PBC 349: Nintendo’h!!

PBC:n uusin jakso iskee kuin nyrkkeilyhansikkaalla varustettu iskuporakone.
Tämän viikon jaksossa Nintendo on vahvasti läsnä, ja sitä varten castikaksikkomme hankki hieman apuvoimia maan johtavalta Nintendo-jaostolta.
Juttua riitti mm. Outrun-tyylisestä indiekaahailusta, Wargroovesta, Blaster Master Zero 2:sta, Googlen pelialan game changereista, ja laitettiinpa jaksossa paremmuusjärjestykseen myös kaikki Nintendon konsolit.
Kuuntele jakso niin tiedät enemmän.

00:29:45 Uutiset:
Google Stadia minipressicast
Nindies direct minipressicast

01:10:28
Kissa pöydälle:
Nintendo konsolien tier-listaus

6 thoughts on “PBC 349: Nintendo’h!!

  1. Jos jättää varmimman vastauksen eli Virtual Boyn pois vastauksista niin tämä kyseenalainen kunnia lankeaa Wiille. Myynneissä se on yksi kaikkien aikojen kovimmista konsoleista, mutta pelivalikoima on kaikkea muuta. Super Mario Galaxy on varmaan ainoa peli joka laitteen peleistä tullaan muistamaan pelkällä hyvällä ja kaikki muut suositut nimikkeet onkin sitten omien sarjojensa väliinputoajia.

  2. Kyllä tämä kyseenalainen kunnia lankeaa tuoreehkolle Wii U:lle. Hyviä pelejä paljon vaikka ei ollut markkinoilla kunnolla edes neljää vuotta ja myynnit oli hirmuisen heikot mutta ei vaan riitä. Ei taida Wii U:lle jäädä yhtään peliä jonka vuoksi vuosien päästä kaivaa konsoli kaapista ja pelata.

  3. N64. Ikinä en ole sillä pelannut enkä pelaa, koska suttusumugraffat ja surkea ohjain. Ei sitä tarvitse olla edes pitänyt kädessä, näyttääkin niin vastenmieliseltä kapistukselta, että mielipide on hyvin perusteltu.

    Come at me!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *