Pelaajaboardcast Episodi 21: Samus on 5/5

Äänitaajuuksilla törttöilevät Drifu, Muksu, Norsukampa sekä Oselot. Vaikka jakso on Metroid-painotteinen, karkaavat jutut silti jälleen kerran mitä harmaammille alueille. Puheenaiheista löytyy tällä kertaa mm. parhaimmat miespuoliset pornonäyttelijät, Twilightin seuraaja, Norsukamman synkkä ja traumaattinen lapsuus sekä lapsiorjien käyttö kotimaisessa peliteollisuudessa. Jakson kirkkainta antia on kuitenkin kovan luokan youtube-julkkiksen läsnäolo… tavallaan.

Kilpailut saavat myös jatkoa. Facebook-kanavalla on yhä käynnissä tykkäämiskilpailu jossa sadan (100) tykkääjän napsahtaessa rikki arvotaan kaikkien tykkääjien kesken uutuuspeli!!! Luvassa on myös pääsiäisen kunniaksi kilpailua josta lisää juurikin tuolla Facebook-kanavalla joten korvat hörölle siihen suuntaan…

Muistakaa myös antaa palautetta joko edellä mainittuun portaaliin, sähköpostiin (pelaajaboardcast@gmail.com), twitteriin (@pelaajaboard) tai ihan vaikka tähän ketjuun. Palaute on tärkeää sillä vain sillä tavoin paskastakin tulee maailman paras… tai ainakin toiseksi paras.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.