PBC 246: Lähettäkää rahaa

PBC Shown uusin osa on nyt täällä ja luvassa on varsinaista mainospotaskaa.
Viikon pääaiheena nimittäin käsiteltiin niin uusia kuin vanhoja pelimainoksia kuin myös trailereita ja muisteltiin ummet ja lammet näistä hypeä nostattavista ja kukkaron nyörejä tavoittelevista taideteoksista. Puhuttiin jaksossa toki myös Nintendon uudesta mobiilipelistä, Resident Evil kutosesta, Pokebankin täyttämisestä sekä wonder trade kursseista.

01:11:15 Uutiset:
Deus Ex ei tule saamaan ihan pian jatkoa
Nipa vastaa kritiikkiin
Namcon isälle kevyet mullat

01:40:15 Viikon pääaihe:
Pelimainokset ja trailerit

02:24:50 Edellisen viikon kysymys:
Minkä nykypäivän pelisarjan toivoisit uudistuvan radikaalisti ja miten?

Musiikit:
Pokémon Sun & Moon – Seafolk Village (Day)
Thunder Zone – stage 1
Sonic & Sega All-Stars Racing (DS) – Can You Feel the Sunshine?
Pocket Card Jockey – Funky Monkey Style
Guacamelee! – Caverna del Pollo (Dead)
Goldeneye 007 – Antenna Cradle
Owlboy – You’re Both to Blame For This
Valkyria: Azure Revolution – Lacrimosa ~ Tears to Dust

Viikon kysymys:
Minkä pelisarjan toivoisit ottavan retrohtavan suunnan seuraavaan osaan? 

PBC 246: Lähettäkää rahaa
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 02:53:34
 
1X
 

6 thoughts on “PBC 246: Lähettäkää rahaa

  1. Konami voisi vetää u-käännöksen ja julkaista Metal Gear-sarjan seuraavan pelin lintuperspektiivistä kuvattuna. Kasibittisiä Metal Geareja on nähty vuosien varrella mutta entäs sellainen 16-bittinen tai early PS1 JRPG-ajan top down-graffoilla tehty peli?

  2. Piti vastata Mario-pelit mutta New Super Mario Broshan tavallaan teki retroistamisen jo

  3. Joka helvetin yli 15 vuotta vanha pelisarja voisi palata sinne alkuaikojen graafiseen ilmeeseen ja pelattavuuteen sillä nykypelit on poikkeuksetta saatanallista paskaa ja näin ollen saisi pelibisneksen taas uuteen kukoistukseen kun jonnet ja tubehuorat olisi ihmeissään kun peleissä olisikin haastetta eikä ne pelaisi itseään automaattivaihteella läpi samalla kun itse voi ilmeillä facecamille.

  4. Mega Man on tämän tempun jo kertaalleen tehnyt joten kuningassarja näyttää taas kaiken maailman koohottajille miten homma hoidetaan. Nykyisistä sarjoista olisi kiva nähdä Sonic palaamassa takaisin menneeseen mutta Sonic Manian myötä tämäkin haave toteutuu hyvinkin pian. Call Of Dutyn moninpeli voisi mennä takaisin sinne ekan Modern Warfaren aikoihin ottaen pois kaikki tuplahypyt ja nykyhärpäkkeet. Killstreakit riittää ja laadukkaat kentät.

  5. Ai jumalaare jos joskus vielä saataisiin täysimittainen Metroid-peli Super Metroidin grafiikoilla. Se viime vuonna tullut fanien tekemä Metroid oli niin vitun hyvä että kyllä samanlaista pelaisi mielellään ihan Nintendon tekemänäkin.

  6. Final Fantasy sarja on ollut pelkkää alamäkeä viime vuosina. Vaikkakin uutta en ole päässyt pelaa, en kumminkaa usko että se pääsee lähellekkään 4 tai 6 tasolle. Joten jospa saisi vielä joskus semmoisen kunnon final fantasy kokemuksen ff 4-6 ja miksi ei 9:kin tapaan. Ei mitään visuaalista ilotulitusta vaan keskiössä loistava tarina, kiinostavat hahmot ja mielenkiintoinen maailma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.