PBC 481: Ultra Hype HD 2K24


Vuoden 2024 ensimmäinen PBC-jakso on laskeutunut keskuuteemme, ja tuttuun tapaan kaikki perinteiset osiot (pl. kysymysosio) heitetään hallituslupausten lailla romukoppaan, ja käydään täikamman tarkkuudella läpi tulevaa pelivuotta. Toiveet, haaveet, pelot, visiot ja huomiot pelivuodesta 2024, sekä tietty palkintoskaban voittajan valinta. Niistä on tämä uusin jakso tehty.

(00:02:56) Pelivuosi 2024 – Microsoft
(00:25:34) Pelivuosi 2024 – Nintendo
(00:57:40) Pelivuosi 2024 – Sony
(01:26:00) Pelivuosi 2024 – 3rd party

(02:21:24) Edellinen kahden viikon kysymys ja voittajan valinta:
Mikä oli vuoden 2023 paras peli ja miksi?

Musiikit:
Starfield – Suite
Microsoft Flight Simulator 2020 – Main Menu
Super Mario Bros. Wonder – Beach
Paper Mario The Thousand Year Door – Petal Meadows
Jonny Quest: The Real Adventures – Theme Song
Ape Escape 2 – Freaky Monkey Five
The Last of Us Part II – Beyond Desolation
Tekken 8 – Midnight Siege
The Finals – Main Menu
Batman (NES) – Stage 3
Comix Zone – End Credits

Kahden viikon kysymys:
Mitä vuonna 2024 ilmestyvää videopeliä odotat kuin kuuta nousevaa?

7 thoughts on “PBC 481: Ultra Hype HD 2K24

  1. Mikä tahansa tuleekaan olemaan Nintendon 1st party julkaisu Switchin seuraajan julkaisussa, tulee olemaan vuoden odotetuin peli itselleni. Tässä tietty kun tulee lupailtua niin sieltä tuleekin joku 1-2-Switchin jatko-osa tai Nintendogs joten pitäisikö sittenkään vastata näin?

  2. Harvemmin tulee pelejä enää ostettua uutena, mutta Paradoxin Life by You on ollut ahkerassa seurannassa. Vietin vuosi sitten viikon kipeänä sängyn pohjalla Sims 3:a hakaten ja ihmettelin miten Simsiä ei vieläkään genrenä ole haastettu, ja pienellä googlailulla löytyikin Life by You. Launchissahan peli tulee varmasti olemaan aivan ripulipaskaa, mutta eiköhän muutamassa kuukaudessa patchit ja modit pelasta.

    Mainitsenpa myös Warhammer: Space Marine 2:en, joka Diablon jatkuvien kompasteluiden jälkeen saattaisi tyydyttää actionropehimon.

  3. Metroid Prime 4 tai Prime 2 remaster, tosin pelin loppuosioita voisi kasualisoida meille nössöille suvakki matunhalaajille menevämmiksi.

  4. Nuuska muikku peliä saiskohan fyysisen version mukana aitoa nuuskaa ja hazuki pekka kolehmainen on oikea nimeni joten edellisen jakson nimessä tulii typo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *