PBC 411: Cat Bowser 920fps

Oulun ja Salon välinen yhteys on taas kerran saatettu yhteen ja voi luoja mikä soppa siitä taas syntyi. Ose, Cerker ja Hazuki olivat kaikki pelanneet vähän sitä sun tätä
(Bravely Default 2, Final Fantasy VII, Hitman 3, Bugsnax, BattleTech, Hyrule Warriors: Age of Calamity) ja nämä sitten verbaalisesti puklasivat ne kaikki PBC:n studion matolle. Uutiskenttäkin oli enempi kuin vähempi kuollut ja pelikerhossa oli ikivanhan pelin uudelleenlämmittely päiväkotikonsolille.
Ota, kuuntele ja vihastu kuin bowser konsanaan.

01:25:10 Uutiset:
Mikkiksen ZeniMax osto lyötiin nyt virallisesti lukkoon
Capcom varoittelee väärennetyistä RE VIII beta-sähköpostiviesteistä
Turtlesit tulevat taas

01:47:50 Pelikerho:
Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

02:35:56 Edellinen kahden viikon kysymys:
Mikä on paras Mario-pelien power-up?

Musiikit:
A Hat in Time – Welcome to Mafia Town
Chaos Field – Stage 1
Hyrule Warriors: Age of Calamity – The Champion Mipha
Lotus Land Story – BAD Apple!!
Power Stone – Londo Stage
Super Mario 3D World + Bowser’s Fury – Crisp Climb Castle
Virtua Fighter 3tb – Tender Steel
Tombi! 2 – Town of the Fishermen
Karous – Ending

Kahden viikon kysymys:
Jos PBC olisi videopeli, niin minkä genren peli se olisi ja mikä sen metascore olisi?

7 thoughts on “PBC 411: Cat Bowser 920fps

  1. Jokainen PBC jäsen on jo itsessään älyltään videopelihahmo

    Norsukampa on perus fps pelin sankarijoka ammuskelee dual beretta aseillaan rääkyviäosenpäitä. ja käyttää vulpesin sukukalleuksia re tyylisenä puukkona

    Oselotin Äoolla hän edustaa niitä tiger elektroniikka pelejä ja jos häntä lyö pesismailalla hän luulee olevansa Magnavox Odyssey

    Vulpes on se PBC jäsenistä se einstein eli sopii 3d hyppelyiden npc hahmojen ääneksi johan sen puhekin kuulostaa epävireeellisltä vuvuzelelta

  2. Paskinta eurojunkkia mitä voi olla. Roolipelimäinen elämäsimu jossa alotetaan Turusta, Hesoista, Oulusta tai Salo/Lohjalta. Peli yhtä buginen kun Cyberpunki ja dialogi klassista PS1 ajan Resident Eviliä. Metascore arvostelijoilta 34-43 välillä, mutta käyttäjä arvostelut 86 jotta NK vois pelata sitä.

  3. PBC on montakin videopeliä.

    Alkuaikoina PBC oli demoskenen luomus, jossa tuotantoarvot olivat matalat, mutta rakkaus lajiin näkyi pikselisen pinnan alta. Genreltään PBC oli palikkapeli, jossa piti asettaa geometrisiä muotoja oikeisiin muotteihin. Muodot olivat PBC:n pleikkarakkauden innoittamina neliö, kolmio, ympyrä ja X. Yksinkertaista, mutta kaunista… ja liian vaikeaa NK:lle. Ei metascorea, koska vain tietäjät tiesivät.

    Mika.hakalan kulta-aikoina PBC kehittyi palikkapelistä hentai-deittisimulaattoriksi. Edelleen piti sovitella geometrisia muotoja sopiviin muotteihin, mutta nyt muotoihin otettiin vaikutteita nakista ja myttyisestä rätistä. Huhujen mukaan pelissä olisi myös lammas, mutta kukaan ei ole sitä vielä nähnyt. Luojan kiitos siitä! Peli oli kuitenkin kokonaisuudessaan juuri niin kawaii kuin vain tällä porukalla pystyi olemaan. Metascore genrelleen juuri sopiva: 69!

    Nykyään PBC on kohtuullisen korkeat tuotantoarvot omaavat early accessissa oleva kunnianhimoinen peliprojekti. Genre menee kuriositeettiluokkaan, koska siitä löytyy jokaiselle jotain. NK on pitänyt huolen, että pelissä löytyy riittävästi kävelysimukohtauksia. NK:n ”feel the feel” -filosofiassa pitkät kävelykohtaukset käsikorvanapilla on ainoa keino oppia tuntemaan hahmojen tunteet. Ihmisläheinen Tootsi on taas kehittänyt käyttöliittymän niin kansantajuisiksi, että sieltä on poistettu luotaantyöntävät ja patriarkaaliset numerot kokonaan pois. Energia, ammukset ja muut pisteasiat kuvataan väreillä, koska värit ovat Äiti Universumin kieli, ja se kieli on syvällä meidän kaikkien rektaaleissa.

    Tahmakätinen Cerker on laittanut lusikkansa soppaan viilamaalla vaikeusasteen niin matalaksi, että kaikki pääsevät sen läpi ilman että tulisi paha mieli. Tahmakätisenä Cerker pystyy samaistumaan kasuaalipelaajiin ja niihin, jotka eivät koskaan pese käsiään. Monitaituri Hazuki vuorostaan on laittanut omat kaksi senttiään peliin, koska enempää ei ollut. Lopulta hienotunteinen Ocelot varmisti, että mieshahmot ovat tarpeeksi feminiinisiä ja tyyliteltyjä. Länsimainen toksinen mieskuva ei ole tätä päivää, mutta täysin uniikit ja kaikin puolin paremmat japanimiehet ovat niin KAKKOII.

    Pelin metascore on sensuroitu, koska numerot ovat epäarvostavia ja pitävät yllä sortavia valtarakenteita. Se kuitenkin tiedetään, että metascore on liian korkea Lionheadille.

  4. PBC olisi videopelinä kuin Nesin Action 52, jossa pelit vaihtuu itsestään. Genre voi siis olla mitä tahansa kun peliä pelaa. Välillä tootsimainen fps sekoilu voi muuttua haluamattaan hakalan arvostamaksi romanttiseksi visuaalinovelliksi. Pelatessa farming simulatoria ja viljaa kylväessä voikin pellolle pompata Rathalos ja hetken päästä musiikit muuttuu 8-bittisiksi ja taustalla alkaa soimaan Nesin batmanin soundtrack, ruudulle ilmestyessä Reijo Salmisen naama. Metacritic 25, täyttä paskaa. User Score 10.0 (1:ltä käyttäjältä).

  5. PBC olisi videopelinä jokin Piranha Bytesin tekemä paska Gothic 2 reskin. Suuren yleisön silmissä se on järkyttävää paskaa, huonolta studiolta joka on nyt aivan liian monta vuotta putkeen tehnyt sitä samaa kuonaa eri kuosissa. Senpä takia suuri yleisö ei siihen suostu koskemaan, ja jos koskeekin, jättää sen pian kesken ja poistaa mielestään koska kukaan selväjärkinen ei voisi tällaista kestää. Metacriticissä pisteitäkin olisi vain vähän päälle 40.

    Kuitenkin internetin syövereistä löytyy pieni porukka ihmisiä jotka pitävät tätä paskaa peliä suuressa arvossa. Heille siinä on jotain mitä missään muualla ei ole. Onko se sielu, hyvä pelattavuus vai kasuaali rasismi, en tiedä, mutta siinä on silti sitä jotain. Ja sen takia he pelaavat tätä peliä vuodesta toiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *