PBC 332: Pelixpo

PBC 332 on jälleen Gamexpolla nauhoitettua tavaraa. Kuuntele jaksosta mitä messuilla oli tarjolla ja kuka teki mitäkin kenenkin kanssa? Jos puolestaan halajat peliaiheista löpinää niin sitäkin löytyy mm. Tetris Effectistä, PS1:n valopyssypeleistä, Lego City Undercoverista, Nintendon ja Sonyn myyntiluvuista sekä PS1 Minin karmivan köyhästä sisällöstä. Kuuntele nyt äläkä myöhemmin!

00:44:05 Uutiset:
Nintendon rahaprintterin tilanne
Sonyn rahasammon tilanne
Playstation not so classic aren’t we?

01:23:26 GameXpo 2018 katsaus

01:41:00 Edellisen viikon kysymys:
Mikä on paras peli jonka nimessä on numero 7?

4 thoughts on “PBC 332: Pelixpo

  1. Joku ihan puhtaasti länsimaista käsialaa oleva hahmo olisi jees. Diddy Kong ja King K.Rool nyt ovat kuitenkin tavallaan Nintendon hyväksynnän kautta luotuja hahmoja eli niitä ei osaa laskea ihan täysin länkkärihahmoiksi. Master Chief, Banjo (Kazooien kanssa totta kai) tai Rayman niin johan olisi alkanut lyyti kirjoittamaan.

  2. Banjo. Ihan varmana se tulee DLC:nä kun mikkis ja nipa saa lyötyä kättä päälle bromancen merkiksi mutta olisi ollut kiva saada ihan julkaisussa asti.

  3. Smashiin voisi tietysti tunkea vaikka mitä, sillä unohdettuja, mutta rakastettuja hahmoja Nintendo-peleistä kyllä löytyy.
    Laitetaan tähän N64 tasohyppelybuumin aallonharjalta Glover-hanska. Tulihan peli aikoinaan myös Pleikalle, mutta Kuusnepaltahan tuo ennenkaikkea tunnetaan, ja vieläpä parempana versiona. Eikä sinänsä, tuskin lisenssin omistajilla on hinkua saada tätä hanskaa kilpailevan alustan kilpailevaan peliin(rip)…
    Echo-hahmoksi sitten hänen (paha)veljensä Glovel! Tässä pitää tietää myös pelin peruutettu jatko-osa vuostuhannen vaihteesta. Miksi näissä vasen on aina paha? Mitä pahaa me ollaan taas tehty häh!?

    Loistavan Mischief Makersin Marina tulee hyvällä kakkossijalla.

  4. Joku pelin (tai koko konsolin) rikkova tai pysäyttävä bugi olisi kiva saada peliin ns. piilotetuksi hahmoksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *