PBC 479: GOTY muttei kuitenkaan


Yhtä varmaa kuin Israelin suorittamat kansanmurhat, on myös uuden PBC-jakson ilmestyminen joka toinen maanantai. Tässä vuoden toiseksi viimeisessä episodissa käydään läpi niitä pelejä, jotka eivät aivan päässeet tämän tautisen kovan pelivuoden parhaimmistoon asti. Lisäksi juttua riittää monesta muustakin pelaamiseen ja videopelien maailmaan liittyvästä, joten putsaa korvat ja kuuntele jakso.

(01:02:58) Uutiset:
Completionist pelasi 100% läpi laillisen elämäntyylin
Nyt on pelit todistetusti taidetta
Ubisoftilla kävi taas pieni markkinointivahinko

(01:21:44)
Top 3:
Top 3 2023 GOTY sijat 4-6+Lionheadin kuumalinja

(01:58:41) Edellinen kahden viikon kysymys:
Mitä muuta suomalaista asiaa pitäisi saada seuraavaan Remedyn peliin? 

Musiikit
Elden Ring – Leyndell, Royal Capital 
Rivals of Aether – Shovel Knight Melody
Empire Total War – Theme
Sword Maniac- start an attack!
Rayman Origins – Music World: Cage Force Field
Tekken Revolution – The Ends Of The Eternal Snow
Perfect Dark Zero – Temple Surveillance – Main Theme
Time Travelers – Cosmic Elevator
Phantasy Star Universe – For Brighter Day ~Remix~

Kahden viikon kysymys:
Mikä on huonoin pelaamasi vuonna 2023 julkaistu peli?

6 thoughts on “PBC 479: GOTY muttei kuitenkaan

  1. Eipä ole tullut tämän vuoden peleistä, kuin uusinta Super Mariota kokeiltua. Mutta eipä tuo kummempi ollut, kuten PBC:ssä joku mainitsi oli Rayman Legends moninverroin etevämpi. Joten tokkopa nuo pelit mitä tältä vuodelta meinaan tulevaisuudessa pelata ovat sen huonompia.

  2. Taitaa olla kuusi tämän vuoden julkaisua, jotka olen pelannut läpi. Kaikki ovat olleet hyviä ja laadukkaita pelejä, joten huonoin peli on näistä se, joka vitutti eniten.

    Se kyseenalainen palkinto menee Spiderman 2:lle, jolla lievästi sanottuna oli ajoittain rytmi hukassa. Ironisesti ongelmaa ei suinkaan korjannut kadonneiden rytmivälineiden etsintä tai spraypurkin rytminen heilutteli kuurolla vandaalilla. Saattaisi olla, että nämä ”monipuoliset” tehtävät ja umpitylsä Miles nyt muutenkin olivat nimenomaan osa ongelmaa. Ja kehittäjille tiedoksi: Mary Suen… Janen puuduttavia hiiviskelytehtäviä ei paranneta antamalla hänelle aseita, vaan jättämällä tehtävät hevon vittuun HÄMÄHÄKKIMIEHEN pelistä.

  3. Kovat oli odotukset AEW:n videopelidebyyttiä kohtaan kun vähän luvattiin sellaista 2020-luvun uutta No Mercyä mutta totuus olikin sisältököyhä bugifesti joka vaikutti ihan joltain tekoälyn tekemältä peliltä. AEW Fight Forever on siis vastaukseni tämän rautaisen kovan pelivuoden häpeäpilkuksi.

  4. Spider-Man 2 olikin Spider-Man 1.6. eikä täysiverinen jatko-osa. Ymmärrän jopa Mario Wonderin isot metascoret ennemmin kun tän pelin

  5. tämän vuoden huonoin pelaamani peli on huuhkajat kimble. jalka pallo kuuluu kesä mökin piha peleihin eikä kimble peli laudalle. bisnes nero aarne heljakka ei tuonut tätä nerokasta peliä suomeen jalka pallolla pilattavaksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *