PBC 491: Indiecast


Kesä se on vaan tullut tullakseen ja niin on hikeä sekä kuumia aaltoa luvassa myös uusimmassa PBC -jaksossa. Tarjottimella on nimittäin sellainen tykitys indiepelimölinää ettei paremmasta väliä. Drifun lippaasta löytyi mm. Crow Country sekä Signalis, Temalta vuorostaan takataskusta löytyi viime jaksostakin tutut Helldivers 2 sekä Hades 2 ja Hazuki taas kertoi asioita Halibutin Haroldista, Blast Corpsin henkisestä jatkajasta sekä Raunioista.
Pääosio vuorostaan ammennettiin ilmaisille mainoksille kun koko kööri listaili tulevia itseään kiinnostavia indienimikkeitä.
Laita siis ne kaikki toivelistalle aina jaksoa myöten.

(00:49:34) Uutiset
Larian laajentaa Varsovaan
Atari osti Intellivisionin vuonna 2024

(01:02:50) Top 3:
Tulevat Indiepelitärpit

(01:41:38) Edellinen kahden viikon kysymys?
Mikä on paskin suomipeli?

Musiikit:
Vampire Survivors – Red and Blue
Nidhogg II – Sums
Kiwi 64 – Main Theme
XENOTILT – BGM B
Mullet Mad Jack – Can you Bossa?
Momodora Moonlit Farewell – Noblesse
Frogun – Snow Mountain
Slay the Princess – The Princess
Gravity Circuit – The Power of Gravity (Credits)

Kahden viikon kysymys:
Mistä tulevasta indie pelistä sinä haluaisit ihmisten tietävän enemmän?

2 thoughts on “PBC 491: Indiecast

  1. kuka väärä leuka haukkui viime jaksossa kimblen ja uhkasi työntää kimble peli laudan pyllyn reikään. nyt menit kimblen haukkuja liian pitkälle. kyllä minäkin haukuin erään laista kimbleä nimittäin huuhkajat kimbleä mutta se on ihan eri asia kun normaali kimble. puollustan normaalin kimblen kunniaa loppuun asti. tuleppas kimblen haukkuja ulos jos uskallat niin minulla ja pikku serkulla saattaa olla vähän asiaa. pikku serkku on vaikuttava näky mutta hän on hidas ja epä luotettava. se on hiinä ja hiinä osuuko puukko omaan selkään. tulen sittenkin yksin mutta sitten sinä kimblen haukkuja saat turpaasi.

  2. steamin early access osastolla on peli nimeltä quest master joka on vastaus niille jotka haluavat zelda dungeon makerin peli on ulkoasultaan lähimpänä gban minish cappia ja 4 swords pelejä. onko kyseinen peli mennyt PBCN Zelda fanaatikoilta ohi vai itkevätkö he aitoa zelda makeria switchille Zelda pehmolelut ja Ganon fetissitsylissään

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *