Air
System Shock 2 OST – Engineering