PBC 348: Luotisateita Afrikassa

Siinä missä taivas puskee loskaa maanpintaan,  niin PBC puskee vastaavasti pas….taidetta ääniaalloille.
Uusimmassa epistolassa ei aikaa juurikaan hukata mutta sisällön puutteesta ei tarvitse kuitenkaan olla huolissaan, sillä puhetta piisasi mm. EDF:stä, Far Cry vitosesta, Shovel Knightista, Halo-kokoelman PC-versiosta sekä Resident Evil femmasta.

00:30:02 Uutiset:
Hearthstone saa jälleen lisää sisältöä
Halo-kokoelma myös PC:lle
Dragon’s Dogma kääntyy animeksi

00:44:34 Juhlapäivän juhlistus:
Resident Evil 5 10v

7 thoughts on “PBC 348: Luotisateita Afrikassa

  1. PS3:n Afrika-niminen Pokémon Snap -klooni, on nimensäkin puolesta paras Afrikkaan sijoittuva peli. Oli aikoinaan tosi rentouttava pelikokemus.

  2. Indiana Jones and the Infernal Machine sisältää muutaman Afrikkaan sijoittuvan kentän niin otetaan se. Tosin vain yhdessä kentässä päästään ihastelemaan pyramideja ulkopuolelta ja ampumaan hyeenoja, mutta muutoin meininki on kaikille seikkailijoille tuttua kaivoskärryajelua, haudanryöstöä ja kommareiden lahtaamista.

  3. Olikos Elenan stage SF III:ssa Afrikkaan sijoittuva? Jos näin oli niin vastataan se.

  4. Pelin nimessä oleva numeraali kertoo, kuinka monta sekuntia käytin vastauksen miettimiseen. Eli kyllähän kovimmat Afrikka-meisingit on tarjonnut Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Vaikkei se kokonaan tuolle mantereelle sijoitukaan, hiiviskelee Iso Pomo eli Myrkkykäärme savanneilla pauttiarallaa puolet pelin kestosta. Ja vaikka juonen laadusta on esitetty eriäviä näkemyksiä, on MGS Femman pelattavuus aivan sitä kirkkainta – muttei verisintä – timanttia.

  5. GTA San Andreas. Okei anteeksi oli huono vitsi. Vastaan ihan tosissani Def Jam Vendetta.

  6. suosikkini on ehdottomasti afrikan tähti joka julkasitiin jo kahdeksan kymmentä luvulla commodore 64 tietokoneelle mielestäni tämä video peli veriso kiteyttää täydellisesti alkuperäisen kari manerlan suunnitteleman lauta pelin ja mikä parsata myös teko äly löytyy joten yksin ei tarvitse pelata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.