PBC 374: InFinito

Viime viikolla oltiin hereillä, mutta tällä viikolla ollaankin enää vain valveilla ja jopa puolinukuksissa. Mutta ei sen väliä koska PBC puskuttaa kohti jyrkännettä kuin höyryveturi konsanaan. Jaksossa ovat meesissä hyvin lopahtaneet Hazuki ja Lionhead sekä sentään jonkin tasoista virtaa sisällään pitävä Mohantis.
Jakson aiheissa tällä viikolla pyörivät Yooka-Laylee and the Impossible Lair, Agony, Telltalen Batman, Blizzun kiinarit sekä Sonyn tulevaisuuden varustautumiset.
Niin ja olihan jaksossa myös visailu

HUOM.
Ensiviikolla PBC täyttää 8v ja tämän vuoksi PBC hiljenee viikon ajaksi nurkkaan miettimään elämänvalintoja.

00:39:48 Uutiset:
Blizzardille iski lunta tupaan
PSVR…..2
PS5 lähestyy ja Sonylla tapahtuu kummia

01:04:45 Visailu:
Did you know gaming?

01:57:05 Edellisen viikon kysymys:
Mikä on paras videopeli remake?

Musiikit:
The Adventures of Batman & Robin (SNES) – Rogue’s Gallery
Gargoyle’s Quest II – The Demon Darkness – Stage 01
Metal Saga – My Footstep on This World
Guacamelee! 2 – Chicken Illuminati HQ
Final Fantasy Mystic Quest – City of Forest (Foresta)
Sengoku Basara 4 – Shizugatake – Oda Vanguard Invasion
BlazBlue: Chrono Phantasma – White Requiem II
Yakuza/Ryū ga Gotoku – For Who’s Sake
Secret of Mana (2018) – The Wind Never Ceases

Viikon kysymys:
Kahdeksan vuotta PBC:tä; Miten tässä näin kävi?

5 thoughts on “PBC 374: InFinito

  1. Hyvä vaan että kävi sillä lukuisia hyviä kuunteluhetkiä on podcastinne tarjonnut jo monen vuoden ajan. Edelleen ainoa viikottainen suomalainen pelipodcast jossa uskalletaan puhua suoraan ja jossa puhutaan muistakin peleistä kuin isojen valmistajien senhetkisistä AAA-titteleistä. Kippis seuraavalle kahdeksalle vuodelle (ei koske Osea kun mies taitaa kippistellä senkin edestä).

  2. Miten tässä näin kävi? Ette oo menneet massan mukana ja ootte pitäneet oman juttunne kasassa joka viikko tähänkin asti. Respect ja lisää vaan tulemaan. Meikä ainakin viihtyy.

  3. Charmantit ja sivistyneet puhujat sekä hieman epäilyttävä kuulijakunta. Tässä kierossa internetin solmukohdassa kysyntä ja tarjonta kohtaavat, kiitos teidän. Jatkakaa samaan malliin, paitsi Ose, jonka pitäisi vähentää juomista. Lionhead voisi myös vaihteeksi pelata hyviä pelejä. Muuten jatkakaa samaan malliin.

  4. Sitä se on kun peräkammarinpojat pääsevät kilpaa kehumaan mukamas niin helvetin hyvää ja ainutlaatuista pelimakuaan. Ollut aika saatanan helpottava viikko ilman viikottaista paska-annostanne. Kuuntelin ihan vaan itseäni rääkäten jonkun vanhemman jakson jossa oli mukana Tootsi ja ei saatana seis!

  5. Yhteinen intohimo, rautainen itsekuri, samankaltainen huumorintaju, peräänantamaton Parlamentti sekä tietysti aktiivinen vuorovaikutus oman yleisön/fanikannan kanssa ovat olleet pitkän suosion, jos ei nyt salaisuus niin ainakin avain.

    Kiitos ja onnittelut näistä 8 vuodesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.