PBC 273: PATA NELONEN

Maailmalla ja lähellä pahuus yrittää ottaa valtaa mutta PBC haistattaa kaiken maailman pakettiautokuskeille ja toripuukottajille v**ut ja näyttää että elämä jatkuu näistä pipipäistä huolimatta. Jaksossa voit kuulla läppää mm. Sonic Maniasta, Hellbladesta, Niohin lisäreistä, Xbox-tuotenimikkeen synkästä tulevaisuudesta ja vaikka kuulijoiden suosikeista korttipeleihin liittyen. Make love, not PBC… eiku siis toisinpäin… eiku ei siis niinkään päin…

00:49:50 Uutiset:
Apinoiden planeetan pääsee kokemaan jälleen videopelimuodossa
Marvel vs Capcom Infinityn uudet tuulet
Crackdown (more like Fuckup) siirtyy ensivuoteen 

01:06:00 Viikon pääaihe:
Viikinkipelit

01:46:19 Edellisen viikon kysymys:
Mikä on paras korttipeli?

Musiikit:
Revenge of Shinobi – Sunrise Blvd
The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Prince Sidon
Miitopia – A Lively Inn
Sonic Mania – Hi Spec Robo Go!
WONDER BOY The Dragon’s Trap Remastered – Monster Town
Nefarious – Crow’s Theme
Hey! Pikmin – Snowfall Field – Area Select
Splatoon 2 – Fresh Start

Viikon kysymys:
Mitä jäi kesästä 2017 käteen?

7 thoughts on “PBC 273: PATA NELONEN

 1. Kesästä 2017 jäi käteen se että PBC:n vittumaisinta vinkuintiaania ja isointa motiivia hautoa itsemurhaa eli Tootsia, ei kuulunut jaksoissa kovinkaan paljoa. Sen verran olen masokisti että täytyy hieman kysellä tämän syöpäpesäkkeen perään? Onko äänenmurros vienyt miehen puhujanlahjat vai onko jopa PBC:n elitistiääliöilläkin mennyt hermot tähän maanvaivaan?

 2. Säiden puolesta kesä 2017 oli melkoisen vaisu esitys. Toisaalta eipä lomalla tullut kunnolla edes pelattuakaan, kun neljästä viikosta puolet kuluivat kotona lastenvahtina ja viimeinen viikko reissussa. Kesän kohokohta löytyi onneksi sieltä aivan loppumetreiltä, kun ajelin Turkuun ja Tampereelle katsomaan Raptorin “viimeiset” keikat. Sedät jaksoivat heilua todella hienosti niin lavalla kuin jatkoillakin.

  Ja niin hullulta kuin se kuulostaakin, olin varannut Kemi-Turku-matkalle kolme PBC-jaksoa viihdykkeeksi. Vaikka siinä autolla yksin ajelin sellaiset kymmenisen tuntia, tuntui melkein kuin olisi ollut PBC-seurakuntaa takapenkillä hölisemässä. Ehkä siitä keskivaikeaa aivovaurion sai, mutta ei sitä tässä iässä onneksi enää huomaa.

  Käteen jäi siis Raptori-muistoja, pari läpi pelattua peliä (ABZU, Wheels Of Aurelia) sekä Clicker Heroesin viimeinenkin Trophy. Ei koskaan enää!

 3. Muistan kun lapsena kesäaikaan lähdettiin serkkupojan kanssa uimaan paikalliselle hiekkarannalle. Onneksemme uimarannalla ei muita ihmisiä ollut ja saimme leikkiä järvessä ja vesiliukumäessä mielinmäärin. Jonkun ajan päästä kesken vesileikkien, serkkuuni iski kuitenkin armoton paskahätä. Serkku ei laiskana poikana jaksanut kahlata rantahuussiin tarpeille, joten torttu väännettiin tietysti järveen. Serkun aikansa puhistua ja punnailtua, pääsiin todistamaan jotain minkä muistan varmasti loppuelämäni.

  Kirkasvetisen järvemme pohjasta pilkisti valehtelematta n.50-70cm pitkä paskapökäle!! Shaisse luikerteli veden alla ikäänkuin käärme konsanaan. Tuijotimme maagista jätöstä kuin olisimme olleet huumeissa. Ensin hysteerisesti nauraen mutta lopulta jonkinlaista kunnioitusta tuntien tarkkailimme köntsää jota rannan pikkukalatkin olivat jo saapuneet ihmettelemään. Nimesimme kakan oitis “paskakäärmeeksi” Muistan osan kaloista kierrelleen ympäri paskaa ja osan jopa syöneen sitä.

  Jätettyämme Paskakäärmeen “kalojen ruuaksi” suuntasimme lähellä olevaan virvoikejuomatehtaan katolle leikkimään. Suurta hupia oli hypätä katolta roskis kasoihin jotka olivat täynnä muoviroskia, pullonkorkkeja ja muuta teollisuusjätettä. Aikamme roskishyppyjä leikittyämme serkkupoikaa kohtasi riemukkaan leikin kurjempi puoli. Poika parka hyppäsi nimittäin roskisläjän ainoaan reunaan joka oli täynnä romutettuja puulavoja ja sai näin puutikkuja ympäri persettänsä ja käsiänsä.

  Viikon kysymykseen vastaan siis lyhyesti serkkuni puolesta että hänelle jäi tuosta kesästä käteen, vain veteen piirretty pitkä paska ja perseentäydeltä tikkuja.

 4. Puutarha-alalla työskentelevälle känsäiset kädet ja rakkoja jalkapohjiin.

  Ja mitä helvettiä se tulevan Sonik-pökäleen(ei se voi olla hyvä) angstibiisi teki taas castissa? Vissiin joku kolmas kerta kun sitä soitetaan jossain muodossa. Laittakaa editoijan lääkitys kuntoon, ja päästäkää se Opossumi sieltä kellarista niin saadaan vähemmän suolaista speedrunia.

  Zeldaa tuli pelattua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.