PBC 412: New National All Elite Impact Honor Major League Game Changer Quiz

Uusin PBC-jakso ilmestyy kuin se keväisen lumihangen alta paljastuva koiranpökäle konsanaan! Jakso on tälläkin kertaa sanalla sanoen ”mielenkiintoinen” sillä peliaiheisista asioista kuulet jaksossa juttua mm. Indiana Jones -peleistä, Final Fantasy X:stä, Kameosta, Maquettesta ja monesta muusta tutusta ja vähemmän tutusta.
Lisäksi jaksossa on mukana jo viime epistolassa luvattua visailua, sekä PALKINTOSKABA josta voit voittaa uusimman Monster Hunterin Switchille!
Kuuntele jakso, osallistu skabaan, pysy terveenä.

01:35:31 Uutiset:
Square Enix minipressicast
Pikmin 4 saa luvan odottaa koska Pikmin AR-peli saapuu nyt
Super Switch Ultra-HD huhuilut kiihtyvät
Huhu: Sony laittaa PS3n, PSPn ja Vitan kauppapaikkojen ovet säppiin suhteellisen pian

02:29:32 Visailu:
Japsipaska Lite

04:04:51 Edellinen kahden viikon kysymys:
Jos PBC olisi videopeli, niin minkä genren peli se olisi ja mikä sen metascore olisi?

Musiikit:
Baten Kaitos Eternal Wings and the Lost Ocean – Brave Way
Devil May Cry 5 SE – Bury the Light
The Legend of Zelda Link’s Awakening (Switch) – Field
Mega Man Battle Network 3: Blue-White – Battle Theme
Lunar 2 – Eternal Blue Complete – Sailing Theme
Marvel vs. Capcom 3 Fate of Two Worlds – Phoenix’s Theme
Lost Odyssey – An Enemy Appears!
Super Nintendo Classic Edition – Menu
Rogue Galaxy – The Theme of Rogue Galaxy

Kahden viikon kysymys:
Kuka/mikä on kamalin hirviö?

7 thoughts on “PBC 412: New National All Elite Impact Honor Major League Game Changer Quiz

 1. Hienoa oli kuulla Vaihun pelailuista taas pitkästä aikaa. Mieheltä löytyy kyllä aina kuulumisosion kiinnostavin anti hämärine ysäripeleineen.

  Palkintokysymyksen vastaus on helppo. Koko kansan euroviisusuosikki Lordi on kyllä melkoinen hirviö, maskilla ja ilman.

 2. Ressa 5 ensimmäisen kylän hirviöt kun peli alkaa. Siinä menee valkoisella miehellä kalsarit vaihtoon ja muistaa miksi pitää äänestää persuja!

 3. Vastataan nyt vaikka muodikkaasti Aippa-kohun saattelemana että se nettimoninpeleissä rivouksia ja törkeyksiä huuteleva idiootti on se videopelien pahin hirviö. Eri asia sitten että pitäisikö miettiä sitä että onko ihminen sittenkin se suurin hirviö kaikista?

 4. Varmaankin se Mango Loco mikä maistuu ihan tiskirättivedelle. Ultra Res on myös kamalaa litkua. Miksi eivät vaan voi pysyä siinä ihan perusmaussa kun tutkitusti on Monstereista myydyin ja paras.

 5. Voisi luulla että PBC:n soijapojat mukatärkeine mielipiteineen olisi se isoin hirviö pelialalla mutta koska en laske kamerakännykällä pimeässä vessassa kuvattua itkurunkkaamistakaan oikeeksi aikuisviihteeksi niin ette tekään tätä pahimman hirviön palkintoa saa. Sen sijaan Sony-fanipojat on se pelialan pahin ja myötähävettävin hirviö. Vitun raskaita ihmistyyppejä joita jopa nykyisin Nintendoa paskempi pelifirma lellii näillä woke-tasoisilla masentunut isä -paskapeleillään jotka liikkuu koko ajan enempi ja enempi kävelysimujen suuntaan. Sitten todistellaan vuosi toisensa perään itselleen miten joku Vita tai PS Now tai PSVR tai mikä vittu se etäyhteyspelaaminen olikaan olisi jotenkin hyviä ja toimivia asioita. Ei jumalauta mitä porukkaa.

  Monster Hunterin voi antaa jollekin ketä peli ihan oikeasti kiinnostaa. En pelaa paskaa niin älkää saatana tänne lähettäkö.

 6. Vau Vau!

  Vaihu Vaihu, älä koskaan muuksi vaihu
  Oh Vaihu, let me be your waifu

  Vau Vau!

  Olipas mukava kuulla Vaihua pitkästä aikaa. Vaikka mies tietääkin uskomattoman määrän tuhria asioita, niin se ei valitettavasti riittänyt visassa pitkälle. Jopa itse musta prinssi, NK, joutui häpeissään nöyrtymään todellisen päällikön tieltä. Normaalisti lähes varman voiton takaava NK:n erikoisvastaus ”20 miljoonaa Resident Eviliä” jäi tussahdukseksi, kun Tootsi putsasi pöydän toistamiseen. Viimeistään nyt Tootsi on vakiinnuttanut manttelinsa PBC:n paavoväyrysmäisenä hallitsijana. Miehenä, jonka valtaa Putin pelkää, ja jonka valtavaa Ron Jeremy kadehtii. Hazuki, Cerker tai Ocelot pystyvät kenties vielä haastamaan, mutta valta ei tule vaihtumaan ilman, että joku itkee.

  Itse kysymykseen. Videopelien kamalinta hirviötä ajatellessa ajatukset kohdistuvat jatkuvasti RE4:n Regenatoriin. Tämä loputtomasti regeneroiva hirviö on luonnollisesti karmivan näköinen kuin crack-mummo helleaamuna, mutta ulkonäkö on lopulta tämän otuksen vähiten kamala ominaisuus. Regenator liikkuu hitaasti ja luonnottoman nykivästi. Liike ei kuitenkaan tunnu enää hitaalta, kun sen tappamiseksi pitää ottaa erikoiskiikaritähtäin käyttöön ja yrittää sen avulla tappaa hirviössä kiinni olevat parasiitit. Koko komeuden kruunaa painajaismainen huohotus, jonka varmasti jokainen meistä on joskus kokenut tuntemattomaan numeroon vastatessa. Tämä kamalien ominaisuuksien kombinaatio tekee siis Regenatorista kamalimman hirviön minun kirjoissani.

  P.S. Pliis, lähettäkää Monster Hunter Perse-Arskalle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *