PBC:n Grande Hype Fiesta 2019

Ihan vielä eivät PBC:n tohelot palaa rikospaikalle normaalin jaksoaikataulun pariin, vaan ensin on tietty valistettava kuulijoita siitä mitä pelejä kannattaa ja pitää tänä vuonna pelata. Tootsi tekee ”kauan kaivatun” paluunsa ääniaalloille kun pelivuosi 2019 käydään tiheällä haravalla läpi, tiputtaen turhakkeet takaisin kompostoitumaan ja helmet jalustalle. Jaksossa palkitaan myös GOTY-skaban voittaja joten korvat hörölle jakson viimeisessä osiossa.

00:40:16 Viikon pääaihe:
Vuoden 2019 pelikattaus

01:49:43 Edellisen viikon kysymys:
Mikä oli vuoden 2018 paras videopeli?

Musiikit:
New Super Mario Bros. 2 – Overworld
Gun.Smoke (NES) – Hicksville Theme
Castlevania Order Of Ecclesia – Wandering The Crystal Blue
Super Smash Bros. Ultimate – Flash Man Stage [Mega Man 2]
Toto – Africa (Minecraft Note Block Cover)
Shadow Hearts: Covenant – European Town ~ Town of Twilight
Contra III – The Alien Wars (SNES) – Ending Theme

Viikon kysymys:
Mikä on odotetuin pelisi vuodelle 2019?

6 thoughts on “PBC:n Grande Hype Fiesta 2019

 1. Eipä tarvi kauaa odotella kun Resident Evil 2 on odotetuin pelini tälle vuodelle. Animal Crossing sitten hyvänä kakkosena ja veikkaan että se ei ilmesty ihan ennen Resi kakkosen remakea.

 2. Oli kyllä ihan saatanallinen startti uuteen vuoteen kun pitkästä aikaa samassa jaksossa on kynäniskainen pelisnobi ja FPS-autisti. Vittu kun olisi tämän tiennyt niin olisi voinut jättää kuuntelematta.

  Jos Tootsi ja NK on taas molemmat tässä jaksossa niin ei tarvitse lukea tätä vastausta. Jos puolestaan kumpikaan ei ole niin vastaan N64 Classic Mini ja ihan vaan siitä syystä että Nintendo näyttää taas kopio-Sonylle miten ne hommat tehdään kunnolla, eikä turvauduta vaan idioottilampaisiin jotka ostaa suu muikeana uusinta konsoliasi kun ei parempaakaan ole tarjolla.

 3. Kyrpäjyrä sen sanoi: kauaa ei tarvitse odotella, kun vuoden odotetuin peli on jo kaupoissa. Alkuperäinen Resident Evil 2 kuuluu omaan all time top 3:een, joten suurella pieteetillä tehdyn remaken odotus aiheuttaa sellaista kiimaa, johon vain harva peli koskaan pystyy.

  Kaikki tähän asti näytetty on kuin suoraan unelmistani. Peli näyttäisi uudistavan riittävästi pitäen kuitenkin alkuperäisen essenssin ennallaan. Ainoa huolenaiheeni on uudistettu Mr. X, joka tuntuu stalkkaavan pelaajaa joka paikkaan. Tällaiset jatkuvat stalkkerit eivät ole se meikän juttu, mutta kohtahan se nähdään, millaiseksi lopullinen peli paljastuu.

  Sitten lopuksi pakko nostaa PBC:lle hattua vuoden kulttuuriteosta: uudistuneen Tootsin tuomisesta takaisin. Tootsin matemaattis-luonnontieteellinen analyysi on sitä, mitä tämä humanistien saastuttama yhteiskunta kipeästi kaipaa. Vaikka mies on kuin kotelostaan kuoriutunut perhonen, niin sama faktatykitys pingeistä, pongeista, latensseista ja latekseista laittaa edelleen vihaajien housut pörisemään. Ei sillä, että jaksaisin itsekään kuunnella, mutta se onkin minun heikkous.

 4. Kai se on Kingdom Hearts 3, on sitä jo sen verran kauan odotettu. Pieni epäilys kuitenkin on että onko yhtä hyvä kun kaksi edellistä pääsarjanosaa. Ehkä pitää kuitenkin odottaa arvosteluja ennen kun ryntää kauppaa tai tietoa siitä että se oikeasti on siellä kaupassa.

  Kyllä sitä Animal Crossingiakin odottaa jonkin verran, mutta en anna sille liikaa odotuksia jotta tulisi tänä vuonna.

 5. Sen verran paska pelivuosi näköjään tulossa, että eipä tarvitse ostella kuin yksi: Resident Evil 2. Onneksi on paljon laadukasta selkätukkia pöyhittävänä.

  Julkistettu materiaali uudesta Ressasta näyttää fantastiselta, mutta jaan Almasyn huolen Mr. X:stä. Toki jatkuva pelko perseessä pakeneminen kuolemattomalta körmyltä on tehokeinona helvetin kova, mutta tutkijaluonnetta vituttaa, jos huoneita ei saa ratsata lattiasta kattoon rauhassa.

 6. Vika on varmaan enemmän miehessä kuin tulevassa pelitarjonnassa, mutta en odota tällä hetkellä oikeastaan mitään. Varsin vähän on tulevia pelejä edes mielen päällä, eikä mitään niistä isommin aiheuta iloista kutinaa sanonko minne.

  Oikeastaan mielessä on käynyt suorittaa pieni henkinen haaste, jossa en ostaisi koko vuonna 2019 yhtään peliä.

  Eiku mitä mie taas höpötän? Totta kai odotan Life Is Strange 2:n loppuja jaksoja!

  PS. Ilman sarvia ja hampaita sanon tämän, mutta Tootsin käkätystä oli kieltämättä vähän ikävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.