PBC 370: Rappiopodcasteilijat

Uusin PBC-jakso ei turhia selittele, vaan tarjoaa jälleen uskomatonta tykitystä kaikesta videopelaamiseen liittyvästä. Luvassa on proosaa mm. Gears 5:stä, Monster Hunterin lisäosasta, Tokyo Xanadusta, maailman huonoimmasta Contrasta, Blair Witchistä, Switchin uudesta kuntoilupelistä, Apple Arcadesta ja vaikka ties mistä muusta. Pääosiossa nostettiin kissaa pöydälle ja päätettiin tieteellisin sekä tilastollisin metodein Wii U:n ja Vitan huonous.

HUOM:
Oselotin maksa suhisee jakson aikana aika ajoin varsin reippaasti ja pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa harmia.

00:57:38 Uutiset:
Omena arcade on ihan kohta täällä!
Arvostettu pelijulkaisija KFC julkaisee pelin!
Nintendolla jälleen korkki narahtanut?

01:16:49 Kissa pöydälle:
Kumpi oli pahempi floppi; Wii U vai PSVita?

02:09:29 Edellisen viikon kysymys:
Minkä pelin toivoisit Nipan lisäävän ensimmäisenä Switchin Snes-pelikirjastoon?

Musiikit:
Cadence of Hyrule – Overworld Theme
Wings – V-Fighter Return – JANUSKI
Jak And Daxter – Theme Song
River City Girls – We’re The River City Girls
Toto – Africa with UT instruments
Wii U System Music – eShop (July 2014)
Sunset Riders – Stage BGM 3
MHW: Iceborne – Seliana Day Theme
Jackal (NES) – Ending Theme

Viikon kysymys:
Mikä on kaikkien aikojen isoin floppi pelikonsoli?
(Poislukien Virtual Boy)

3 thoughts on “PBC 370: Rappiopodcasteilijat

  1. Sony Playstation. Konsoli synnytti maailman vammaisimman fanikannan joka jatkaa kasvuaan joka konsolisukupolvella. Tekee ihan vitun kipeää jo nyt ajatella sitä ensi vuoden rinkirunkkausta siitä kun UUDEN SUKUPOLVEN PLEIKKARI pyörittää pelejä mukamas 4K:na ja mukamas PSN toimii entistä paremmin ja mukamas pelitkin olisi kiinnostavia. Spoiler: yksikään näistä ei toteudu.

  2. Floppihan se tuleva keltanen ilmiselvä gameboy klooni tulee olee Nipa varmasti hastaa sen tekijät oikeuteen koska metroidin luoja teki patentin siitä kahvasta virtualboy ei olisi flopannut jos nipalla olisi ollut silloin ollut se sonyn mainosjätkä tuotekehittäjänä ja tv mainos ois ollu vaan kierrätetty legendaariesta lätkäpelistä jonka teki activision sen mainos oli kuin ilmaveivi koskahan norsukampa saadaan visailuun visailijana eikä imitoimaan sitä simo salmisen veljee reijooo koska pbcn babarin kisan aiheet on suurijapsipaskakisa tai capcom eikö se pelaa muita pelejä kuin capcomii ai niin se on capcomfanipoju

  3. Jätän nyt Jaguarit ja muut urheiluautot sikseen, kun en niistä mitään tiedä. Näinpä vajavaisella tietämykselläni julistan kaikkien aikojen floppikonsoliksi Sega Dreamcastin.

    Ennen kuin Dreamcuckit tulevat suu vaahdossa jauhamaan huikeasta pelikirjastosta, niin minä toppuuttelen. Ooga Booga ja Seaman voivat olla ihan kuinka hyviä pelejä tahansa, niin nekään eivät pelasta Dreamcastin floppistatusta.

    Konsolilla on nimittäin kaksi raskauttavaa tekijää, jotka ovat ylitse muiden floppikonsolien. Ensimmäinen on nopeus. Dreamcast laittoi pilit pussiin ennen kuin Wii kerkesi sanoa U.

    Toinen on vaikutus. Kuin petetty mies, Dreamcast murtui mustan jättiläisen paineen edessä niin pahasti, että Sega joutui jättämään konsolivalmistajan hommat muille. Ehkä hyvä niin, koska nyt Sega voi keskittyä täysillä laatusoftan, kuten Sonicin tuottamiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *