PBC 454: Ragnaröökitauko


PBC:n suurimmat Sonyponit ovat kokoontuneet juhlimaan jumalten tuhoa ja haukkumaan alempia konsolivalmistajia. Iskuja kohdistuu ainakin mikkiksen huonoihin ostoyrityksiin, nipan huonoihin leffayrityksiin ja yleisesti ei-Sonyjen huonoihin yrityksiin tehdä pelejä. Pääosiossa puhe keskittyy ehkä vuoden parhaaseen peliin, eikä varmasti mietitä kuinka paljon parempia kaikki aikaisemmat GoW:it ovat.
Jätä Nintendon vauvapelit pelaamatta ja kuuntele sen sijaan jakso!

00:46:35 Uutiset:
Super Mario Bros elokuva sai uuden trailerin
Activision kauppa vaarassa

01:12:37 Pelikerho:
God of War: Ragnarök

02:26:50 Edellinen kahden viikon kysymys:
Mikä on kenties kaikkien aikojen legendaarisin paras electric boogaloo & Knuckles?

02:40:14 Spoileriosio

Musiikit:
Mario Power Tennis – Main Theme
Windjammers 2 – Menu Music
Forgotten Forest – Ever Oasis
Street Racer (SNES) – Title Music
Metsolat – Theme
God of War: Ragnarök – Raeb’s Lament
Clu Clu Land – Main BGM
SpiderHeck – ”Seven Shooter” by Professor Kliq
Conker’s Bad Fur Day –  Credits
God of War III – Brothers of Blood 

Kahden viikon kysymys:
Mikä on Sonyn paras 1st party pelistudio?

5 thoughts on “PBC 454: Ragnaröökitauko

  1. Pitkään se oli minusta Naughty Cuck, mutta TLOU2:n lievän pettymyksen jälkeen nostin Santa Munacan parhaan pallille. Nyt kyllä petyin lievästi myös GOW Ragnarökiin ja olen taas tuuliajoilla. Ghost of Tsushima oli kyllä kova haikuja ja musiikkeja myöten, joten ehkä paras studio on sittenkin Cucker Punch.

  2. Onneksi olkoon. Vihdoin keksitte kysymyksen johon ei vaan pysty vastaamaan mitään. Toivottavasti tän maan pleikkarinormot saa vastattua edes jotain

  3. Insomniac se olis. Clank&Ratchet-sarjan kanssa on aina ollut aika tasaista jälkeä ja nyt tämä viimeisin Marvel-invaasio on näköjään oikkeenkin onnistunut

  4. Bluepoint (shadow of Colossus remaster) ja housemarque (alienation/matterfall) ovat ainoita Sonyn pelitaloja, joista on ollut minulle minkäänlaista iloa vuosiin. Mutta koska isänmaallisuus on maskuliinisen myrkyllistä ja Bluepointista liikkui yhdessä vaiheessa huhuja mahdollisena Bloodborne 2 tekijänä, vastaukseni on Housemarque.

  5. Nopea vastaus on Psygnosis Wipeoutin ja Lemmingsin takaa. Sony Japan Studios oli harkinnassa mutta kun paljastui että Parappat olikin kolmannen osapuolen tekemiä niin se siitä sitten(ei millään pahalla Knack). Vaikka firmat on tulleet ja menneet niin muistot ei haalistu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *