Pelaajaboardcast Episodi 17: Taskuhirviöt

Pokémon-cast saatiin kuin saatiinkiin nauhoitettua ja nyt tarvitaan enää Master Ball sen kaappamiseen (get it? Capture…). Kiihkeään ja jälleen kerran täysin raiteilta suistuvaan keskusteluun osallistuvat Pokémon-asiantuntijat Mixon ja Drifu sekä kauan kaivatun comebackinsa tekevä LordZalor!!! Myös joku Norsukampa yrittää pysyä vauhdissa mukana ja Moromopokin vilahtaa jakson alussa. Juttukupletti pitää tällä kertaa sisällään mm. Euroviisuja, prinsessoja, Clint Eastwoodin leffoja sekä Assemblyjen ihmettelyä.

MUISTUTUSASIAA!!!!

Olemme saavuttaneet Pelaajaboardcastin facebook-sivustolla viiden-fucking-kymmenen (50!!) tykkääjän maagisen rajan ja ensi viikolla arvon palkinnon voittajan. Arvonta tapahtuu videoteitse ja se julkaistaan ko. kanavalla ensi viikon aikana. Stay tuned sillä sadan tykkääjän kohdalla panokset kohoavat ja palkintona on jo ihan oikea videopeli tyyliin Mass Effect 3, Last Story, SSX tjms…

Palaute on kaivattua ja sitä saa kirjoittaa joko tähän ketjuun (kiitos siitä kaikille sitä antaneille) tai edellä mainittuun facebook-ryhmään tai twitteriin (@pelaajaboard) tai s-postiin (pelaajaboardcast[at]gmail.com). Risuja ja ruusuja, sinä päätät!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *