PBC 230: Vi**u joopa joo

Iskuryhmä PBC on jälleen kokoontunut pyöreän pöydän äärelle keskustelemaan videopeleistä ja kaikesta muusta mieltä askarruttavista asioista.
Puhetta piisasi niin Tiltin paluusta, Persian prinsseistä kuin myös lehmistä.

00:55:22 Uutiset:
Wasteland 3 vahvistettu
No man’s sky saa lisää kuonaa niskaansa
Ubisoft ei anna periksi Vivendille
Tilt tulee jälleen

01:35:03 Viikon pääaihe:
Persian Prince

02:10:23 Edellisen viikon kysymys:
Mikä mechoja sisältävä peli on suosikkisi?

Musiikit:
Megaman & Bass – Museum (Intro Stage)
Castlevania The Adventure Rebirth – Aquarius
Lost Odyssey – The Gun Barrel of Battle
Castle in the Darkness – The Trees Can See
Nintendogs – Nintendogs Theme
Goldeneye – Silo
The Legend of Zelda: Spirit Tracks – Hyrule Castle Town
Time Trax – Theme #4

Viikon kysymys:
Kuka on kovin prinssi?

PBC 230: Vi**u joopa joo
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 02:38:57
 
1X
 

14 thoughts on “PBC 230: Vi**u joopa joo

 1. Päivitysilmoitus: PBC – PBC 230: Vi**u joopa joo 2.10.2016 | Jakso.fi

 2. Kosmoksen prinssi Katamarista on se kovin prinssi. Eipä muut prinssit työntele kaupunkeja ja maailmoja vaivattomasti edessään.

 3. Valintani on Prince Tricky Star Fox Adventuresista. Ainoa prinssi missään pelaamassani pelissä jolle sai heitellä palloa ja se haki sitä alhaisen rakkikoiran lailla. Hyvä podcasti teillä by the way ja iso plussa että se ilmestyy säännöllisesti.

 4. Prince Peasley.

  Kovin, koska hän onnistui vaihtamaan Princess Peachin Birdoon siten, ettei Fawful ja Bowletta huomanneet mitään ja täten he varastivat Birdon äänen Peachin äänen sijasta.

 5. Tässä järjestyksessä

  1. Prince
  2. Prinssi Kaspian
  3. Prinssinakki (Tapolan tai HK:n)
  4. Bel-Airin Prinssi
  5. Prince Of Persia

 6. Harvoin tulee Norsukamman kanssa oltua samaa mieltä ylipäätään mistään mutta pakko oli nostaa peukkua kun kyseinen ihmisturhake dissasi näitä nykypäivän klikitiklikitiklik-simulaattoreita jotka on yhtä paljon videopelejä mitä Youtube-videot (jossa siis pitää myös klikata ruudulla näkyviä juttuja kuten Play-nappia). En tiedä että kuka saatanan piipittäjäautisti niistä kehtaa maksaa rahaa ja jopa hypettyä niistä mutta saisivat lopettaa niiden tekemisen hyvin pikaiseen.

  Parhaan prinssin valintakin on helppo. Kun kaikki muut prinssit on yleensä Pilttiä popsivia hippejä, on tosielämän hahmo Prince Naseem sentään vetänyt kovalla prosentilla kaartia pataan nyrkkeilykehässä. Jätkällä on myös nimikkopeli pleikkarilla joten jonkun Mike Rapists Punch-Outin voi laittaa sinne mihin aurinko ei paista eli Nintendon paskakonsolien nettikauppoihin ylihintaisena myyntiin.

 7. Prinsseistä rojaalisin on N.W.A:n alkuperäisjäsenistöön kuulunut Arabian Prince. Onpa miehellä sen verran yhteyttä videopeleihinkin, että kappaleensa Professor X Saga löytyy College Hoops 2K8 -korispelin soundtrackilta.

  Pelikruununperillisistä parhain on tuo sympaattinen Kosmoksen prinssi, joka pyörittelee kaikkea pienistä papanoista suuriin planeettoihin asti vain koska isi käskee.

 8. Paras prinssi videopeleissä on tietty Vivin ensimmäinen ystävä Final Fantasy ysissä eli Puck. Hahmo paljastuu katurotasta myöhemmässä vaiheessa peliä Burmecian prinssiksi.

 9. No, tämä on tarina kuinka
  Meitsin elämä kääntyi ylösalaisin
  Anna mulle hetki
  Istu vaan siinä
  Niin kerron kuinka musta tuli prinssi kaupunkiin nimeltä Bel Air!

 10. Kovin prinssi/kovimmat prinssit löytyy totta kai Fire Emblemeistä jossa prinssejä ja muita kuninkaallisia piisaa. Oma valinta on totta kai prinssi Marth joka on kovin myös siinä yhdessä toisessa pelisarjassa.

 11. nigerian prinssi. en ennen kauheasti välittänyt neek… öhöm siis mutakuonoista, mutta sitten sain sähköpostiini viestin, joka vaikutti lähes liian hyvältä ollakseen totta:

  ”Hoo, jos minä olen musta olen minä kaikilta tunnettu.
  Hoo, jos minä olen musta olen minä hyviltä kaivattu.
  Yksi herra ja kuningas murijaanein maasta.
  Lähetä minulle kolme sataa tuhatta rahaa, jotta
  pystyn lähettämään sinulle kolme miljoonaa rahaa.

  T. Nigerian Prinssi John Ooga Booga.”

  ensin tietysti epäilin sähköpostia joskikin viirukseksi, mutta MINUA EIPÄS KUULE PETKUTETA! gogletin asian ja monet muutkin ovat saaneet saman viestin, joten ei kukaan koittanut huijata. pistin sitten eläke rahastoni menemään nigeriaan. en saanut kokonaan 300 000 tuhatta kasaan mutta prinssin mukaan se ei haitaa >:D hähää taitaa norsukampaa vitun porvari paskaa vituttaa, kun ajan sen ohi uudella ferrarilla, eiku ei kai tommosella peppu ritarilla oo ees ajokorttii!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.