Ei tippa tapa

Sinulla voi olla pelituoli, pelihiiri, PS4 Pro, Switchin Pro Controller, Twitch-huppari, ja vaikka mitä muuta roskaa, mutta et silti ole tosipelaaja. Missä vika? No ravinnossa tietenkin!!

Se mitä teet pelaamisen välillä, on ihan yhtä tärkeää kuin itse pelaaminenkin. On siis erittäin tärkeää että ravinto on myös mahdollisimman lähellä pelaamista, joten mikä onkaan parempi tapa ravita itseään, kuin pelaajille tehdyt energiajuomat!!? Kiinteä ruoka on läskeille ja nössöille jotka käyvät oman huoneen ulkopuolella, joten ainoa oikea pro-supertosipelaajan ravinto, on totta kai tämä elämän ainoa oikea kultainen ambrosia. Luojan kiitos sitä on tehty myös pelaajalle varta vasten tehtyjä versioita, joten nyt jos koskaan voi tuntea Overwatchissa K/D -ration nousevan kuin pulssin kuuden energiajuomapullon jälkeen konsanaan. Katsotaanpa hieman meidän tosipelaajien tarjontaa näistä herkullisista juomista.

Crazy Gamer Tropical

Tuntuuko yli kahden minuutin Youtube-videot ihan liian pitkiltä? Onko 20 Twitch-striimin välilehtien selaaminen tylsistyttävää? Siinä tapauksessa Crazy Gamer Tropical on juuri sinun valintasi. Kulaus tätä, ja meno on kuin sillä jyrsijällä Over The Hedge -animaation loppukohtauksessa. Keskittymiskyky laskee entisestään ja pakkoliikkeet tulevat kuin apteekin hyllyltä. Muista järsiessäsi hupparin nauhoja, että kun ne lopulta menevät katki, niitä ei kannata nielaista.

Makuarvio: Hirveää paskaa ja mieluummin sitä joisi virtsaa sekoitettuna omenaviinietikkaan.

ED Gamer Light

Jääkiekkotähti Teemu Selänne mainosti 90-luvulla maitoa. Teemu Selänne ei ole mikään oikea urheilija, ja maito on pahaa juomaa. ED Gamer Light on valmistettu yhteistyössä oikeiden urheilijoiden, e-urheilijoiden ja gamereiden, kanssa eikä se todellakaan ole mitään maidon kaltaista roskalitkua. Kun tätä uskomattoman helmeilevää ja pikantin vivahteista makuelämystä juo, voi kehonsa läpi tuntea sen voiman joka saa takuuvarmasti katsomaan ainakin kuuttatoista eri CSGO-turnausta samaan aikaan!

Makuarvio: Kuolleesta sammakosta puristettu neste ja visva on tämän rinnalla herkkua.

Kulaus E-pelijuoma

Tiedätte varmaan sen fiiliksen kun on koulussa jollain tylsällä enkuntunnilla, sen sijaan että olisi kotona pelaamassa Minecraftia ja Fortnitea? Onneksi joku on sentään keksinyt tehdä suomenkielisen tosihooceepelaajille tehdyn energiajuoman, eikä näin ollen sitä typerää enkkua tarvitse opiskella siellä koulussa. Kulaus on taattua kotimaista laatua, ja eiköhän sille käy kohta samalla lailla kuin Napue-ginille joka valloittaa maailmaa parhaillaan makunsa ja laatunsa kanssa. Legenda kertoo yhdestä Mikkestä, joka kerran joi Kulausta, ja voitti heti ainakin kuusi PUBG-matsia peräkkäin.

Makuarvio: Ei jumalauta…

Mountain Dew Game Fuel

Eihän kukaan mitään nössöjä suomalaisista kaupoista saatavia juomia juo??!? Karkit ja naposteltavat tilataan kotiovelle japseista, ja juomat jenkeistä. Mountain Dew Game Fuel on juurikin sitä mitä nimi sanoo… paitsi se Mountain Dew -kohta. Pelaajan polttoaine jota ilman nämä nuoret huippu-urheilijan urasta Encessä tai Havu Gamingissa haaveilevat eivät mitenkään pystyisi saamaan huipputuloksia. Jos pelasit eilen vielä 19 tuntia DOTA 2:ta ja tänään enää vain 17 tuntia, on aika laittaa ns. bensaa koneeseen eli pelaajan polttoainetta tässä tapauksessa.

Makuarvio: Switchin pelikortin pinnalla olevan hirveän maun kun laittaisi juomaksi, olisi se tämä.

Esports-joukkueet, ottakaa tämä blogiteksti osaksi harjoitteluohjelmaanne. Huippu-urheilu vaatii asianmukaisen ravinnon, ja tämän listan juomilla tulokset nousevat taivaisiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.