PBC 330: PBCRPG

Halloween lähestyy ja tässä olisi sitä hirvittävintä sekä pelottavinta tavaraa, eli uusi PBC-jakso. Kalenteri näyttää kissan nostamista pöydälle, joten pääosiossa taas väitellään ties mistä. Luvassa myös juttua mm. Pillars Of Eternitystä, uusvanhasta Luigi’s Mansionista, Graveyard Keeperistä, Klonoa 2:sta ja Halloween-leffasarjan kohokohdista. Kuuntele jakso ja pasko housuusi pelosta!

00:52:58 Uutiset:
Segan peruutettu Shenmue paljastettiin yleisölle
Rockstar tökkäisi ampiaispesään suurpelinsä julkaisun kynnyksellä
Peli joka ei kiinnosta ketään, myöhästyi jälleen

01:14:24 Debatti pöydälle:
RPG VS JRPG

01:50:00 Edellisen viikon kysymys:
Mikä on PS2:n paras peli?

4 thoughts on “PBC 330: PBCRPG

  1. Kyllä se länsi vie tässä tapauksessa. Tupac on kuitenkin Biggietä sata kertaa kovempi riimittelijä ja muutenkin koko räpin kultakauden perustat luotiin Comptonin vaarallisilla tienvarsilla.

  2. Kylläpä Se länsi vie voiton koska Idässä on ash ketchum silmiä kaikissa peleissä paitsi dragon quest koska akira toriaymalla on järkeä piirtää muumipappa silmät kaikille hahmoille :D Jokohan norsukamman juontama visa tekee comebackin?

  3. Todella hankala kysymys ja mielipiteet ovat muuttuneet aikojen kuluessa. PS1:n aikakaudella itä oli suvereeni ykkönen, kun taas vuosikymmen eteenpäin ja tilanne oli kääntynyt päälaelleen. Nyt palloittelen välimaastossa, kuin keskustalainen, päättämättömänä. Keskusta-kommentin ei ole tarkoitus loukata Lionheadia.

    Itä vie suvereenin voiton musiikissa ja tunnelman luomisessa, kun taas tarina ja hahmot ovat usein lännessä parempia. Ennen halusin piikkitukan itsekin, mutta nykyään tekisi mieli heittää muodikkaat teinit piikkitukistaan vittuun. Itä uskaltaa leikitellä oudoilla konsepteilla, mutta laatu heittelee pahemmin kuin lännessä.

    Mitä tähän nyt sanoisi: tsing tsang tsuu, wololooo. Toivottavasti tämä vastasi kysymykseenne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.