Pressicast E3 2016 Rainbow edition

Pressicastit pääsevät vihdoinkin loistamaan kun vuoden 2016 E3 jakso on nyt täällä.
Puhujina toimivat Hazuki_exe, Tootsi666, Oselot, Dynamithix sekä Andzerx.

HUOM: Faktoina esitetyt faktat saattavat olla fiktiota koska nauhoitusajankohta.

00.01:50 EA
00:40:21
 Bethesda
01:21:58 Microsoft
03:12:41 PC gaming show
03:35:31 Ubisoft
04:22:07 Sony
05:34:51 Nintendo

Musiikit:
Super Mario Bros 2 – Title (genesis mix)
Phoenix Wright: Ace Attorney – Turnabout Sisters’ Theme 2001
Space Harrier – Track 1
Donkey Kong Country 2 – Forest Interlude
Super Hang-On – Outride a Crisis (Arranged Version)
Sonic Generations – Chemical Plant – Classic 
Super Mario World – Ending Theme Cover by Game & Sound

Pressicast E3 2016 Rainbow edition
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 06:03:10
 
1X
 

9 thoughts on “Pressicast E3 2016 Rainbow edition

 1. Päivitysilmoitus: PBC – Pressicast E3 2016 Rainbow edition 15.6.2016 | Jakso.fi

 2. Ei ole teidän räpellykselle valitettavasti tarvetta kuunnella kun katoin livenä TRMP:n livesetit E3:sta. :) mutta propsit panostukselle (Y) kuitenkin!

 3. Nytk un pressit on saatu nähtyä ja lätinät oon kuunnellut niin on aika nostattaa Ubisoft selväksi voittajaksi tän vuoden presiksestä. Jo pelkästään se, että tuovat Crashit takaisin, mutta että vielä kauan odotettu Beyond good and evil 2, huhhuh!! Voin sanoa olleeni myyty täysin näiden jälkeen (no homo).

  mutta mutta ymmärsinkö oikein että se valkoinen jakso on ennen ollut valkoisten ihmisten nauhoittama vai niin päin että valkoihoisille suunnattu? Ja vastaavasti musta jakso on neekereiden nauhoittama vai onko se niille kuunneltava? itse mielummin näin kun tämmöinen homouteenne (ei haittaa jos on) viittaava nimi on aika meeh.

  vielä kysymys ohjaajalle ja editointikoneistolle nne , niin miltä nyt tuntuu? ja kannattiko? olisiko tulos ollut parempi black white editioikka ja kohderyhmä paremmin tavotettu kuin näin? Mites NK, onko kyseessä ihan oikea umpihomo kun hän ei enää osallistu podcasteihin? jos niin voivoi

 4. tiivistettynä paskaa, paskaa, sinistä paskaa, vihreetä paskaa ja vinosilmien paskaa onneksi ei tullut katottua olisi aika mennyt ihan hukkaan.

 5. Ubisoft selvä voittaja! oliko niillä oikeesti beyond good and evil 2 showssa!? WOW! ainoo oikee megaton näillä messuilla muu oli giant enemy crab tason paskaa! Sitä eritteiden määrää kun tää pressi loppui….

  • Niin ja oselot vaikutti tässä castissa olevan ihan vitun päissään, oliko mies juonut ennen podcastia??

 6. Voi vitun kuuden tunnin castit. Ei oo hauskaa Nelinpelin joulujaksoissa eikä oo hauskaa teilläkään. Jos homma on yli kolme tuntia niin kannattaa siihen laittaa jotain muutakin kuin pelkkää paskan jauhantaa (ääniklippejä tai jotain) sillä aika saatanan puuduttavaksi kävi homma jo ekan parin tunnin jälkeen. Olis kannattanut julkaista homma osissa tai ainakin laittaa bookmark-linkit joista pääsee suoraan klikkaamalla kiinnostavaan kohtaan eikä tarvi perseenkaivuusormella alkaa etsiin osiota sekunnin tarkkuudella mitä haluaa kuunnella.

 7. Oselot tosiaan vaikutti päihtyneeltä kun tarkemmin kuunteli. En tiedä onko mies aina samanlainen (juo alkoholia) vai oliko tää jakso ns. poikkeus? Kuitenkin häiritsevää! niin ja jakso oli vähän liian pitkä kerralla kun kuunteli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.