PBC 380: GOTY 2019

Olitko koomassa koko pelivuoden 2019?
Vastasit sitten kyllä tai ei, kannattaa sinun kuunnella tämä kattava GOTY-jakso, jossa kolme cowboyta ratsas… tai siis kolme PBC-mongertajaa käy läpi pelivuotta 2019.

00:04:35 Q1
01:03:09 Q2
01:32:09 Q3
02:03:39 Q4
02:42:56 Edellinen kahden viikon kysymys:
Mikä on vuoden 2019 paras videopeli?

Musiikit:
Xenoblade Chronicles – Gaur Plains Night
Sega Rally – Conditioned Reflex
Marvel vs. Capcom 3 Fate of Two Worlds – Spider-Man Theme
The King of Fighters XIV – Departure From South Town
Fire Emblem Radiant Dawn – At Peace 3
Star Ocean: The Second Story – Dynamite
New Super Mario Bros Wii – Overworld
Mega Man 10 – Farewell to Ballade

Kahden viikon kysymys:
Mitä peliä odotat eniten vuodelta 2020?

5 thoughts on “PBC 380: GOTY 2019

 1. En odota mitään yksittäistä peliä sillä nykyään pelit on pitkälti samaa kuin hyppelisi tasajalkaa paljain jaloin nauloja täynnä olevaan koiranpaskaan. Kerran muutamassa vuodessa sattuu tulemaan yksi hyvä peli joka edustaa kaikkea sitä mitä nykyinen nöösisukupolvi ei kaikessa lammastelussaan ja olmiudessaan ymmärrä, ja tämä vuosi ei tule olemaan yksi noista muutamasta vuodesta.

  Eniten odotan kuitenkin loppuvuotta kun ihan totaalisen uudet ja superhypermegatehokkaat konsolit julkaistaan, ja pleikkarifruittarit ampuu suustaan sateenkaaria ja kuvittelee että tämä on jotain uutta ja mullistavaa. Totuus on kuitenkin se että sieltä tulee PS3:n 1.8.-versio (PS4 oli 1.5.) parhaaseen Kingdom Hearts -tyyliin ja tunnetusti Sonyn konsoli on taas täynnä innovaatioita eli muilta kopioituja asioita joita plegeperseet sitten hehkuttaa suut kuolassa.

 2. Ostin Switchin ihan vaan tämän meneillään olevan animal crossing hypen takia joten siitä varmaan näkee hyvin vastaukseni.

 3. Ei oikein tule odotettua mitään pelejä koskaan. Aina julkasussa lukee vaan jotain arvosteluja ja ostaa sitten myöhemmin kun on hinta vähä laskenu.

  Mutta jos nyt aivan pakko on jotain valita nii eiköhän se Animal Crossing ole. Cyberpunk ei olisi myöskään paha vaihtoehto, mutta on AC silti vähän jopa mielekkäämpi. Ja jos oikein hulluks rupeis sen voisi jopa ostaakkin siinä julkasun tienoilla. Kyllähän New Leafkin tuli hankittua kans ja ostettua oikeen 3DS ihan vaan sen takia että saa mättää ACta seuraavat 200 tuntia.

  Huh kyllähän tässä hype kasvaa jo siitä kun itse yrittää tekstiä aiheesta kirjoittaa! Ei sinne maaliskuuhun montaa päivää enää ole.

 4. BOTW 2 olisi muuten vastaus mut valitaan nyt sellanen peli joka ilmestyy varmasti 2020 eli Animal Crossing

 5. Ocelotin lemppari: FF7 Remake. Joudan kohta roskikseen menneisyyden kaipuuni kanssa, mutta peli näyttää aivan sisäisen ysäriteinini unelmalta. Odotan innolla, että pääsen näkemään legopalikat nykypäivän graafisessa priimassa. Vielä enemmän odotan kuitenkin niitä uusia sivujuonteita, joka pitävät huolen, ettei paluu vanhoihin maisemiin etene turhan ennalta arvattavasti.

  Näin minä haluan remakeni: perintöä kunnioittaen, mutta uutta vaalien. RE2 näytti jo mallia vuonna 2019 ja siitä on hyvä FF7:n jatkaa. Ja RE3:n, joka vie takuulla vaipat vaihtoon enemmän kuin kerran. Ei kuitenkaan liikaa PS1-klassikoiden suitsutsta yhdelle kertaa; vuosi 2020 on FF7:n ja sillä hyvä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.