PBC 215: Triple Deluxe

Uusi tarinatuokio on nyt täällä ja aikamoinen merkkiteoshan siitä tuli.
Dynamithix teki nimittäin juontodebyyttinsä ja Hazuki_exe sekä Tootsi666 saapuivat mukaan juhlistamaan tätä mullistavaa tapahtumaa.
Keskustelua käytiin mm. uusimman Mirror’s Edgen laadusta, E3-messuilla vähemmän esitellyistä peleistä sekä tulevan Phantom Dustin tempuista

00:49:55 Uutiset
Hyperkin esitteli uuden härvelinsä E3 messuilla
3DS myytiluvut ilmi! Enemmän kuin vita?!?
Phantom Dust remaster ei olekaan remaster

01:15:11 Viikon pääaihe:
E3-messujen vähemmälle huomiolle jääneet pelit

01:40:30 Edellisen viikon kysymys
Mitä mieltä olet Overwatchista? Onko teos kehunsa ansainnut vai onko se vain ylihypeä saanut FPS siinä missä muutkin?

Musiikit:
Street Fighter V – Theme of Karin
Dark Souls – Gwyn, Lord of Cinder (8-bit)
Baten Kaitos: Eternal Wings and the Lost Ocean – Bellflower
Radirgy – 24/7
Shantae and the Pirate’s Curse – Rave in the Grave (Zombie Island)
Dead or Alive 2 – Blazed Up Melpomene
Streets of Rage 2 – In the Bar
I am Setsuna – The savage coast 

Viikon kysymys :
Mikä E3 messuilla esitellyistä peleistä oli kiinnostavin ja miksi?

PBC 215: Triple Deluxe
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 02:03:41
 
1X
 

10 thoughts on “PBC 215: Triple Deluxe

 1. Päivitysilmoitus: PBC – PBC 215: Triple Deluxe 19.6.2016 | Jakso.fi

 2. Dynan juontaminen ehdottomasti jatkoon. Hyvin hoiti hommansa kuten aina. Tällanen tiiviimpi jakso myös kelpas enemmän kuin hyvin jäätävän pitkän E3-castin jälkeen.

  E3-messujen kiinnostavin peli itelle oli Zelda. Vaikka sitä näytettiin ehkä eniten kaikista messujen peleistä, jäi siitä silti niin paljon kysymyksiä auki ja ainakin meikäläinen haluaisi pelata peliä jo nyt. Norsukampa ei tästä tykkää mutta myös Detroit vaikutti tosi kiinnostavalta vaikka siitä ei paljoo nähtykään. Uskon että tekijät parantavat Beyond Two Soulsista reippaasti ja saavat peliin jotain muutakin kuin valintoja.

 3. Kiinnostavin peli messuilla oli uusi Zelda. Hassua miten kaikki (myös meitsi itse) nauroi Nintendolle ennen messuja kun päättivät tiputtaa kaiken ja keskittyä vain yhteen peliin mutta nyt kuulee joka paikasta pelkkää ylistystä. Niin se mieli vaan muuttuu. Toinen peli mikä herätti mielenkiinnon oli Horizon: Zero Dawn joka toi jotenkin mieleen Zelda-pelit ja näytti miltä Zeldat näyttäisi jos ne tehtäisiin realistisilla grafiikoilla.

 4. God Of War sai aikaan eniten hunajan kusemista. Pelisarja todella lähellä sydäntä, ja missä vain yksi vähän heikompi osa, Chains of Olympus. Myös tämän God Of Warin uudistaminen nosti mielenkiintoa tulevaa osaa entistä enemmän, täytyy nostaa hattua kun uskaltavat lähteä uudistamaan pelisarjaa. Ja olihan se Kratoksen ”uusi” ulkonäkö erittäin miehekäs.

 5. Paskojen CGI-trailerimessujen vähiten paskaa antia oli Zelda ja kaikki siitä esitelty matsku. Kertoo aika paljon messujen tasosta että pää omassa perseessään syvällä kyntävä Nintendo vie meidän pizzanaamaisten nörttien ja ihan ammattilaistenkin mielestä koko potin yhdellä pelillä.

  Ekaksi isännöinninsi Dynalta ihan hyvä veto. Alussa kuulosti kuin olisi lukenut juttujaan paperilta mutta rentoutui huomattavasti loppua kohden. Taisi käydä jointilla tai paskalla jollain tauolla.

 6. pientä misinformaatiota tuo, että beyond good and evil (tai edes beyond two souls 2) olisi tullut messuilla esille. Siitä noottia castaajien suuntaan täytyy antaa, muutenhan jakso oli tämän uuden tyypin hostimana ihan semi jees tasoa. sanotaan nyt vaikka 2,5/5 jos arvosana pitää antaa.

  E3 oli sitä kuuluisaa kurapaskaripulia joten eipä siitä paljon kädelle jäänyt. Vanhoja tylsiä sarjoja siellä oli pilvin pimein ja muutama perus hutsuhoro-tappelu jolle voi suoraan näyttää keskaria. Zelda plääh, GoW ja GeoW täyt paskaa, Spiderman meeppä nyt vittuun.

  eli juu messut aikalail 0/5, mutta julkaistiin Wild Guns reloaded josta pieni propsi täytyy antaa. odotin paljon enemmän! ps5 ei näytetty, ei myöskään HL3 tai WoW jatko-osaa. myös GTA 6 ei ollut messuilla (pettymys)

 7. Zelda.

  Variaatiota ja avoimmuutta sekä tappelusysteemiin, että esineiden käytöön. Cel-shading grafiikat näyttävät edelleen erittäin hyviltä, eikä esitetyistä seteistä löytynyt yhtään överiksivedetyn visuaalisen oikun varaan rakennettua NPC:tä, josta tarvitsisi esittää välittävänsä. Toivottavasti maailmassa tosin olisi muutakin luvassa kuin kalastusta, kokkailua ja kiipeilyä, sillä Zeldan kuuluisi olla seikkailu, eikä mikään vaellussimulaattori.

 8. Häh taasko kysymys overnatsista? Emmä, vastaan mielummin tähän E3 kysymykseen!

  pE3ttymykset / pE3rseestä:
  – Forza näytti motorstorm 1
  – ei tarpeeks UUTTA pelattavaa
  – ei paljon mobiili pelejä esitelty
  – EA kaikki mitä ne näytti
  – en kerenny ite messuille käymää

  pE3rhautta:
  – uudet ohjaimet ps4 ja bone etenkin
  – uudet konsolit + uusi sukupolvi alkaa koht
  – nintendo vihdoin kuolemas, tilaa isommille
  – vr – pelit ja vr laitteet

  – ubi jees, samaten sony

  ens vuon mietin että miks pbc ei itse mene E3 ja raportoi paikan päältä? Mä meinastin ainakin hakee sinne kesä töihin, ois ihan jees

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.