PBC 455: Tulipunainen violetti


”Ei itkeä saa, ei meluta saa” mantra ei toteudu tänäkään jouluna PBC:n studiolla kun parlamentin rosvojoukko kokoontuu monenkin pöydän ympärille kertomaan totuuksia videopeleistä. Pääosiossa Drifu, Vaihu sekä monen vuoden tauon jälkeen Mixon puhuvat uusimmasta Pokemon julkaisuparista pitkän pätkät ja vuorostaan taas muissa osioissa mm. Lionhead kertoo totuuksia uusimmasta CODista, Cerker on kiireltään hypännyt virtuaalitodellisuuteen ja Hazuki on leikkinyt pyörittävänsä pelihallia.
Ota siis tämä koko sekametelisoppa heti maisteluun ja ihmettele.

01:27:54 Uutiset:
Ys tulee pohjoiseen
Game Awards julkistuksien läpikäynti

02:10:39 Pelikerho:
Pokémon Scarlet & Violet

03:59:24 Edellinen kahden viikon kysymys:
Mikä on Sonyn paras 1st party pelistudio?

Musiikit:
Sonic Frontiers – Fishing Vibes
Sonic Frontiers – Find Your Flame
Miitopia – A Lively Inn
Spark the Electric Jester – Main Theme of Spark
NEO: The World Ends with You – Wander Around Shibuya
Pokémon Scarlet & Violet – Gym Lobby
Pokémon Scarlet & Violet – Naranja Academy Classroom
Pokémon Scarlet & Violet – Cascarrafa (Water Gym)
Dicey Dungeons – Swing Me Another 6
Columns III: Revenge of Columns – Column Dive
Sayonara Wild Hearts – Clair de lune

KILPAILU Kahden viikon kysymys:
Mikä oli vuoden 2022 paras peli ja miksi?

PBCn perinteitä mukaillen pätevimmän vastauksen kertojalle arvotaan kaikkien vastanneiden joukosta yksi(1) kappale vapaavalintaisia vuoden 2022 aikana ilmestyneitä videopelejä.

6 thoughts on “PBC 455: Tulipunainen violetti

 1. Jotenkin jäi vähän lussuksi koko tämä pelivuosi vaikka esimerkiksi Sony paukutteli kunnon tykistötulta omilla yksinoikeusmeganimillään, josta päästäänkin siihen huolenaiheeseen että mitä firmalla on enää noiden jälkeen jäljellä tulevalle parille vuodelle?

  Mikään näistä Sonyn suurpeleistä ei kuitenkaan ollut vuoden 2022 paras peli vaan tämä kunnia menee pelille nimeltä Elden Ring. Elden Ring on ritaripeli jossa tapellaan hirviöitä vastaan keskiaikaisissa maisemissa. Se on vähän vaikea ja siinä on hyvät grafiikat. Siksi se on valintani vuoden 2022 parhaaksi peliksi.

  • Onhan se ainut oikea vastaus Elden Ring. Mikään peli ei ole hetkeen vetänyt yhtä paljon puoleensa tutkimaan maailmaa ja sitä ah niin maukasta lorea.

   Paitsi siis tietysti NESin Batman.

 2. GT7 on nannaa itteni kaltaisille autofriikeille ja onhan tuohon mennyt jo reilusti päälle 400 pelituntiakin. Hyvänä kakkosena on God Of War Ragnarok johon pleikkarin tilastojen mukaan pistin semmoiset 40h joten GT7 on tällä hetkellä kymmenen kertaa parempi mitä Kratoksen kädestäpistelysimulaattori

 3. Olen varmaan vähemmistössä kun sanon että Elden Ring ei kiinnostanut sitten pätkääkään. Koko genre on vaan niin luotaantyöntävää. Sen sijaan kiinnosti oikeinkin paljon God Of War Ragnarök ja kiinnosti sen verran paljon että valitsen sen vuoden 2022 parhaaksi videopeliksi. Upea toimintapaketti jossa kaikki on vaan just eikä melkein.

 4. Piti valita Elden Ringin ja Xenoblade Chronicles 3:n välillä ja tällä kertaa meni paremman huilusoitannan mitalla Xenobladelle tämä valinta.

 5. Jos se Elden Ring kerta on samaa paskaa eripaketissa, mutta entistä parempana on vaikea vastata mitään muuta. Eli pelaamatta Elden Ring on kaikkien aikojen paras peli, jaetulla sijalla Metroid Primen kanssa tietty.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *