PBC 281: Metroidseksuaalit juttusilla

PBC jatkaa syksyn harmaudesta huolimatta sateenkaaren väreillä höystettyä kulkuaan. Tässä jaksossa fiilistellään Metroid-sarjan pitkällä mutta vaiherikkaalla historialla ja rupatellaan siinä sivussa mm. Evil Within 2:sta, PUBG:sta, Tokion pelimessuista, indietuotannon rikkauksista ja IGN:n sinisilmäisestä hyväntekeväisyyshalukkuudesta. Kuuntele jos uskallat

00:50:04 Uutiset:
Cliffy B vs tuulimyllyt
Syöpäsairaiden sijaan jatkossa provikat IGN:lle
Miljoona kuppinuppia myyty

01:07:35 Viikon pääaihe:
Metroid

02:46:31 Edellisen viikon kysymys:
Mikä olisi unelma pelikokoelmasi?

Musiikit:
Stardew Valley – Summer (Nature’s Crescendo)
Bart vs. the world – North Pole
Leisure Suit Larry 3 – Noontonyt Hotel Casino
Lee Trevino’s Fighting Golf – Main Title
Metroid Prime: Trilogy – Main Menu
World Of Illusion – Stage 8
Mario & Luigi: Superstar Saga & Bowser’s Minions – Let’s Go! DX
Super Punch Out!! – Credits

Viikon kysymys:
Kumpi on suursuosiota nauttivista peleistä se kovempi? Fortnite vai PUBG?

8 thoughts on “PBC 281: Metroidseksuaalit juttusilla

 1. Tämän castin kuuntelun myötä meni kyllä viimeisetkin respectit Tootsille, kun pystyi julkkisesti kritisoimaan Super Metroidia vanhentuneeksi peliksi.
  Oma metroidseksuaalisuuteni alkoi vuonna 2009 kun sain käsiini tuon halutun Prime Trilogyn. En tiennyt pelin olevan tuolloin niin haluttu tapaus kuin miksikä se myöhemmin osoittautui. Satuin vain löytämään kyseisen pelin edesmeenneen ideaparkin Tilt-pelikaupan alahyllyltä käytettynä ja sain sen naurettavan halvalla vaihdossa, joihinkin sysipaskoihin gamecube peleihin.
  Kotona alkoi usean viikon armoton tykitys ja kaikki kolme peliä pelattuani olin täysin myyty sarjan suhteen. Nuori pelaajan mieleni kuitenkin janosi lisää seikkailuja ja niimpä sain kuulla Super Metroidista, joka legedan mukaan olisi jopa parempi kuin ensimmäinen Prime.
  Muutaman vuoden päästä sain käsiini tämän pelin ja voin Tootsille todeta että peli todella on niin hyvä kuin mitä ihmiset siitä puhuu. Itse en edes katso kyseistä teosta nostalgialasien takaa, koska näin 2000-luvun nuorena en ikinä Snesiä omistanut enkä näin ollen kyseisen aikakauden pelejä pelannut niiden omana aikanaan.

  Viikon kysymykseen en tällä kertaa lähde vastailemaan, koska en kummastakaan tekeleestä tiedä muutamaa nähtyä videota enempää.

 2. Olipa makoisa jakso. Hyvää ja informoivaa setitystä pelisarjasta mistä en ainakaan itse hirveästi edes tiennyt ennen tämän jakson kuuntelua. Myös Teman pelialan sisäpiirijuttuja oli kiva kuulla. Lisää ehdottomasti jatkossa miestä jaksoihin.

  Viikon kysymykseen vastaan pakon edessä Fortnite. Kumpaakaan en ole pelannut mutta vastaamani peli näyttää kivemmalta.

 3. Mikäs vittu se Fortnite on? Ja PUBG vaan vituttaa kun kaikkien pitää sitä striimata.

 4. Ei helvetti näitä kysymyksiä. Sama ku kysyis että haluaako kuunnella Zaloria vai Tootsia castissa? Revitäänkö kynnet vai työnnetääkö tikkuja niiden alle? Haluaako NK:n ainoa oikean mielipiteen vai NK:n ainoan oikean mielipiteen? Meen kuuntele Klaffivirhettä..

 5. Mitä vittua muka Super Metroid vanhentunut? Ei saatana nyt sitä Tootsia turpaan ja niin kauan että ymmärtää jotain maailman yhden parhaimman pelin päälle. Viikon kysymyksessä ei sitten ole oikeeta vastausta ollenkaan. Molemmat sen tason kasuaalikakkaa että ei jaksa kumpaakaan enää pelata.

 6. Vastaus: harrastan PUBG-visailua joten se.

  Kommentti: kohtuullisen viihdyttävää keskustelua melko tylsästä aiheesta. Ja tosi nastan kuuloinen näppis ja rullahiiri jollakin kästiläisellä, toi mukavan teknistä ambienttia taustalle.

 7. Mainiota Metroid-fiilistelyä castissä vaikka eräs väärä mielipidekin tuli ilmoille… Superi on aika Superi vaikka omaan makuun Prime teki sen isoimman vaikutuksen.

  Kysymykseen nyt vaivoin yritän keksiä jotain hienoa, mikä on hankalaa koska kummatkaan nimet ei sano mitään. Jotain nykypaskaa siis. Mutta laitetaan ääni vaikka Fortnitelle koska PUGB lyhenteenä kuulostaa kuin se olisi tullut jonkun vammaisen, tai PBC:läisen, suusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.