PBC 296: One-Hit KO

Myllyt on jälleen kerran sallittu kun PBC:n mättöpeliasiantuntijat linnoittautuvat linjoille puhumaan tappelupeleistä jotka jostain syystä eivät poikineet jatko-osia. Jos ei tappelupelit ole se omin juttusi niin löytyy jaksosta juttua myös mm. Monster Hunterista, Civilization 6:sta, EVO:n pelitarjonnasta, Sonicin tulevaisuudennäkymistä ja vaikka muuttamisen autuudesta.
Kuuntele jakso niin et varmasti pety.

00:35:34 Uutiset:
Sonic ja kumppanit palaavat ehkä ajoradalle?
Red Dead Redemption Unknown Battlegrounds
Myllyt sallittu! EVO 2018-pelilista julki

01:01:35 Viikon pääaihe:
Yhden osan tappelupelit

02:12:51 Edellisen viikon kysymys:
Mistä pelistä taikka pelisarjasta pitäisi tulla Dark & Gritty reboot?

Musiikit:
Street Fighter 5 Arcade Edition – Sakura Theme
Virtue’s Last Reward – 1-15 Monitor
Shovel Knight: Treasure Trove – The Fateful Return
Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars – Character Select
Rival Schools: United by Fate – Taiyo High School Rooftop
ToeJam & Earl: Back in the Groove – Funkopotamus Freejam
Donkey Kong Country 2: Diddy’s Kong-Quest – Forest Interlude
Mega Man X5 – Ending Theme

Viikon kysymys:
Mikä on mielestäsi paras peli jolle ei ole koskaan ilmestynyt jatkoa?

8 thoughts on “PBC 296: One-Hit KO

 1. Eternal Darkness on sellainen peli jolle ei jatkoa edes tavallaan pystyisi juonenkaan kannalta tekemään. Paras kauhupeli ikinä ja loistava teos juuri sellaisenaan sekä yksi hyvä syy ostaa Cube kun muilla laitteilla ei peliä ole.

 2. Flying Dragon pitää heittää tohon N64-mätkintöjen parempaan kastiin, sanottiin siellä nyt mitä tahansa!

  Mutta myös N-kuusnepalta löytyy vastaus kysymykseen, nimittäin Mischief Makers: taattua Treasuren laatua joka tarjoaa tasohyppelyä, vähän räiskintääkin, ja ennen kaikkea asioihin tarraamista ja heiluttelua, shake shake!

  Toinen yhden hitin ihme, sulavaa pelattavuutta ja haastettakin tarjoava fps-räiskintä Exhumed jäi ilman jatkoa kun Lobotomy pistettiin porttailemaan Dukea ja Quakea Saturnille, odotetun rapein tuloksin. Perinteisen Doom-kloonailun lisäksi Metroid-henkiset elementit tuovat oman lisänsä, kun joka kenttää ei pystykään nuohoamaan 100% ekalla peluukerralla.

 3. Plege ykköselle tullut Vagrant Story oli yksi konsolin parhaita pelejä ja yksi parhaista japsiroolipeleistä ikinä mutta ikinä ei jatkoa tullut. Valintani on siis Vagrant Story.

 4. Tästä tulee varmaan paskaista naurua mutta Lair on peli jolle olisi jatkoa suonut. Pois kaikki liikkeentunnistukset ja tylsät tehtävät ja tilalle sitä samaa taikaa mitä kehittäjä tarjosi Gamecubella Rogue Squadron kakkosen kanssa.

 5. Vittu hallelujah ja amen brotha!! Vihdoinkin niiden vitun mukahassuttelukysymysten jälkeen jotain kunnon peliaiheisiakin kysymyksiä. Harmi vaan että piti ensin kärsiä paskan pääaiheen sisältäneen jakson läpi.

  Vastaus viikon kysymykseen on Madworld joka ansaitsisi jatko-osan mielellään sellaisella konsolilla jota ei pelaa Parkinsonin tautia sairastavat vanhukset tasapainolaudoillaan paskat vaipoissa. Tehokonsoleille uusi Madworld mutta samalla taidetyylillä ja maailma olisi taas pikkuisen parempi paikka elää… ainakin seuraavaan PBC:n paskajaksoon asti.

 6. Evil zone on myös tappelupeli, jolle ei ole koskaan tullut jatkoa.

  Kyseessä on erikoinen ps1 aikainen 3D-tappelupeli, jossa totutun neljän napin sijasta käytettiin kahta nappia, mikä kaikista huolimatta toimi yllättävän hyvin.

  Hahmotkin on kaikki erilaisia ja helposti tunnistettavia, mutta ovat nykyään aika perus anime hahmoja. Löytyy se tuhat vuotta vanha pikkutyttö, yli eeppinen supersankari ja koulutyttö, josta aave ottaa vallan taistelun ajaksi.

  Story modessa päästäänkin siihen itse juustoon, koska jokaisen hahmon tarina käydään läpi aivan kuin se olisi oma anime sarjansa. Ensiksi näet trailerin pilotista ja vastustajan voitettuasi esitellään seuraava vastustaja “next time on Dragon ball Z” -tyyliin.

  Suosittelen kaikkia kokeilemaan tätä helmeä!

 7. Vanha kunnon Rampart ansaitsisi jatko-osan. Tässä pelissä on asennetta ja nettimoninpeli voisi viedä pelin uusiin sfääreihin.

 8. Ghost Trick: Phantom Detective juolahti heti ekana mieleen. DS:lle ilmestynyt törkeän kova seikkailu-puzzleilu, josta on tullut casteissakin välillä jauhettua. Persoonalliset ja värikkäät hahmot, siistit animaatiot, upea taidetyyli, hyvä pelattavuus ja koukuttava juoni – kaikkea mitä tällainen peli kaipaa. Jatko-osasta ei pahemmin olla huhuiltu, vaikka pelin ohjaaja Shu Takumi joskus sanoikin että haluaisi tehdä Phoenix Wright ja Ghost Trick -crossoverin. Tekispä Capcom edes joskus vielä hyviä pelejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.