PBC 255: Uutta ja vanhaa lihaa

PBC on tuottanut jälleen pääsiäisviikoksi uuden via dolorosan jota pitkin itse jessekin kävelisi risti olallaan kuin lempeällä rantahietikolla konsanaan. Jaksossa löytyy uutta näkökulmaa kun tubettajapersoona Jefre Akemire saapuu häpäisemään itseään PBC:n ääniaalloille. Jakson puheenaiheita ovat mm. Hearthstone-päivitys, Thimbleweed Park, Persona 5, Call Of Dutyn leffaviritelmät sekä kuulijoita eniten aivoihin väärällä tavalla syöpyneet jatko-osat. Mukana myös visailua ja toivotun PBC-miekkosen paluu.

01:37:13 Uutiset:
Call Of Box Office
Persona 5:n striimaaminen verrattavissa kansanmurhaan
Zelda ei enää palaa entiselleen
BAFTA-voittajat valittiin

02:05:23 Suuren tietovisan vastaisku

03:18:16 Edellisen viikon kysymys:
Minkä pelin jatko-osaan olet pettynyt pahiten?

Musiikit:
Mario Kart 8 – SNES Rainbow Road
Hearthstone – Main Theme
Duck Tales 2 – Bermuda
Ridge Racer 7 – Eat The World
Mega Man ZX – Onslaught Attack On Guardian
Thimbleweed Park – Main Theme
Snake Pass – Sog-Gees Realm
Batman Returns – Credits

Viikon kysymys:
Montako tuokkosta menee mämmiä pääsiäisen pyhinä?

12 thoughts on “PBC 255: Uutta ja vanhaa lihaa

 1. Hakala is back! Toivottavasti ei tule puolen vuoden taukoa taas tämän mainion esiintymisen jälkeen. Myös uusi tulokas veti ihan hyvin vaikka ehkä vähän hermoilikin äänestä päätellen näiden kovan luokan tekijöiden kanssa. Kilpailussa osoitti kuitenkin hyvää tietämystä.

  Viikon kyssäri on näköjään taas vähän happoisempaa settiä mutta vastataan nyt kuitenkin että pyöreä nolla. En pidä mämmistä enkä sitä siis syö.

 2. Joo että sellanen juttu että yli puoli tuntia liibalaabaa korttipelistä ja vähän päälle jotain paskaa jostain pornonovelleista. Kiinnosti ihan helvetisti. Mämmiä menee varmaan neljä tuokkosta. Yksi jokaiselle vapaapäivälle.

 3. Viime vuosina olen mämmistä alkanut pitämään ja menisi yksi tuokkonen, jos en olisi täällä kehitysmaassa Puolassa. Mikäli internet toimii ja äärinationalistit eivät kerkeä lynkkaamaan mamuna, niin voisin joku kerta tulla castiinkin häärimään.

  Niin, ja jos perinteisten tuokkosten ulkopuolelle mennään, niin 10-Maukkaat oy:n (lähettäkää rahaa) vanilja-kerrosmämmi on ehdoton valinta.

 4. ääöh miks te otitte Jefren mukaan? Ylimielisempää ja narsistisempaa pelaajaa saa striimipuolella hakea mitä oon viimeiset 6 vuotta seurannut. henkseleiden paukuttelua voi tehdä omissa striimeissään jne. mutta ei kiitos PBC:hen! Tämä tietenkin vain oma mielipiteeni ja toivottavasti muut pystyvät kuuntelemaan. itse en siihen pysty.

 5. Ei yhtää, ei vaan pysty. Hirveetä kuraa. Näyttääki samalta mennessä ja tullessa.
  Hakalan paluu ja ääni oli sulosointua korvalle. Toivottavasti ei käy kuolema niiku vulpesille kävi että saadaan kuulla kaveria useamminkin nyt taas.

 6. Pääsiäisen pyhinä juon mämmin sijasta kaljaa. En uskalla edes arvata, kuinka monta tuokkosellista.

  Pieni palaute jaksosta.

  Visa pelasti jakson. Alun visual novel -jutut saivat minut suoltamaan sanaparren, jota en Japani-fanina kevyin perustein sano: Vitun Japani!

  Hakalan paluu on itselle Jeesuksen paluuseen rinnastettava asia, mutta siinä vaiheessa oli itse Saatana puikoissa, kun Hearthstone-kidutus jatkui jatkumistaan vielä jatkumisen jälkeenkin. Positiivista kidutuksessa oli se, että kun havahduin riutuneena horrostilasta, huomasin menettäneeni vain puoli tuntia elämästäni. Heti en toki kelloa edes tajunut katsoa, koska ensimmäinen huolenaihe oli, mikä on kuluva vuosi.

  Onneksi visailu ja mm. Lionheadin Neon Kissa -vastaukset auttoivat eheyttämään nuutuneen miehen varjon takaisin seksikkääseen tosimiehen muotoonsa, jota se oli ennen jakson kuuntelua. Nyt toki loganmaisesti parantumattomilla arvilla ja harmaammilla hiuksilla varustettuna.

 7. En ole ikinä syönyt mämmiä. Enkä syö.

  PS. Edellisen jakson Hearthstone-osuus oli miltei hengenvaarallinen, koska meinasin nukahtaa ajaessani autoa kyseisen unilääkekeskustelun aikana.

 8. – Puhetta alaikäisten tekstiraiskaussimulaattoreista
  – Puoli tuntia elämästä pois RNG-korttipelipaskan takia
  – Hah-hah-hauska visailuosio itseään täynnä olevan vittupään isännöimänä

  Mieluummin söisin mämmiä kuin kestäisin mitään noista mainituista. Sentään Hakala oli taas ruodussa joten jotain hyvää tähänkin oksennuslammikkoon.

 9. Mämmi on hyvää, ja sitä pitäisi parisen tuokkosellista jokaisen vetäistä niin pysyisi kansantalouskin raiteillaan. Samaa en voi sanoa virtuaalikorttipeleistä (joissa ei voi voittaa oikeaa rahaa) ja animupeleistä. Hakalan selibaatti aiheutti myös huolestuneisuutta.

 10. No hyi helvetti, en hitossa syö moista kuramoskaa! Pääsiäisenä mielummin sitä hiekkaista pash(k)aa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.