PBC 195: ”Vitun autisti!”

Juuri kun luulit, että syövän dominointi alkaisi viimeinkin rauhoittua, iskee Oselotin johtama levoton kokoonpano suoraan mieleesi ja terveyteesi. Tällä kertaa pahimpaa syöpää aiheuttivat zombi-pelit, vanhojen piirrossarjojen pelisovitukset, koulussa pelaaminen, tuleva Nintendo NX sekä kaikenkarvaiset otukset. Kuuntele ja kärsi, sillä parannuskeinoa ei ole…

Muistakaa myös, että uusin kilpailu on edelleen käynnissä! Jos haluat voittaa Xbox One -konsolin levitä sanaa käyttämällä #PBCuudistuu ja vastaa kilpailukysymykseen  joko täällä tai Twitterin puolella. Jos saamme yli 20 vastausta kilpailuun, laitamme konsolin kylkiäisiksi vielä yhden Xbox One yksinoikeuspelin!

00:49:49 Uutiset:
Uusi Fallout 4 -päivitys korjaa bugeja ja helpottaa uudisraivaajien elämää
Minecraft saapuu kouluihin tilausmallilla
Pokémonien omat Tekken-turpajuhlat käynnistyvät maaliskuussa
Vieläkö kilppareissa on voimaa? Tältä nyt näyttää Turtlesien lupaava paluu pelien maailmaan

01:21:23 Boardit
Nintendo NX

02:02:33 Edellisen viikon kysymys
Mitä peliä odotat eniten vuodelta 2016?

Musiikit:
Croc: Legend of the Gobbos – Title Theme
Killzone 2 – Helghan Forever
Sly 2: Band of Thieves – The Nightclub
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Generations – Introduction Theme
Borderlands 2 – Main Menu Theme
The Legend of Zelda: Skyward Sword – Ballad of the Goddess
Disney’s Hercules Action Game – The Big Olive
Heavenly Sword – Ending Credits

Viikon kysymys:
Onko Nintendo NX syöpää?

PBC 195: ”Vitun autisti!”
Ganon Era

 
 
00:00 / 02:23:29
 
1X
 

12 thoughts on “PBC 195: ”Vitun autisti!”

  • sori ei pahal mut eiks varat riitä? tosiaan itellä viikkorahat nyt vuoden alust nous 10 eurol (on ny se 30) ja kuten sanottu nii sit alkaa säästää ja kylhän sen saa sit hankittuu…. jos miettii 30 e kuussa nii ton hinta jotai 500e joten vuodes rahat kasassa. ehkä se on enemmän siitä kiinni kui ”kiinnostuksesta” hellsingilki. Nih.

 1. Nintendohan on tunnetusti kakaroille tehtyä paskaa koska ei GTA tai CoD tai muut multiplättipaskat joten eiköhän NX tule olemaan syöpää. Tekisivät tosimiesten ja tosipelaajien pelejä piirrettypaskojen sijasta.

 2. En tiiä, tällä hetkellä ei NX houkuttele Wii U:n aiheuttaman pettymyksen takia. Eipä sitä tosin vielä tiedä, joten katellaan sitten kun tiedetään varmasti laitteesta jotain. Ehkä syöpää, ehkä ei…ei pysty vielä sanomaan.

  • samat perustelut kun tuos ylemmässä.. Siis jumalauta jätkät säästäkää!! sillä sitä hyvää saa …

 3. Niin minun mielestäni nuo PSN:n katkot alkaa kyl jo kyrsimään. Se on melkeen joka viikko ainakin hetken pois päältä ja ite tykkään pidellä pleikkaria paljon päällä joten kyllähän se ottaa nuppiin… eli siis ärsyttää

  edellisen viikon kysymykseen vielä sanottakoon että The saboteur oli niitä yllättäjiä avoimissa maailmassa. Homma toimi ja oli kivaa pelata toisin kuin esim jak & daxterin ja the elder scolls avoimet maailmat. ei nappaa samalla lailla kuin esim saboteurissa missä homma toimi. Itse kysymykseen siis vastaus on the sabotööri eli viimeinen peli mikä sieltä päin tuli viime vuosina. sen jölkeen on ollut tylsempää ja siks oon keskittynyt enemmän tuohon PSN:n käyttöön. harmi vaan että paska toimii niin huonosti. Tänään aamulla (klo 7.40 – 8.45) esim ei toiminut… sen jälkeen siirryin yksinpeliin mutta sekin pelattu jo läpi niin emmä tiiä onks siinä sit järkeä ootella ja ootella. toki vois ostaa boksin mut nääh trophit on psn puolella. harmi vaan ettei toimi. se harmittaa

 4. päisn sori laula n

  dadadadadaadddaadaa

  ole juonu kaljaa täällä oulussaaa
  viini virtaa niinku vinnipegissäää

  olen juonu kalja kaljassaaaa
  viini virta vielvä visvassaa

  dindindididndiii diidiiii

 5. Mitä vittua jätkät? Vähemmän sitä kokkelia niin tulis jotain tolkkua kysymyksiin.

  Vastaus: Ei. Syöpä (lat. cancer) on yleisnimitys pahanlaatuisille kasvaintaudeille. Pahanlaatuisuus viittaa kasvainsolukon hallitsemattomaan kasvuun ja leviämiseen ympäröiviin tai muihin kudoksiin. Nintendo NX on japanilaisen peliyhtiön tuleva viihdelaite.

  No mutta siis itselläni oikein positiiviset fiilikset, mikäli nyt ihan oikeaksi konsoliksi paljastuu. Uusi hardware kiinnostaa aina. Kyllähän ne kaikki laitteet pitää hamstrata että olisi ainakin teoriassa mahdollisuus pelata kaikkea kiinnostavaa, että voi sitten valittaa kun on liian vähän aikaa ja liikaa pelattavaa.

 6. Minusta hamsterit ovat ihan luonnollisa (lue luonnonvaraisia) joten niiden rääkkäys etenkin ruokakäyttöön on syöpää. Ei niitä ny voi ihmisiks sanoa mutta jotain kunnioitusta castilaisilta (kuten myös aiemmassa kommentissa parahin Dempalta joka näistä puhui) voisi kuvitella saavansa? Hamsterit kuuluu tänne siinä missä autistitkin.

  T. Omistin ennen hamsterin. Kuoli pois, ei syöpään. silti. amen.

 7. Toivottavasti ei ole. Mutta jos katselee Nintendon nykysuuntauksia, mobiili ja amiibot, niin näistä etäpesäkkeistä voi syntyä pahanlaatuinen syöpä, jonka nimi on NX. Toivotaan kuitenkin, että kyseessä on seksikästä rautaa, josta innostuu muutkin pelifirmat kuin Nintendo itse.

 8. On vähän ristiriitaiset fiilikset NX:ää kohtaan. Toisaalta odotan innolla, mitä uutta ja innovatiivista settiä nintendolta on luvassa, mutta ei ole kyllä yhtään tullut semmoista fiilistä, että ”voi kun Nintendo tekisi jo uuden konsolin”. Wii u:ssa ei kuitenkaan ole sinällään mitään vikaa. Toki nettipuolessa olisi paljon parannettavaa, sekä raudassakin saisi olla ehkä enemmän potkua, mutta toisaalta ainakin Nintendon omat pelit näyttävät Wii U:lla omaan silmään oikeinkin hyviltä. Sääli, että Wii U floppasi näinkin pahasti, mutta ymmärrän kyllä miksi on järkevää bisnes mielessä kehitellä jo jotain uutta. Kunhan NX:n nimeksi ei tule Wee Ö tai joku vastaava ja muutenkin markkinointiin panostettaisiin enemmän, niin uskoisin Nintendon jo pelkästään sillä saavan syövän riskiä pienennettyä.

 9. Omat pohdintani menivät hieman diipiksi mutta Demppa tiivistikin jo tuon syövän olemuksen. Wii U:sta on ollut senverta iloa etten ole vielä jaksanut innostella NX-huhuista, ja huhuillahan tällä haavaa lähinnä pelaillaan tuon laitteen suhteen. Odotellaan rauhassa niitä tiedonjyväsiä. Jos laite sitten aiheuttaa jonkinlaista henkistä syöpää, niin suosittelen lääkäriin menoa. Esim. jos ei pysty pelaamaan jotain j-ropea ilman animuääniä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.