PBC 375: The New Age Outlaws

PBC palaa takaisin 8v-synttäreiden mittaiselta tauolta. Vatsa on täynnä kakkua ja herkkuja, eikä se voi olla kuulumassa myöskään jaksossa kuultavassa läpässä. Peleistäkin puhutaan, ja käsittelyssä on mm. Dragon Quest XI, Sega Mega Drive -piratisointi, Remnant: From The Ashes, Wreckfest ja monet muut tutut sekä vähemmän tutut nimikkeet. Jakson loppupuolella kannattaa pitää myös korvat höröllä tulevien uudistusten, sekä kilpailun (lahjakortti konsolikauppapaikoille) vuoksi.

HUOM
Uudistukset:
– Jaksot jatkossa kahden viikon välein.
– Uutisosioihin enemmän uutisia.
– Helpommin ymmärrettävät Top 3 listat.
– Kissapöydelle osiosta harkinnanvarainen yllätyssektori; Vain jos on oikeasti syytä keskustella syvällisiä esim. Iso uutistapaus, tapahtuma etc.
– Juhlapäivänjuhlistus canceled.
– Tilalle “Pelikerho” samalla tyylillä kuten Takapölkky jaksot 352, 356 ja 373
– Pelikerho osioista julkaistaan myös oma videolla maustettu versio.
– Osion juontaja päättää Pelikerho -jakson pelin, mutta pyritään valitsemaan sellaisia        pelejä, joita jaksoon osallistuva väki ei ole pelannut ja jotka on helposti saatavilla.

Bonus sektori:
Alustavasti seuraavan kahden jakson ajan arvomme parhaan “kahden viikon kysymys” vastauksen lähettäjälle vapaavalintaisen 20e PSN/Xbox/eShop lahjakortin.
Joulukuussa pidämme tästä tauon koska joulukalenteri, mutta jos homma lähtee hyvin vauhtiin, niin kenties jatkamme tätä myös ensivuonna.

00:52:06 Uutiset:
Ubilla myöhästyy kaikki
Sonylla myöhästyy myöhästyttäminen
Bethesda 76 -kriisi
Blizzard vuodot
Suda51+Swery65 = SurySweda116 
#FixWWE2K20

01:33:39 Top 3:
Videopelikappaleet

02:44:14 Edellinen kahden viikon kysymys:
Kahdeksan vuotta PBC:tä; Miten tässä näin kävi?

Musiikit:
Sonic Mania – Studiopolis Zone, Act 2 (Prime Time)
Mega Man 10 – Nitro Man Stage (Arranged)
Tekken 6 – Karma ~ Electric Fountain 
Tintin in Tibet – Yeti’s Cave
Wild Arms 5 – A Vast Plain, Under That Sky
Castlevania III – Aquarius
Two Point Hospital – Water Wednesdays
Bloodborne – The First Hunter

Kahden viikon kysymys:
Mitä sinä ostaisit kahden viikon kysymyksen palkinto lahjakortilla?

PBC 375: The New Age Outlaws
Pacman Era

 
 
00:00 / 03:15:03
 
1X
 

6 thoughts on “PBC 375: The New Age Outlaws

 1. Alustuksena vastaukseeni kelpaa pienimuotoinen palaute top3-biisivalinnoista. Hazukilla oli yllättävän puppeli musamaku niinkin kovaksi jätkäksi. Jopa Turun saariston merileijona triggeröityi viimeisellä biisillään kasvissyöjän tasolle. Cerker sentään piti biisit miehekkäinä, mutta valitettavasti hipster-miehekkäinä. Eli metsuriparta kyllä löytyy, mutta jo ensimmäinen kirveenisku olisi puun sijaan omassa jalassa.

  Koko PBC:n innolla odottamaan Death Strandingiin saatiin todella itkuntäyteinen julkaisutraileri. PBC:n nyyhkykavalkadiin sopien käyttäisin lahjakortin Death Strandingin osamaksuun.

 2. On olemassa niin paljon noiden korttien arvon suuruisia indiepelejä kaikkien kolmen laitteen latauspaikoilla että en osaa päättää. Laittaisin siis silmät kiinni ja heittäisin tikkaa telkkarin (tai Switchin ruudun) näyttöön ja siinä kohtaa missä tikka olisi pystyssä, lähtisi se peli ostoon.

 3. Omakustanteisesti lähettäisin kysymyksen laatijan yhdyssanojen kertauskurssille ja palkinto_lahjakortilla maksaisin eShopissa osan kaikkien aikojen kovimmasta pelistä, NES:in Batmanista (1990). Nintendon hinnoittelupolitiikan tuntien pyytävät näinkin vanhasta pelistä 49,95 oravannahkaa.

  …ja juuri sainkin korvanappiini tiedon itse yhtiön keisarilta, että Lepakkomies ei ole laillisesti saatavilla digitaalisesti millekään alustalle mihinkään hintaan. Ei väkisin, varasuunnitelma käyttöön.

  Kuningaspelistä hutera aasinsilta kuningasgenreen, metroidvaniaan. Indie-sellaisista oli puhetta muutama jakso sitten ja sieltä tökkäsi korvaan yksi nimike, joka itseltäni on lentänyt täysin tutkan ali: hän on The Messenger. Tästä tittelistä jäsen NK jutteli niin lempein sanankääntein, että kaltaiseni vanha jäärä innostui. Jopa niin paljon, että sain pitkästä aikaa kevyen erektion. Vaimo olisi varmasti ilahtunut, jos olisi ollut paikalla. Eipä ole näkynyt moneen päivään, on kuulemma bingossa.

  Viimeksi mainittu sovellus siis lähtisi latinkiin PS Storesta, koska mökötän Nipalle sattuneista syistä. Hintakin on lähes tasan pari kymppiä, voiko olla sattumaa?

 4. Viime viikonloppuna poksahtanut selkä sai ajattelemaan omia elämäntapoja uusiksi. Ikää ja painoa tulee koko ajan lisää hitaasti mutta varmasti. Liikuntaa harrastan olemattoman vähän, ja kun makuuhuoneessakin on ollut hiljaista jo vuosikaudet, kunto on rapistunut, ja mies itse sen myötä. Ja kun ei sitä Switchiäkään ole, ei Ring Fit Adventuresia voi kutsua hätiin jeesaamaan ylös sohvaperunoiden suosta.

  Mutta koska netissä niin moni asia on totta, olen antanut itseni ymmärtää, että on olemassa yksi PSVR-peli, joka menee kunnon hikijumpasta, ja on samaan aikaan kuitenkin myös helvetin hyvä peli. Tämä huvin ja hyödyn yhdistävä ihme-epeli tottelee nimeä Beat Saber. 20 euron PSN-prepaidilla voisin siis ostaa peliin DLC-kappaleita, jotta kyllästyminen ei pääse iskemään ennen kuin ensimmäinenkään kilo on vaa’an lukemasta pudonnut.

 5. Vähän niinkuin pornostarat ja instagrampyllistelijätkin, olen laittanut Amazoniin wishlistin kaikista tuotteista joita haluaisin jonkun muun ostavan itselleni. Laittaisin siis PSN-kortin summan sinne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.