PBC 268: Paluu laatuun

PBC 268 iskee päälle kuin heinäkuinen helleaurinko ja jakson jälkeen olo on jokaisella kuin auringonpistoksen saaneella. Helteitä piilotteleva kolmikko kävi tällä kertaa läpi mm. ARMS:in ensimmäistä päivitystä, kotimaista Lydia-seikkailuklikkailua, Crash Bandicoot-kokoelman myyntitykitystä, Splatoon 2-ennakkofiilistelyjä ja Oculus VR:n hinnoittelua. Juttua myös tappelupelivierailijoista ja kuulijoiden päättömistä ehdotuksista uusiksi Mini Classic-konsoleiksi. Kuuntele niin kesäsi on vieläkin kuumempi!

01:00:40 Uutiset:
Oculus Rift halpenee jälleen
Ni no Kuni 2 myöhästyy sitten kuitenkin
Uusi suomalainen pelistudio esittäytyy

01:16:48 Viikon pääaihe:
Tappelupelien vierailijat

02:35:42 Edellisen viikon kysymys:
Mistä konsolista haluaisit Mini painoksen ja mitä toivoisit sen pitävän sisällään?

Musiikit:
Fast RMX – Hangar Games
Puzzle Station – Main menu
Final Fantasy XII – Eruyt Village
Worms 3D – Shake Your Coconuts
Super Mario Sunshine – Sky & Sea
StarTropics – Space Ship Dungeon
Rayman 2 – The Woods of Light
Splatoon 2- Pearl and Marina’s Theme 

Viikon kysymys:
EVO on tappelupelien suurturnaus.
Mille muulle genrelle toivoisit vastaavaa turnausta (Ei FPS/MOBA)?

PBC 268: Paluu laatuun
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 03:18:41
 
1X
 

4 thoughts on “PBC 268: Paluu laatuun

  1. Hyvää settiä kaikin puolin koko jakso. Oli aika hämmentävää kuulla miten paljon tappelupeleissä ollaan käytetty eri hahmoja ihan pelien ulkopuoleltakin ja muista pelisarjoista ristiin rastiin. Bill Clintonin peleissä esiintymiset myös tuli aika puskista.

    Viikon kysymykseen vastauksena voisin vetää hatusta vaikka kart-peleihin keskittyvää jättiläisammattilaisturnausta. Turnauksessa pelattaisiin mm. CTR:ää, Sonic All Stars Racing Transformedia, muutamaa Mario Kartia ja muita genren suosikkeja.

  2. Perseeseen kaikki tällaiset yhteen peligenreen keskittyvät turnajaiset ja viikonloppulanit jossa striimituloilla kädestä suuhun elävät nörtit kokoontuvat pelaamaan sen ainoan peligenren pelejä joita autismeissaan ovat pelanneet 24/7 siitä asti kun koulut jätettiin kesken. Mieluummin sellainen viikonlopun kestävä turnaus jossa pelataan kaikenlaisia pelejä laidasta laitaan ja voittaja on sitten se joka parhaiten näissä täysin toisistaan eroavissa kilvoitteluissa pärjää. Pelkästään yhden peligenren masteroiminen on sama kuin katsoisi sitä samaa homopornoa koko elämänsä ajan tai söisi sitä samaa Saarioisten mikropizzaa päivästä ja vuodesta toiseen eikä mitään muuta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.