PBC 149: Kovimmat comebackit

Ystävänpäivän hempeydestä ei ollut tietoakaan kun uusi PBC-jakso nauhoitettiin. Nelikkomme kävi erittäin levottomissa tunnelmissa läpi viimeisimmät pelimaailman touhut ja rupatteli siinä samassa mm. AIDS:n tappamista tappajista, nettiuhkailusta sekä peliarvosteluiden mielekkyydestä ja rakenteesta.

00:46:12 Uutiset
Nintendo 64:n tasoloikkaklassikko saa vihdoin jatkoa
EA-pomo: Titanfall saa todennäköisesti jatkoa, muttei yksinoikeudella
Joko on Fallout 4:n aika? Bethesdalta luvassa E3-lehdistötilaisuus
Pelimaailman hypekuninkaalle riitti: ”Lopetan lehdistölle puhumisen”

01:35:45 Boardit
Pelaaja-lehti 149 helmikuu -palauteketju

01:59:41
 Edellisen viikon kysymys
Mikä on paras peliaiheinen kirja?

Musiikit:
Turok 2: Seeds of Evil – River of Souls
Friday The 13th (NES) Music – Cabin
Ecco the Dolphin: Defender of the Future – Aquamarine Bay
Bucky O’Hare – Yellow Planet
Donkey Kong Country: Tropical Freeze – Mangrove Cove
Tekken 3 – Character Select
Megaman 4 – Dust Man’s Stage
Legend of Grimrock 2 – Credits Theme

Viikon kysymys:
Minkä pelimedian arvosteluihin luotat varmiten?

PBC 149: Kovimmat comebackit
Ganon Era

 
 
00:00 / 02:24:14
 
1X
 

10 thoughts on “PBC 149: Kovimmat comebackit

 1. Napakettu pitäisi lopettaa Metroid Prime 2 dissauksensa johdosta. Sarjan paras tunnelma ja paras tasosuunnittelu ylivoimaisesti ;P
  Pelin ylivertaisuus tulee parhaiten esiin, kun pelaa koko trilogian putkeen. Tietenkin edellyttää, että osaa pelata eikä pelkää pimeää.

  Kysymykseen. Luotan pääsääntöisesti aika hyvin Pelaajan arvosteluihin, joskin tsekkaan arvostelijan nimen. Tietokonepelejen kohdalla PC Gamerin arvostelut ovat aika osuvia. Gametrailersin arvostelut kiinnostavista katselen myös, joskaan en kiinnitä mitään huomiota itse arvosanoihin, jotka tuntuvat joskus tulevan satunnaislukugeneraattorilla.

  • Eikö näitä voi muokata?
   Anyway, unohtui Edge mainita. Edelleen mainiota pelijournalismia.

 2. Vulpes + NK = kultaa

  Toivottavasti vielä Oselotti saadaan johonkin jaksoon näihen kahden seuraksi niin ainakin saa naurulihakset kyytiä.

  Kysymykseen vastaan että Edge ja GamesTM on lehdistä varmaan sellaiset joiden numerot menevät eniten oikeaan maaliin. Kotimaisista lehdistä Pelitin numerot on nykyään enemmän meitsin mieleen koska Pelaajan skaala on nimenomaan se mitä NK castissa vähän kritisoikin eli erot kympin ja seiskan välillä on tosi pienet ja ysin peli voikin olla yhtäkkiä tosi keskinkertainen. Netissä yleensä luotan eniten Kotakuun

 3. Kaipa se toi Pelaaja on, jos joku. Eipä tule juuri muiden arvosteluja seurattua. Tietty myös vulpeksen ihan vaan, koska tekee hauskan hyviä arvosteluja. Peliostokset tulee usein tehtyä pelivideoiden avulla. Tai sitten jos on tuttu pelisarja kyseessä. Hyvä vastaanotto toki voi myös lisätä kiinnostusta etenkin uusien IP kohalla.

 4. MoonTV:n Gamerin Tontsalla on aina ollut 100-prosenttisesti samanlainen pelimaku ja näkemykset kuin mulla.

  T: Lähiö-Jani

  Oho, hups, kirjoitinko tän omalla nimelläni?

  Kauan, kauan sitten kun olin vielä nuori ja naiivi PC-pelaaja, Nnirvin ja ehkä myös Kaj Laaksosen näkemyksiin luotin. Sittemmin opin, ettei se hyvä arvosana lehdessä (tai muussakaan mediassa) taannut sitä, että itse pitäisin pelistä pätkääkään, ja toisaalta Metacritic-pisteetkin ovat yhdentekeviä. Esimerkiksi 64 pinnan Killer Is Dead ja 67 pisteen Lollipop Chainsaw olivat aivan perkeleen viihdyttäviä pelikokemuksia alusta loppuun. Vastapainoksi 98:n pojon MC-keskiarvosta nauttiva GTAIV oli monessa suhteessa todella ärsyttävä peli, jossa oli surkeaa pelisuunnittelua, ja joka piti hampaita kiristellen pelata loppuun.

  Nykyään en luota oikeastaan mihinkään yksittäiseen pelimediaan. Jos peli vaikuttaa kiinnostavalta, hankin sen ja muodostan sitten oman mielipiteeni.

 5. Pelaajan Pyykkönen tuntuu omaavan suht samanlaisen pelimaun, eli kyseisen herran kynäilyihin ja höpötyksiin luotan sen verran että pitäisi se Talos Principle hommata tässä joskus….toisaalta myös Oselotin höpötykset PBC:ssä saavat peleistä kiinnostumaan.

  Vastauksena siis Pelaaja ja PBC.

 6. Yllätys yllätys, minäkin Pelaajaa pidän ”luotettavimpana” mediana. Tässäkin tietenkin on omat poikkeuksensa, enemmänkin luotan tiettyihin arvostelijoihin (esim. Pyykkösen ja Huttusen mielipiteisiin etenkin kunnon pc-peleissä on vahva luotto) kuin koko lehteen. Aina ei arviot mene nappiin mutta kun lehteä on lukenut toisesta numerosta lähtien niin hyvin harvoin loppujen lopuksi totaalisen paskoja arvioita muistan nähneeni.

  Internetissä sitten poukkoilen kymmenien sivujen/arvostelijoiden välillä muttei toista yhtä vankkaa ”suosikkia” ole vielä löytynyt.

 7. Kuten lutka ennen minua, seuraan useita sivuja. Riippuu toki arvostelijasta paljon. En voi kuvitella että antaisin tootsin mielipiteen uudesta fifasta vaikuttaa omaan mielipiteeseeni.

  Pelaajan arvosteluihin useimmiten pystyn samaistumaan joten sanotaas vaikka se.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.