PBC 231: Muisti palailee pätkittäin

Tällä kertaa puhetta saatiin aikaan aiheista Horza 3, FF VII pianokonsertti sekä GameXpo pelitapahtuma.
Keskustelua herätti myös uuden farmaussimulaattorin modituki konsoleilla sekä pokemonien keräys.

00:31:41 Uutiset:
Beyond good and Evil tekee paluun
Modit myös farmaus simulaattorin konsoliversioihin
Final Fantasy VII pianokonsertti Suomeen

00:48:45 Viikon pääaihe:
Gamexpo hype

01:10:45 Edellisen viikon kysymys:
Kuka on kovin prinssi?

Musiikit:
Kirby: Planet Robobot – Grass Area
Bravely Default- Love’s Vagrant
Sonic the Hedgehog (2006) – Wave Ocean – The Water’s Edge
KOF XIV – Follow Me
Street Fighter V – New Main Menu theme
Shovel Knight – An Underlying Problem
Final Fantasy (psx) – Town
NieR – The Prestigious Mask
  

Viikon kysymys:
Mitä toivoisit että GameXpoilla nähtäisiin?

PBC 231: Muisti palailee pätkittäin
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 01:30:00
 
1X
 

9 thoughts on “PBC 231: Muisti palailee pätkittäin

 1. Päivitysilmoitus: PBC – PBC 231: Muisti palailee pätkittäin 9.10.2016 | Jakso.fi

 2. Mitä helvetin homoemomusiikkia uutisten ja pääaiheen väliin oli tungettu? Kuulosti joltain Avenged Sevenfoldin, Disturbedin ja Tootsin äidin yhteiseltä kamarimusiikkisessiolta. Onneksi nautiskelin tätä podcastiä kuulokkeilla, sillä jos tuo olisi kaikunut jostain kaiuttimista, olisin joutunut muuttamaan siinä pelossa, että tuo helvetin möykkä olisi kuullut rappukäytävään. Kuuntelisin mielummin Mikael Gabriel x Sannia laulamassa naamabaarissa karaokessa Joutsenlaulua, Olli Lindholmin runkatessa vieressä. GameXpoilta toivon sitä, ettei siellä soiteta tuollaista musiikkia. Ja myös porttikieltoa kaikille tubettajille.

 3. GameXpoilta toivon ainoastaan PBC:n livecastia päälavalle. Tootsi ja LordZalor hoitavat kaksistaan puhumisen ja taustamusiikista vastaa 51koodia.

 4. Ei ole kauhean isoja odotuksia tätä tapahtumaa kohtaan. Digiexpot on menneet huonommaksi vuosi vuodelta ja ei varmaan hirveästi muutosta tule tänäkään vuonna vaikka nimi vaihtuu.

  Toivon näkeväni (en edes mene paikalle) jotain kotimaisten pelitalojen muisteloa samalla lailla mitä Housemarquesta oli muutama vuosi sitten.

 5. Hattua nostan Lionheadin WH40K prinssille. o> Itselläni ollut muksusta lähtien Tyranidit kovin lähellä sydäntä, vaikka en ole tähän päivään mennessä figuja päässyt keräilemään. Ai että. Pitäis kyl setti tilailla. Vois alkaa oman pojan kanssa pelailemaan. Itse silloin joskus about 10 kesäisenä jouduin aina kaverin örkeillä pelaamaan. Kaveri sitten pyyhki omilla terminaattoreilla ja muilla Ultramariineilla meikäläisellä lattiaa.

  Ai juu Gamexpo. Oishan siel Zeldaa kiva pelata. Muuten sit jauhais paskaa ihmisten kanssa.

 6. Monta kertaa digiexpoilla käyneenä voin sanoa että suomalaiset indiepelit ovat aina olleet kyllä itselle messujen kohokohta. Koska mitään peliä ei ehdi tapahtumassa kauaa pelata, ovat keskeneräiset tasohyppelyt juuri sopivan kevyttä pelattavaa muutamaksi minuutiksi. Ja jälkeen päin on mukava jutella pelien tekijöiden kanssa ja ymmärtää vähän paremmin miksi peleissä on tai ei ole tiettyjä asioita, ja voi itsekin antaa suoraan omaa palautettaan. Silloin tällöin tulee löydettyä oikeita helmiä, kuten viime vuoden lopulla steamissa julkaistu Stardust Galaxy Warriors, jota pelasin muistaakseni jo 2013 digiexpoilla. Suosittelen lämpimästi.

 7. No niin.. no kyl sitä aina toivois jotain ekslusiivia, maailman ensi-iltaa, ensi kertaa pelattavissa olevia juttuja. Mutta neki taitaa olla aika toive ajattelua tuon kokoiseen messuun. No mutta onha siellä niitä ES-jonneja syömässä sipsiä Luigi-lippis päässä.. Nonni..

 8. Mitäs sitä toivoisi näkevänsä Gamexpo-messuilla? Niin paljon olisi juttuja mitä haluaisin nähdä enemmän kuin mitään muuta joten tehdään lista.

  – Kotimaiset vitun hauskat ja osaavat tubettajat roikkumassa hirttosilmukassa
  – PBC:n tyypit (etenkin tootsi, Norsukampa ja Vulpes) vastaanottamassa iskuja ammattinyrkkeilijöiltä
  – Suomen Xbox-päättäjät naamat ojossa ottamassa bukkakea uskollisilta ”julkkiksiltaan”
  – Pelaajan tyypit lukemassa Playstation-uutisia Playstation-lasit päässään Playstation 4:n toimiessa teleprompterina (puolueellisiahan ei yhteistyösopimuksista huolimatta yhtään olla ei)

  Eiköhän noilla pärjää ainakin ekan messupäivän.

 9. Lakko ja Norsukampa laulamassa duettoja ja opettelemassa youtuben aakkosia kuinka kameralla zoomaillaan ja sitä täristellään, kirkumista unohtamatta. lopussa voisi valtteri ja killi tuoda uuden karheat konsolit ja työntää ne toistensa perseeseen. kansa nauraa ja taputtaa kun liiga räppää naulaa ja naputtaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.