PBC 381: Ultra Hype HD 2K20

Arki on täällä taas ja tällä kertaa se jysähtää päin kasvoja kovempaa kuin koskaan.
Hazuki myöri ulos kolostaan ja huusi Vaihun ja Tootsin paikalle puhumaan videopeleistä, niiden pelaamisesta sekä niiden tulevaisuudesta.
Jaksossa avauduttiin myös pitkät pätkät Octopath travellerin ongelmista, myöhästyneistä peleistä, Nipan päättömistä touhuista, alligaattorien salapoliisiseikkailuista, Valkyria Chronicles nelosen tankkikontrolleista, nopista sekä vuoden 2020 pelikattauksesta.
Ota jakso kuunteluun taikka mörökölli sinut vieköön.

01:19:25 Uutiset:
Sony jättää E3-messut taas väliin
FF VII Remake myöhästyy kuukaudella
Marvel’s Avengers myöhästyy syksyyn
Pokemon saa lisäsisältöä
Epic jatkaa voittokulkuaan ja jatkaa pelien jakamista
Pokemon Go teki vuonna 2019 enemmän rahaa kuin koskaan ennen
Cyberpunk 2077 myöhästyy lähes puolivuotta mutta ei välty crunchilta
Sakurai iski jälleen
Horizon Zero Dawn tietokoneille?

02:14:21 Pääaihe:
Vuoden 2020 pelikattaus

03:29:02 Edellinen kahden viikon kysymys:
Mitä peliä odotat eniten vuodelta 2020?

Musiikit:
The Legend of Zelda: Breath of The Wild – Tarrey Town
Metal Gear 2 – Wavelet
Breath Of Fire III – To A Distant Place
Disco Elysium – Joyce
WWF Royal Rumble – Hulk Hogan’s Theme
Animal Crossing City Folk – 8 PM
Super Smash Bros. Brawl – Seven Rings In Hand
Super Smash Bros. Melee – Menu 2
Super C (NES) – Ending Theme

Kahden viikon kysymys:
Kumpi myy tämän kalenterivuoden puolella enemmän?
Xbox Series X vai PS5?

6 thoughts on “PBC 381: Ultra Hype HD 2K20

 1. Xbox Series X. Game Passin ja Phil-sedän voimalla jää Sonyn konsoli jalkoihin jo lähtötelineissä.

 2. Ei kumpikaan Sonyja mikkis hypettävät kyllä näitä e3 messuilla mutta sit tulee tieto et hei uusi konsolisukupolvi siirtyy vuodella ja mutta e3 messuilla myydään ps4 spessuversioo jossa on ff7remake demo ja ps1 ykkösen killer apin eli ps1 demo1 levyn dinosaurus techdemon remasterointi

 3. PS5 saa hyvää draivia PS4:n ylivoimaisesta konsoligenin voitosta mutta julkaisussa on Boxilla sen verran hyvin hoidettu asiat hinnan, pelien ja palveluiden puolesta, että voitto menee Mikkikselle.

  Tootsin paluulle isot peukut. Selvästikin on ikä tehnyt miehestä pehmeämmän kun pelailee näköjään muitakin kuin verkkoräiskintöjä ja jopa kehuu asioita. Lisää Tootsia jatkossa ehdottomasti.

 4. Tämän kalenterivuoden puolelle taitaa jäädä sen verran vähän myyntipäiviä, että riippuu varmasti, kumpi saa enemmän laitteita markkinoille. Jos pulaa tarjonnasta ei ole, niin kyllä Sony silloin vie voiton puhtaasti brändin voimalla. Uskon kyllä, että uudella Xboxilla tulee olemaan laadullisesti parempi startti perustuen ihan siihen, että Sonyn julkaisut ovat tyypillisesti olleet todella heikkoja.

  Hyvä, että saatiin taas uroiden uros Tootsi lauteille. Jos voisi vain toivoa vähän vähemmän puhetta FPS-peleistä ja ties mistä speckseistä. Ei siis siksi, etteikö Tootsi puhuisi niistä mielenkiintoisesti, vaan koska sellainen määrä verbaalista testosteronia saa tuntemaan itseni vähemmän mieheksi.

 5. Ei sillä varmaa loppujen lopuksi ole mitään väliä kumpi myy enemmän, Xbox Series X vai PS5, tän vuoden aikana koska konsolimarkkinoilla on jo uusi valtias joka tulee myymään enemmän kuin noi kaksi konsolia yhteensä. Moni varmaan jo arvaa mistä puhun ja kyseessähän on tietenkin Googlen Stadia. Googlen pojut ovat tajunneet sen oikean tavan saada konsolipelaajat omalle puolelleen yhdistämällä Netflix kiinteän kuukausimaksun sekä xbox/ps – storen 70 euron täyden pelihinnan toisiinsa. Olen itse jo ihan mehuissani odotellut millon voin maksaa palvelusta 15 euroa kuukaudessa, jotta saan ostaa 2013 julkaistun Tomb Raideri pelin käyttöoikeuden itselleni 70 euron hintalapulla ilman että saan itse siitä mitään omistusta omalle käyttäjälleni. Jotain pelkkä käyttöoikeus pelii voi pelottaa täyden omistamisen sijasta, mutta itse en huolestu asiasta, koska tämä on kuitenkin Googlen tekemä sovellus/konsoli/striimaus -yhtiö ja Googlellahan on tapana pitää huolta omista yrityksistään. Omiin tietoihini ei ole tullut vielä ainuttakaan yritystä jotka Google olisi kuopannut niiden menestyksettömyyden takia.
  Google Stadiassa on myös yksi ominaisuus jota muut konsolivalmistajat eivät ole vielä keksineet tarjota pelaajilleen. Stadia tarjoaa vakiona 300+ ping:ä singleplayer peleihin. Tämä muuttaa esim Tomb Raiderin puzzlet jossa ajoitus on kaiken A ja O, mahtaviksi timed puzzleiksi joiden jälkeen oma “pride and accomplishments” leveli nousee aivan uusiin lukemiin. Stadia pelaajien pitää tuntea itsensä ylpeemmäksi kui Howardin Todd “Fallout First” -servicen Fallout 76 -peliin julkaisunsa jälkeen. Käsi ylös ne jotka eivät muka koskaan ole halunneet pelata Tomb Raideria 300:n ping:llä. Tulokset eivät valehtele. En näe että yhtään kättä olisi ylhäällä.
  Ymmärrän että kaikkia ei kiinnosta Tomb Raider pelit, mutta onneksi viime vuoden (2019) paras peli löytyy nykyään myös Stadia lineup:sta joka tekee Stadiasta must buy:n kaikille pelaajille. Kyseessä on tietenkin Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint. Stadia on ainoa laite joka pystyy jopa parantamaan tuon mestariteos pelin pelattavuutta lisäämällä siihen 300:n ping:n. Koska ainoa asia mikä tuosta pelistä on puuttunut on viiveellä tuleva hiljaisuus pitkän helikopterimatkan aikana.
  Minä, Me, Stadia.

 6. “Käsi ylös ne jotka eivät muka koskaan ole halunneet pelata Tomb Raideria 300:n ping:llä.”

  Tootsin käsi nousee! 300 ping ei riitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.