PBC 239: Illan Wiimeiset hitaat

Edes isänmaamme itsenäisyys ei ole aihe joka jää solvaamatta kun PBC:n moottoriturvat pääsevät purkamaan taas pahaa oloaan ääniaalloille. Watch Dogs 2, uusi Pokémon, Final Fantasy XV, Game Awards, kymmenvuotias Wii ja monen monta muuta tuttua asiaa löydät tästä audioherkusta. Kuuntele tämä jakso sen sijaan että katsot Tuntemattoman Sotilaan.

01:00:06 Uutiset:
Game Awards 2016 kollaasi

01:44:57 Viikon pääaihe:
Wii 10v

02:31:19 Edellisen viikon kysymys:
Täyttikö Pokémon Sun/Moon odotuksesi? Pokémonvihaajat luetelkoot Top 3 joululahjatoivettaan

Musiikit:
Theme Hospital – On the Mend
Super R-Type – Stage 4
Rollergames – Stage Theme 03
Ratchet & Clank – 33. Aleero City, Kerwan
Wii Sports – Title Screen 
Final Fantasy XV – Main Menu Theme
Pokemon: Sun & Moon – Route 1 on Melemele Island
The Legend of Zelda: The Minish Cap – Ending Credits

Viikon kysymys:
Mikä on vähiten hyvä Nintendo Wii-peli?

6 thoughts on “PBC 239: Illan Wiimeiset hitaat

 1. Moro!

  talvimaratooni perinteisesti ensi viikonloppuna, startti klo 12 aamupäivästä ja perjantaina siis nähään. Ole siellä tai be a hunajapersemeloni Vimiksen perseessä poikittain :DD osoite tuttu trmp.fi ja sieltä striimiin. Useita pelejä ja ikimuistoisia hetkiä luvassa!

 2. Kyllä sitä taas tuntee olonsa vantteraksi ja nuorekkaaksi oriksi kun kuulee että jumalauta Nintendon valkoinen leivänpaahdin (ulkonäkö, tehot, muoto jne.) on jo kymmenen vuotta vanha. Onneksi tässä jaksossa oli sentään mukana hieman kokeneempaa kaartia sillä osa PBC-piipittäjistä ei tainnut olla edes syntynyt vielä Wiin ilmestyessä.

  Laitteen paskimmasta pelistä on kyllä ennennäkemättömän kova kilpailu. Voisi vetää helpolla ja mainita jonkun tuhannesta jumppapelistä joita tällä YH-äitien suosikkikonsolilla on mutta vastataan nyt jaksossakin pystyyn haukuttu Red Steel. Uuden laitteen julkaisupeli jonka pitäisi tehdä edes vähän vaikutusta pelaajiin ja vielä mitä??? Pubisoft tekee perinteiset ja laittaa markkinoille pelin joka saa anaalivalkaisunkin tuntumaan sekä maistumaan herkulta. Erittäin hyvä kakkososakin möi saletisti niin päin persettä kun tuo saastainen nimi oli pelikotelon kannessa muistuttamassa tuosta kauheudesta.

 3. Wiin paskin pelihän on (pl. lapioware) castissakin mainittu Castlevania Judgement. Yksi syvimmän ja diipeimmän loren omistava pelisarja on täynnä mitä mielenkiintoisempia hahmoja ja “kuka voittaisi kenet”-pohdintoja ja kaikkea tätä vasten saatiinkin sitten karmivaa jätettä jota jotkut kehtaa sanoa videopeliksi.

 4. Pelaamatta niiku LordZalor yleensä, sanon että vähiten hyvä wii peli on elokuvasta tehty Balls of Fury. Leffasta löytyy semmosia kovia nimiä ku Christopher Walken, Robert Patrick, Cary-Hiroyuki “Your brothers soul is mine” Tagawa, James Hong ja Terry Crews. Peliin on mallinnettu näitä ihmisiä ja ne näyttää jollekkin harlequin ichthyosis- lapsille (googlatkaa omalla vastuulla) ja wiimotea heilutellaan ku turisti Reeperbahnilla. Pelinä ja leffana iha hirveetä märkää kakkaa.

 5. Itsellä on ollut Wii-pelien keräilyn suhteen sama mentaliteetti kuin Ps1 ja 2 pelien keräilyn&pelailun suhteen; eli varmat pelastusliivit saa olla mukana ettei heti uppoa siihen suohon mitä ko. laitteiden paskapelien muodostama meri synnyttää.

  Ihmisten kielellä siis pelihankinnat ovat olleet hyvin harkittuja, mutta yksi lurpsahdus mahtuu joukkoon: Indiana Jones and the Staff of Kings. Tämän tekeleen etenkin ohjauspuoli tuntuu menneen ‘mote edellä rectumiin. Ajatus taisi olla että tuota pelaisi siihen asti että saa unlockattua klassisen Fate of Atlantiksen ko. levyltä, mutta tuliko sitä tehtyä? Paskanmarjat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.