PBC 148: Gentlemen’s club

Boardeilta tuttu kolmikkomme (NK, Dyna, Ose) kävi läpi peliaiheisia juttuja ja yrittivät vaikuttaa fiksummilta kuin oikeasti ovat. Juttua irtosi tällä kertaa myös Mass Effectin ja Raving Rabbidsien yhdistymisestä, Stephen Kingin juopottelusta sekä eksoottista tanssia tarjoavista ravintoloista.

00:54:10 Uutiset
Seuraavasta Tomb Raider -pelistä tihkui uutta tietoa – Lara löytää taas luolastot
Seuraava Mass Effect ei ota mallia Dragon Age: Inquisitionista
PS4 Sonyn viime neljänneksen valopilkku 6,4 miljoonan myynneillä

01:28:10 Boardit
Kirjat
Mitä tänään tapahtui

02:05:30 Edellisen viikon kysymys
Mikä on paras videopeliin pohjautuva elokuva? Entäpä huonoin?

Musiikit:
Lethal Weapon – Stage 1
Gunstar Heroes – Stars Too High
Wii U eShop – July 2014
Tekken 3 – Eddy Gordo
Majora’s Mask – Zora Hall
Banjo-Kazooie: Nuts’n’Bolts – Spiral Mountain
Super Paper Mario – Sammer’s Kingdom
World of Goo – Ending

Viikon kysymys:
Mikä on paras peliaiheinen kirja?

PBC 148: Gentlemen’s club
Ganon Era

 
 
00:00 / 02:48:36
 
1X
 

6 thoughts on “PBC 148: Gentlemen’s club

  1. Eipä oo tullut luettua pahemmin peliaiheisia kirjoja ellei jotain Halo-novelleja lasketa. Niistä paras on varmaankin Ghosts Of Onyx

  2. Kyllä se taitaapi olla Steven Kentin kirjoittama ”The Ultimate History of Video Games”.
    Kyseinen teos on hieman yli 600 sivua sisältävä teos jossa käsitellään aika kaiken kattavasti pelialan sekä isoimpien/vanhimpien pelivalmistajien (Atari, Sega, Nintendo jne) taustoja. Eritoten kirjasta jäi mieleeni tarinat joita Nolan Bushnell sekä Allan Alcorn kertoivat Atarin alkuajoilta jolloin mm. Steve Jobs oli haiseva hippinulikka ja kuinka Atarin pelikonetehdas oli huumeparatiisi. Tähän loppuun vielä suora lainaus kirjasta: ” One ex-employee quipped that ”you could get stoned just breathing the air coming out of the building.” ”

  3. Yksi ensimmäisistä kirjoista mitä nappulana luin, oli Super Mario Bros. -elokuvan novellisaatio….huippukamaa! Vai oliko? Ja se toinen peliaiheinen, tällä kertaa pelistä tehty kirja mitä olen lukenut, Baldur’s Gate 2, oli täyttä paskaa sekin. Muita peliaiheisia kirjoja en muista ihmetelleeni, joten voin todeta että jos pelielokuvat ovat paskaa, niin kirjamuodossa ovat vielä paskempaa. Ehkä vielä joskus tulee jotain kivaa vastaan. Sarjakuvissa taas Mass Effect ja Dragon Age ovat huippua, naminami.

  4. Paras peliaiheinen kirja oli Pelaajalehti …eiku. Peliaiheiset kirjat ovat jääneet hyllyille, joten kai se on Zaleran tapaan todettava, että homppien homma nuo kirjat.

    Palatakseni vielä edelliseen kysymykseen, niin Yakuzasta on todella tehty ihan näytelty elokuva Takashi Miiken ohjaamana. Elokuva on hyvin uskollinen pelille, ja ellei muistini täysin petä, niin vieläpä hyvä leffa. Kannattaa katsastaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.