PBC 346: Visailun pojan paluun koston paluu

On siis kevät, kuljen Hakaniemen rantaa ja kuuntelen PBC:tä.
Näin laulettiin suomiklassikossa ja mikäs siinä, kun kerran jaksossa on luvassa näinkin herkullista kamaa. Juttua kuullaan mm. Taiwanilaisesta kohukauhupelistä, Toejam&Earlin paluusta grooveen, alkuperäisistä sädemiehen peleistä, oppikirjamaisista Q&A-suorituksista, sekä uusista taskuhirviöistä. Jaksossa paluun tekee myös visailu, jonka palkinnot ovat taas kerran suuremmat kuin koskaan, ja kilpailijat enemmän pihalla kuin koskaan. Kuuntele jakso niin tiedät enemmän.

00:33:51 Uutiset:
Miten perseillä pelialalla – THQ Nordic edition
Pientä säröä GOG:n kiiltävään kilpeen
Miekka ja Kilpi paljastettiin

00:58:07 Visailu:
Arvaa kuka?

3 thoughts on “PBC 346: Visailun pojan paluun koston paluu

  1. Voisin sanoa että täytti, vaikka mitään suoranaisesti päräyttävää ei paljastunutkaan. Startterit jees, maailma vaikutti mielenkiintoiselta, ja audio-visuaalinen puolikin miellytti. Tietysti kun on tullut pidettyä pienoinen Pokemon-tauko, enkä suurempia odotuksia ehtinyt latailla, niin vanhan pariin jaksaakin palata.
    Posin voimalla eteenpäin siis!

  2. Odotuksiani Pokemonia kohtaan voisi hyvin verrata sadepäivän jäljiltä kastuneeseen harmaaseen pikkukiveen. Olkoon odotukseni pikkukivi ja mitattakoot sen täyttymistä märkyydellä. Ennen kuin mennään jännittävään kliimaksiin, niin tässä analogiassa on tärkeää ymmärtää sen perimmäinen kysymys. Kiinnostaako sinua märkä pikkukivi? Niin, ei minuakaan.

  3. Ei vittu mikä kysymys. Ei täyttänyt odotuksiani. En odottanut kakaroiden ihkuilupeliä enempää ja en saanutkaan vain sitä, vaan sain ihan vitun paskalta näyttävän kakaroiden ihkuilupelin. Tuleeko seuraavaksi Beyblade tai Yu-Gi Oh?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.