PBC 275: Fight Street..er

PBC:n uusin jakso on täynnä katuja ja tappeluita kun kaartin myllytysgurut juhlivat eräänkin legendaarisen pelisarjan kolmekymppisiä. Myös tavallisille pelaajille, ja epätavallisille kuuntelijoille, on luvassa herkkua kun juttua ja herjaa tulee ämyreihin mm. Marion ja Rabbidsien yhteisestä pelistä, Lawbreakersistä, Dragon Quest VII:stä ja vaikka tulevasta No More Heroes-pelistä. Myös palkintokisa saatetaan päätökseen ja Sonic Manian voittaja valitaan. Kuuntele tai tulee hadoukenista!!

01:20:20 Uutiset:
No More Heroes tulee jälleen
DR 4 kohtaa PS4:n
Katamari kehittäjän uusi peli Wattam on vielä elossa
Puzzle Fighters mobiilille

01:46:26 Viikon pääaihe:
Street Fighter 30v

03:47:35 Palkinnon jakotilaisuus

Musiikit:
Street Fighter II (SNES Champion Edition) – Balrog Theme
Street Fighter V – Karin’s Theme
Super Street Fighter IV – Vega’s Theme
Street Fighter III: Third Strike – Elena’s Theme
Hyper Street Fighter II: The Anniversary Edition [CPS2] – Blanka’s Theme
Hyper Street Fighter II: The Anniversary Edition [CPS1] – Ken’s Theme  
Street Fighter III: 2nd Impact Giant Attack – Ken’s theme
Street Fighter Alpha 2 Gold – Sakura’s theme
Street Fighter EX 2 Plus – Staff Roll Theme

Viikon kysymys:
Kuka on kovin katutappelija?

7 thoughts on “PBC 275: Fight Street..er

  1. Hyvää matskua oli tuo Street Fighter rupattelu. Huomasi tosiaan että siellä kyllä puhuttiin sydämestä asti ja ei siinä kun kyseessä on kuitenkin aika tärkeä pelisarja pelien historiassa.

    Viikon kysymyksessä en nyt sitten tiedä että haetaanko tässä nyt sitä parasta Street Fighterin hahmoa vai oikeasti parasta katutappelijaa. Vastataan molempiin eli Street Fighterista paras on Ken ja katutappelijoista paras on edesmennyt Kimbo Slice.

  2. Tosi vähän olen Street Fightereita pelaillut mutta Dhalsim venyvine käsineen ja jalkoineen on tällainen aloittelijan suosikki.

  3. Hyvä casti teillä. Kesällä löysin ja nyt oon muutaman jakson jälkeen tullut siihen päätökseen että täähän on tosi hyvää settiä. Hasuki, Dyna ja Oselotti tuntuu erittäin hienoilta miehiltä joten jatkakaa samaan malliin vaan. En oo paljoa Street Fightereita pelannut mutta se painijakörmy on kova hahmo Wreck It Ralphissa joten valitaan se

  4. Blanka on ollut lempparini siitä asti kun joskus näin Street Fighter 2-pelin kannen jossa tämä vihreä peto syöksyy tiiliseinän läpi kohti vastustajaansa.

  5. Kovin katutappelija fo realz on legendaarisen titan fist -tyylin kehittäjä: hammer. Mies tunnetaan ainakin yhdellä videoistaan lempinimellä “pain hunter”. Se kertoo tästä katukommandosta kaiken oleellisen.

    SF:stä kovin on Guile, ainakin hiustensa puolesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.