PBC 368: Toisen paha on toisen hyvä

PBC:n uusin jakso puskee päälle ja iholle kuin pelialan miestyöntekijä, ja jakso onkin täynnä mitä riemastuttavinta herkkua. Jos oikein tarkkaan kuuntelet, saatat kuulla juttua esim. Pokémon Masters -mobiilipelistä, Disney-pelien paluusta konsoleille, CTR:stä, Telltalen elvyttämisestä, sekä videopelipahisten parhaista aikomuksista. Kuuntele jakso niin vältät syksyn pimeyden sekä kosteuden.

00:12:32 Uutiset:
Frozenbyte näyttää miten EI tehdä shadow dropia
Napinpainelusimujen kuningas tekemässä paluuta
Al ja L-K palaavat hoodeille

00:27:05 Top 3:
Videopelipahisten juonittelut

00:58:42 Edellisen viikon kysymys:
Kun Mikkis on jo antanut vaikka ja mitä Nintendolle, niin mitä Nintendon tulisi tarjota Microsoftille vastalahjaksi?

Musiikit:
Sonic The Hedgehog – Marble Zone
Angry Birds – Main Theme
Super Ghouls’n’Ghosts – Ice Forest
Déjá Vu – Joe’s Bar
Africa – SM64 remix
L.A. Noire – Main Theme
Power Blade – Stage Select
Lethal Weapon – Mission One
Streets Of Rage 2 – Ending

Viikon kysymys:
Kuka videopelipahis, onkin silmissäsi oikeasti hyvis?

PBC 368: Toisen paha on toisen hyvä
Pacman Era

 
 
00:00 / 01:16:28
 
1X
 

6 thoughts on “PBC 368: Toisen paha on toisen hyvä

 1. Obvious, mutta MGS3:n The Boss, jonka nyt puusilmäisnkin lapsi ymmärtää olevan sankari, joka uhrasi itsensä sekä maineensa suuremman hyvän eteen.

  Toinen hyvispahis on Wolfensteinin Mecha Hitler. Eihän Hitler ihan viaton ole, mutta junat kuitenkin kulki ajallaan ja teollisuus kukoisti.

  Pakko antaa vielä palautetta jakson alussa olevasta kerskunnasta, kuinka PBC:n herrat eivät paljoa naisia ahdistele. No, helppohan se on tuollaisten supertähtien huudella sieltä hysteeristen kirkuvien naislaumojen takaa.

  ”Squirttaava Norsukampasimpukka”
  ”Kuminen Ha-zuki-zuki”
  ”Rasvainen Oce-lotina”
  ”Seksimuna-Tootsi”

  Tässä vain ripaus päivittäisistä PBC:n hellittelynimistä. Toista se on meillä tyypillisillä mieskuuntelijoilla, inceleillä. Me tuskin pääsisimme sillin makuun, vaikka saisimmekin antovelvollisuuden lakiin.

 2. Todd Howard. Mies työllistää satoja ihmisiä ympäri maailmaa, tarjoten näille leipää pöytään ja mahdollisuuden toteuttaa unelmiaan pelilalalla. Ei mitään väliä jos pelaajille myydään paskaa kunhan ihmisillä on työpaikkoja näinä epävarmoina talousaikoina.

 3. The Boss teki Snake Eaterissa sen verran isoja uhrauksia että jopa Snoop Dogg nimesi levynsä Paid Tha Cost To Be The Bo$$ tämän urhean naisen mukaan.

 4. The Boss on erittäin hyvä vastaus, mutta itse ehdotan Big Bossia. Mies kuitenkin suurin piirtein yksin pelasti maailman ydintuholta, mutta katkeroitui maansa johtajien toimintaan, ja joutui sitä myöten perustamaan oman rajattoman sotaväkensä.

 5. commodore 64 tietokoneen afrikan tähti pelistä rosvo on mielestäni väärin ymmärretty koska vain yrittää ryöstää pahoilta siirto maa katipalisteilta ja muilta jotka tärvelevät afrikan hienon mantereen. harva myös tietää että alku peräisessä afrikan tähti pelissä rosvo oli nimeltään suur varas mutta alennettiin vain rosvoksi myöhemmin ja samalla rosvo menetti hieman voimiaan eli täysin kaltoin kohdeltu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.