PBC 284: Shitfest

PBC 284 on vihdoin laskeutunut taivaalta kuolevaisten kuunneltavaksi.
Tällä kertaa jaksoa tähditti täysin samat poliittiset mielipiteet jakavat Zalor ja Drifu sekä juuri Tokiosta palannut Dyna. Super-triomme jutusteli mm. Pokémon GO:n viimeisimmistä päivityksistä, Baldur’s Gatesta, Steamin Halloween-alennuksista ja Housemarquen uusista tuulahduksista. Pääaiheosiossa kuullaan fiilistelyä GameXpo-messuilta täysin eri osallistujakaartin toimesta. Jakso soimaan niin kuin olisi jo!

00:49:10 Uutiset:
Korg on tuomassa musiikkiohjelmansa Switchillekin
Owlboy lentelee konsoleille ensi helmikuussa
Housemarque kohdistaa katseensa uusiin horisontteihin

01:13:35 Viikon pääaihe:
GameXpo katsaus; Mukana käy myös piipahtamassa Skidi&Faija-pelikasvatuskanavan Demppa sekä Pelineuvostosta tuttu AD

01:35:27 Edellisen viikon kysymys:
Kenen joukoissa seisot Wolfenstein-somekeskusteluissa?

Musiikit:
Opoona – Tokione
Guru Logic Champ – OST 01
Jinguji Saburo Innocent Black – Dark Detective I
Mystical Ninja Starring Goemon – Gourmet Submarine Castle Part 3
Guilty Gear X2 -”Holy Orders (Be Just or Be Dead)”
Koudelka – Waterfall
Albert Odyssey Gaiden – Main Theme 1 

Viikon kysymys:
Millainen peli Housemarquen tulisi tehdä seuraavaksi?

6 thoughts on “PBC 284: Shitfest

  1. Housemarquen pitäisi ehdottomasti seuraavaksi viedä tekemisensä sille seuraavalle levelille ja tehdä trio-stick shooter. Twin stick on yhtiöllä ollut hyvin hallussa jo monen monta vuotta joten nyt on hyvä sauma viedä homma uusiin sfääreihin ja tehdä pelaamisen historiaa kolmen tikun räiskinnällä.

  2. Olipas mukava kuulla Zalorin ääntä ja juttuja pitkästä aikaa. Toivottavasti ei tarvitse odottaa seuraavaa osallistumiskertaa ihan yhtä kauaa.

    Housemarquelle seuraavaksi metroidvaniaa uuniin ja maailmanvalloitus käyntiin.

  3. Snoukkapelejä kun on markkinoilla nykyään niin helvetin vähän ja niukasti niin ei muuta kuin paluu 2000-luvun alkuun ja uutta lumilautapeliä ilmoille. Ei mitään Olli-Olli-paskaa vaan ihan ison luokan snoukkapeli.

  4. con kurssihan se. BTW Mario Odysseyn viimeinen biisi junttia ja Sonicin ripuli OST lutuuria eiku?

  5. Voisivat mieluusti hypätä mukaan tähän 3D-tasohyppelyiden pieneen uuteen tulemiseen. Multiplat-julkaisu vois olla myyntienkin kannalta ihan pop, vaikka markkinajohtajan kelkassa mahdollisuudet isoihin myynteihin on paperilla aika hyvät, tyytyvät geneeriset kuluttajat kumminkin niihin perusräiskintöihinsä ja vuosittaisiin urheilujulkaisuihin.

  6. Housemarquella on leivissään – kuvainnollisesti, ei kirjaimellisesti – vanhan koulun demoäijiä, joten toivottavasti tekevät konsoliraudan teknisen suorituskyvyn rajat ylittävän ”style over substance” -taidepelin, joka räjäyttää tajunnan, mullistaa maailmankatsomuksen, parantaa kaikki syövät, ja jota oman elämänsä norsukammat silti haukkuvat, kun on liian lyhyt ja liian vähän pelattavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *